Şimdi Ara

7 Nar 2 Limon Paketi 23.25 TL ve ücretsiz kargo (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
8
Favori
10.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seyffullah

Fiyat iyi hocam

Seyfullah Bey,

Fiyatlarımız söylediğiniz gibi gerçekten çok makuldur.
    Yeni ürünlerimizle birlikte sanalpazarda satışa sunulan tüm ürünlerimize aşağıdan erişebilirsiniz.
    İyi alışverişler.

9 kg Hicaz Nar 27 TL yerine sadece 23 TL ve ücretsiz kargo.
    9 kg Hicaz Nar

14 kg Hicaz Nar 42 TL yerine sadece 35 TL ve ücretsiz kargo.
    14 kg Hicaz Nar

Limon Nar Eko Paket(9 kg) - 27 TL ve ücretsiz kargo
    Limon Nar Eko Paket

Mini Nar Paketi(9 kg) - 32 TL ve ücretsiz kargo.
    Mini Nar Paketi

1 kg Nar Ekşisi - 26 TL ve ücretsiz kargo.
    1 kg Nar Ekşisi

1 kg Üzüm Pekmezi - 16 TL ve ücretsiz kargo.
    1 kg Üzüm Pekmezi

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: flycat2002

Sayın @M__R__T

Resimlerdeki narlarda, narların bir çoğunun alt bölümleri gözükmektedir. Bu renkteki narlar genellikle ağacın iç tarafında kalan ve az güneş gören narlar olduğundan dış kısımları beyazlı-kırmızı olarak gözükmektedir.
    Bu narların içleri, dışı kırmızı olan diğer narlar gibi kırmızı ve tat olarak da aynıdır.
    Ayrıca bu narlar yağmur yağmadığı içinde tam kırmızı rengini alamamıştır.
    Zaten bu resmi ekleyen müşterimizde tadı konusunda bir görüş belirtmiştir.
    Umarım yardımcı olabilmişizdir.
    İyi alışverişler.

Siz öyle görüyor ve söylüyorsanız öyledir, bu konuda daha fazla yorum yapmayacağım. Benimki sadece dışarıdan bakan bir alıcı görüşü. Bu arada aslında bir nar hastası olarak ve çoğu çeşidini bilen tadan birisi olarak narlarınızı da merak etmiyor da değilim.

Şimdi 2 sorum olacak size;

1.'si 9 kh olan ürünün fiyatını 21'e çekmişsiniz ama sanal pazarda fiyat hala 23 gözüküyor. Acaba fiyat güncellenecek mi yoksa buradan bu fiyattan alan kişilere 9 kg yerine 9,5 veya 10 kg'mı göndereceksiniz. Tabi bu işin bir de komisyon ücreti var ama o oran % 5.. o da eder 22,05 TL. Yanılıyorsam uyarın lütfen.

2.'si bugün perşembe, malum önümüz kurban bayramı ve kargolar en son c.tesi çalışıyor. Yani kargonun 2 gün süreceğini düşünürsek. Bugün yaptığımız alım bugün yola çıkmalı ki yetişsin. Bugün alım yaparsam bugün kargoya verilir mi ürün?

• M__R__T kullanıcısına yanıt
    Sayın @M__R__T,

1. Sanalpazar'da dükkanımızı forum üyelerimizden gelen talebe göre açtık. Yoksa başka bir mecra üzerinde satış yapmayı düşünmüyorduk.
    Biliyorsunuz ki sanalpazar üzerinden yapılan alışverişlerde kesilen %5 komisyon ücreti ve buradan otomatik olarak fatura kesemememizden dolayı maliyetimiz bir miktar artmış oldu.
    Fatura ve diğer bilgileri girmek, kargo bilgilerini girmek gibi,.. maliyeti artıran durumlardan dolayı fiyat farkı oluşmaktadır.

2. Bugün saat 14:30'a kadar verilen siparişler bugün kargoya verilecektir. Ayrıca bugün kargolanan ürünler en geç 2 gün içerisinde teslim edilmiş olacaktır. Bildiğim kadarıyla Pazartesi öğleye kadarda kargo şirketleri çalışmaktadır.

İyi alışverişler dileriz.

• Benim siparişiimde dün geldi ... Narlar gerçekten lezzetliydi limonların ise görüntüsü yeter :)
  • flycat2002 kullanıcısına yanıt
    1. sorumun cevabı beni tatmin etmese de ürünü alıp denemek istediğim için siparişimi geçtim. İlgilenirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar,

7 Nar 2 Limon Paketi 23.25 TL ve ücretsiz kargo
  • quote:

Orijinalden alıntı: M__R__T

1. sorumun cevabı beni tatmin etmese de ürünü alıp denemek istediğim için siparişimi geçtim. İlgilenirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar,

Sayın müşterimiz,

Siparişiniz için teşekkür eder, iyi alışverişler dileriz.
    Siparişiniz bugün kargoya verilecektir.
    Afiyet olsun.

• ben aşağıdaki taktiği kullanıyorum nar ayıklarken. baya faydalı herkese tavsiye ederim. var mı değişik yöntemler?

• quote:

Orijinalden alıntı: causeisunknown

ben aşağıdaki taktiği kullanıyorum nar ayıklarken. baya faydalı herkese tavsiye ederim. var mı değişik yöntemler?

afiyet olsun hocam bunun bile videosu var:)

• diğer ayıklama yöntemi ise. içi su dolu derin bir kapta 4'e bölünen narın suyun içinde ayıklanması. dışarıya dağılma ve nar suyu sıçraması olmuyor

• Hocam ben de sipariş verdim şu an itibariyle, bugün kargolarsanız sevinirim malum bayram tatili öncesi. @flycat2002
  • quote:

Orijinalden alıntı: taxi driver

Hocam ben de sipariş verdim şu an itibariyle, bugün kargolarsanız sevinirim malum bayram tatili öncesi. @flycat2002

Sayın müşterimiz,

Siparişiniz için teşekkür ederiz. Siparişiniz bugün kargoya verilecektir.

• dexterr kullanıcısına yanıt
    sulu yöntem bana zahmetli geldiği için uğraşmak istemedim. videosunu görmüştüm ben de internette...
  • Keşke indirim diger paketlerdede olsa. Sanaldan sipariş verdim. Asarcik32

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

Keşke indirim diger paketlerdede olsa. Sanaldan sipariş verdim. Asarcik32

Sayın müşterimiz,

Siparişiniz için teşekkür ederiz.

Sizlere en uygun fiyata elimizden gelen en kaliteli hizmeti sunmaya çalışıyoruz.
    Fiyatlar konusunda iki tarafı da üzmeyecek seçenekler bulma gayretindeyiz.
    "Üretici ve Tüketici Dostu Alışveriş" sloganıyla yola çıktık.
    Bu dostluğu daha uzun süreler beraberce devam ettirmeyi düşünüyoruz.

• Perşembe gününe kadar her gün kargo yapacağımızı söylemiştik.
    Yoğun talepten dolayı bu süreye yarını(Cuma) dahil ediyoruz.

Sipariş teslimatı konusunda kafasında soru işareti olan müşterilerimiz için açıklama gereği duyuyoruz.
    Çalışmış olduğumuz Aras kargo firması, Arefe günü(Pazartesi) öğleye kadar çalışmaktadır.
    Eğer yarın sipariş verirseniz İstanbul, Ankara gibi birçok büyükşehire cumartesi günü siparişler teslim edilmiş olacaktır.
    Diğer illere de büyük ihtimalle Pazartesi günü öğleden önce teslimat yapılacaktır.

Ayrıca bayrama özel 9 kg Hicaz Nar kampanyamız sınırlı sayıdaki paketimiz için devam etmektedir.

• Çürükler ile ilgili size pm atıyorum. Buraya koymadan önce sizze göndermek istiyorum
  • Sayın müşterimiz bazen narların içerisinde bozuk çıkabiliyor malesef bu durumdan dolayı sizden özür diliyoruz.Resimleri bize paylaşırsanız size bozuk olan ürünler kadar yeni ürünleri göndeririz.Yeterki bize bu durumu söyleyin resimlerle birlikte nar kalın kabuklu kapalı bir ürün olduğu için bazen bozuk olabilmektedir.Ama ürünlerimizin her zaman arkasındayız.
    Bilgilerinize.
  • Merhabalar, urununuzun onayini verdim. Dun aramistiniz urunleri aldigimi soylemistim zaten. Aksam 3 tanesini soydum ve 3 un 1 i bozuk cikti. Bozuk olanlari fotografladim. Yalniz taktir edersinizki 1 gunde tamamini yiyemedigimden digerlerinin durumunu bilemiyorum. Bunun yaninda urunlerin 3 tanesi ezilmis, kutu buyuk olunca sanirim sarsintilarda birbirlerini ezdiler. Hatta kutu nar suyu olmus ve neredeyse butun narlar dibik dibik olmustu ama bu kutunun buyuklugunun yaninda kargonun da hatasi bende. Bu gibi durumlarin olusmamasi adina size nacizane tavsiyem kac standart paketiniz varsa ona gore kutu yaptirmaniz olacak, boylelikle narlar hareket etmemis olur kutu icinde.. Tad olarak Guzel narlar ben begendim ama biri birini tutmuyor anlamadim. Hatta sunu soyleyebilirim ki 1 tanesi hayatim boyunca yedigim en eşki nardi, yalniz ben eksi narida severim onun icin sorun yok.. Neyse gelismelerden sizi haberdar edecegim..

• Bende aldim sanalpazardan. Narlarin tadi guzel ama narlarin cofu ezilmis. Arkadasin dedigi gibi sulari akiyor. Guzelim gomlegim batti yerken önlük takmaniz lazim tane tane ayiklayip yemeniz imkansız. Tabi hepsini acmadim. Açtığım iki tanesi böyleydi.

• Sayın müşterimiz;

Kargodan kaynaklı sıkıntılar bazen olabiliyor.Malesef her şube farklı olduğu için bazılarından problem olmuyor bazılarında ise dikkatsiz oluyor şubeler.Gerekli uyarıları biz yapıyoruz kargo şubelerine.Benim dün gördüğüm kadarıyla tüm kargo şubeleri bayram nedeniyle çok yoğun çalıştığı için ürünleri size yetiştirmek için çok çaba gösterdiler malum hafta sonu bitirmek için yoğunluktan kaynaklı bir sıkıntı meydana gelmiş olabilir.Bunun için sizlerden özür diliyoruz.Daha öncede dediğim gibi narların içersini göremediğimiz için dışı gayet iyi ama içinde ara ara sıkıntı olabilmektedir.Bu tüm narlar için geçerli aslında bu gibi sıkıntılar ilerleyen zamanda başka ürünler ile telafi edilebilir.Anlayışınız için teşekkürler afiyet olsun.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.