Şimdi Ara

7 Nar 2 Limon Paketi 23.25 TL ve ücretsiz kargo (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
8
Favori
10.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yoğun talep üzerine yarın akşama kadar fiyatlarımızı değiştirmiyoruz.
    9 kg Hicaz Nar fiyatı aynı olarak devam etmektedir.
    İyi alışverişler.
  • http://img801.imageshack.us/img801/2342/08j6.jpg
    http://img585.imageshack.us/img585/7576/8rtc.jpg

Bunlarda benim paketimde bulunan 11 adet nardan çıkan 3 adet çürük nar.

Bu şekilde çıkma olasılıkları varmış.

Ayrıca çürük çıkmadığını söyleyen onlarca müşteri varmış!!! Bu noktaya takıldım açıkcası, demek ki ben yalan söylüyorum!!!

Narlar ekşimsi ve bence tadları güzel. Çekirdekleri rahatsız etmiyor.

Ama size de aynı şekilde "çürük çıkmadığını söyleyen onlarca müşterimiz var denirse" benim mesajım burada.

Not: Arkadaşlar bu çürükleri telafi etmek istediklerini belirtmişlerdir. Tarafımdan kabul edilmemiştir. 3 tane nar için ödenecek kargo parasına yazık olduğu için.

• sayın müşterimiz

Bu konu ile ilgili daha önceden yorumlarımız yukarda mevcuttur.
    Biz yalan söylüyorsunuz gibi bir kelime v.s söylemedik.
    Sadece çürük çıkabiliyor malesef bazılarında demiştik.
    Ama hiç çürük çıkmayan diyen arkadaşlarda mevcuttur.
    Bunu belirttim sadece narların içini keşke açabilsek baksakta
    size gönderebilseydik keşke ama olmayacağını biliyoruz.
    Marketten,manavdan ve pazardan alınan narlardanda çürük çıkmayacağını,
    bilemeyiz aynı yerlerden gidiyo bu narlar böyle bişey olmayacağının garantisi,
    yok zaten anlayışınız için teşekkürler.
  • 1 kg nar ekşisi almayı düşünüyorum, çocuk (2 yaşında) çok sevdiği için bir kezde buradan sormak istedim, ürünler organik ve tamamen ev yapımı değilmi? sonuçta yaşı çok küçük olan bir çocuk yiyecek (salatanın suyuna ekmek batırmayı çok seviyor) fabrikasyon ürün yedirmek istemiyorum.
  • Ben 14 kg nar siparis etmistim. Hepsi saglam sekilde geldi yalnız urunler hafif eksi degil resmen eksi, tatlı hic cıkmadı. Tatlı olsaydı super olacadı emme neyse...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas pm leri okuyup cevap verme zahmetinde bile bulunmuyor,doymus galiba...

• quote:

Orijinalden alıntı: antireis

Arkadas pm leri okuyup cevap verme zahmetinde bile bulunmuyor,doymus galiba...

Hocam,

Kusura bakmayın. Bayram teleşından dolayı çok sık foruma uğrayamıyoruz. Mobil üzerinden sadece mesajlarımızı kontrol ediyoruz.
    Bayram ziyaretindeydik mobil üzerinden kontrol ettik. Daha yeni PC başına geçebildik.

Nar ekşilerimiz, tatlı hicaz narlardan yapılmaktadır. Organik değildir, ancak tamamen doğaldır.
    Ürünümüze organik diyebilmemiz için bu konuda sertifika almamız gerekmektedir.
    Ayrıca bende kendi kızıma(2 yaşında) salatanın suyuna ekmek bandırarak yediriyorum çok hoşuna gidiyor.
    Ürünlerimiz kesinlikle fabrikasyon değildir. Tamamiyle doğal ve ev yapımıdır.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.
    İyi alışverişler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• şu anda adıyamandayım, nar memleketi , burda kilogram 1.25, sizin fiyat da 2yi geçiyor biraz, iyidir yani, tabi narın tadı da önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: flycat2002

quote:

Orijinalden alıntı: antireis

Arkadas pm leri okuyup cevap verme zahmetinde bile bulunmuyor,doymus galiba...

Hocam,

Kusura bakmayın. Bayram teleşından dolayı çok sık foruma uğrayamıyoruz. Mobil üzerinden sadece mesajlarımızı kontrol ediyoruz.
    Bayram ziyaretindeydik mobil üzerinden kontrol ettik. Daha yeni PC başına geçebildik.

Nar ekşilerimiz, tatlı hicaz narlardan yapılmaktadır. Organik değildir, ancak tamamen doğaldır.
    Ürünümüze organik diyebilmemiz için bu konuda sertifika almamız gerekmektedir.
    Ayrıca bende kendi kızıma(2 yaşında) salatanın suyuna ekmek bandırarak yediriyorum çok hoşuna gidiyor.
    Ürünlerimiz kesinlikle fabrikasyon değildir. Tamamiyle doğal ve ev yapımıdır.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.
    İyi alışverişler.

önemli değil hocam, mesaj okunup cevap yazılmayınca doğal olarak rahatsız olmuştum, açıklamanız için teşekkürler, bir aksilik olmazsa yarın 1 kg nar ekşisi siparişimi yarın geçicem, teşekkürler..

• satışınızı baltalamak istemem ama erzurumdan dün 0.99 tl'ye almıştım.bana göre bu tarz ürünler marketten, elle seçilerek alınmalı.makette 3 kuruş fazla olsa bile en azından içinize sinerek alırsınız kaldı ki burda çok daha pahalı.
  • 7 kg Hicaz Nar ve 2 kg Enterdonat Limon içeren yeni 7 Nar 2 Limon paketimiz 23.25 TL ve ücretsiz kargo firsatıyla satışa açılmıştır.
    7 Nar 2 Limon Paketi

İyi alışverişler dileriz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: leongate

satışınızı baltalamak istemem ama erzurumdan dün 0.99 tl'ye almıştım.bana göre bu tarz ürünler marketten, elle seçilerek alınmalı.makette 3 kuruş fazla olsa bile en azından içinize sinerek alırsınız kaldı ki burda çok daha pahalı.

walla bende bir kaç kez bu marketlerdeki ucuz narlardan aldım( gerçi şu an nar fiyatı çok düşük.en bol olduğu dönem) ama hiçbiri burdan aldıığm nar kadar hoşuma gitmedi.çoğunun iri çekirdekleri var rahatsız ediyor. ama ucuz narda sıkmak için ideal

hafta içi yeniden bu narlı limonlu yeni paketten sipariş vermeyi düşünüyorum tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterr -- 18 Ekim 2013; 11:32:15 >
  • bursa da aynı tür narlar 0,99 tl seyhanlar markette

adedi 600 gr gelende var

küçük olanda var

almak isteyenler olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer14 -- 18 Ekim 2013; 14:00:34 >
  • 0,75 istanbul şimşekler market.
  • Dalından tazecik Okitsu Mandalina için geri sayım başladı.
    Çok yakında sitemizde sizlerle.
  • Ya tamam hakkınızı isteyin de, 4 gün önce nar'ın pazarda kilosu 50 kuruştu (alanya)...Bu konunun sıcak fırsatlarda ne işi var diye sormadan edemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Ya tamam hakkınızı isteyin de, 4 gün önce nar'ın pazarda kilosu 50 kuruştu (alanya)...Bu konunun sıcak fırsatlarda ne işi var diye sormadan edemiyorum..

Reklam parası verirsen sende konu açabilirsin hocam :)
  • mininar paketi siparis verdik-sp ızerinden
    bakalaım nasıl cıkacak?
  • Hocam bura manav mi oldu olacak krevizde koy satilsin narin limonun sicak firsat mi yoksa narenciye forum mu belli degil

• Niye bu kadar yüklenilmş anlamadım. Adamlar farklı bir girişim sunmuşlar ve ben denedim gayette güzeldi. Şu an nar ucuz diyede hep böyle olmck sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterr -- 19 Ekim 2013; 9:24:11 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.