Şimdi Ara

7 Nar 2 Limon Paketi 23.25 TL ve ücretsiz kargo (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
8
Favori
10.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın donanımhaber misafirleri ve üyeleri,

Birçok kere cevap verdiğimiz sorulara tekrar cevap verme gereği hissettik.

1. Forumda herhangi bir ücretli reklam verme durumumuz söz konusu değildir. Zaten bu işten reklam verecek kadar kazanmıyoruz.
    2. Bugüne kadar bir tane konumuz silindi. O da aynı konunun tekrarının açılmasından dolayı.
    3. finsera ve flycat2002 nickleri farklı kişiler tarafından kullanılmaktadır. Bu konuda da bir sıkıntı çıkmış olsaydı şimdiye kadar banlanmış olurduk.
    finsera kardeşimin kullanmış olduğu nicktir.
    4. Verdiğimiz hizmeti karşılaştırma yapmak istiyorsanız, aynı hizmeti veren e-ticaret firmaları ve ürünleri ile bir karşılaştırma yaparsanız seviniriz.
    Aynı hizmeti, tazeliği ve kaliteyi başka bir manav ya da market daha uygun fiyata veriyorsa bu konu sizin için sıcak fırsat değildir. Ancak şunu da unutmayın ki Türkiye sadece sizin yaşadığınız yerden ibaret değildir.
    Fiyatlarla ilgili birkaç örnek:
    Migrosta nar kg fiyatı 2.49 TL'dir.
     7 Nar 2 Limon Paketi 23.25 TL ve ücretsiz kargo
    İstanbul'da hal çıkışı(manava, markete satış fiyatı) 1. kalite nar kg fiyatı 2.5 TL'dir.
    Finike'de dalında 1. kalite nar kg fiyatı 1 TL'dir.
    Finike semt pazarında 1. kalite nar kg fiyatı 2 TL'dir.
    Bizim satmış olduğumuz ürünlerde 14 kg nar fiyatı 33.75 TL'dir. Kısacası 1 kg fiyatı 2.41 TL'dir.
    Ayrıca bu fiyatlara paketleme, toplama, kargolama, fatura ve diğer giderler dahildir.
    Fiyat karşılaştırması yapmak isterseniz bizimle aynı hizmeti veren firmalarında internet adreslerini isteyen olursa özel mesaj olarak gönderebiliriz.
    5. Bugüne kadar forumdan bir çok sipariş aldık ve bir kaç sıkıntı haricinde %95'e yakın bir müşteri memnuniyeti yakaladık.
    Zaten memnun olmayan arkadaşlar burada memnuniyetsizliğini dile getirdi ve onların sıkıntılarını da elimizden geldiğince çözmeye çalıştık.
    Acaba hangi market ya da manavda satın alınan üründen veya fiyatından memnun olmadığınızda gidip hesap sorabiliyorsunuz.
    6. Biz manav değiliz. Elimizde olmayan veya çevremizde üretilmeyen ürünlerin satışını yapmıyoruz.
    Sağlıksız ve kalitesiz ürün gönderimi de yapmıyoruz.
    7. Daha iyi hizmeti ve kaliteyi daha ucuza yaparım diyen arkadaşlar varsa onlarında bu konudaki girişimlerini bekliyoruz.

Not: Eğer manavda ve markette 50 kr ya da 1 TL gibi bir fiyatla bu ürünler satılıyorsa bilin ki,
    sadece o ürüne özel ve tamamiyle markete müşteri çekmeye yönelik bir indirim yapılmıştır
    ya da 1 haftalık ve bozulmaya yüz tutmuş ürünler satılmak istenmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flycat2002 -- 19 Ekim 2013; 11:35:07 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yaz elması alıp oldukça memnun kalmıştım. Nardan ise memnun kalmadım. 9 kilo aldım yarısına yakını çürük çıktı. Bundan sonra nar almayı düşünmüyorum. Mandalin, portakal vs için de bakacağız artık.
    İyi satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cvr -- 19 Ekim 2013; 20:20:39 >
  • bugün pazardan seçerek 4 kg nar ve 1kg limon aldım, toplam 5tl
  • Kardesim avakado var mi varsa yarimda portakal aliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hürriyet akdenizde bugün gördüm, hicaz nari dalında 50-70kurusmus. ciftciler en az 1 tl olmasını istediklerini yazmuslar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkcası verdiğinizi cevap dnedeniyle yazma gereği duydum.Evet manav veya market değilsiniz.Dolayısıyla kira vermiyorsunuz, verginiz yok, masrafınız yok.Burdaki kişilerin hepsi migrostan alışveriş yapmıyor yada 1 hafta beklemiş bozuk ürünü alacak kadarda akılsız değil.Ayrıca burdaki arkadaşların çoğu şişirilmiş bir fiyatla karşılaştırma yapılmayacağını çok iyi bilir.Ürünlerinizin arkasında olduğunuzu iddaa ediyorsunuz ama gönderdiğiniz bir çok ürün bozuk ve çürük çıkmış.Gönderirken bozuk olduğunu anlayamıyormusunuz? Sağlıksız ve kalitesiz ürün göndermediğinizi söylemişsiniz ama sonuçta nar satıyorsunuz, işlenmiş bir ürün değil! Hal'e gelen nar migrosada gider, Carrefour gider, manavada, mahalledeki bakkalada.Yani aynı üründür.Türkiyede hicaz narı ( en sık ) ve devedişi narı dışında nar satılmamaktadır.Şark kurnazlığı yaparak burda insanlardan para kazanmaya çalışmanız çok yakışıksız.

• Arkadaşlar merhaba.Bayram öncesi bende sipariş verdim (nar+limon paketi ile nar ekşisi ve pekmez).Gelen ürünlerin hiç birisi çürük ve bozuk gelmedi.Ayrıca ben narları sıkmak için aldım babamında benimde çok hoşuna gitti . Gerçekten ekşi değil tatlı.Şu an halen hepsi bitmedi.Mobilden yazıyorum yarın fotoda eklerim.

• Adamın konusunu baltamayın isteyen alır istemeyen almaz. Pazardaki 5 lira olan ürünün çifciden çıkış fiyatı 1 lirayı bulmuyor aradakiler götürüyor parayı.almayacak olan konuyu bozmasın.isteyen manavdan isteyen bakkaldan alsın.kimse kimseyi zorla ürün alın demiyor.benim nara ihtiyacım yok ama adamın yaptığı güzel uygulama.bizde pekmez kaysı var pazarda 10 lira 5 liraya satamıyoruz.Umarım kendi ürününü yetiştirenin halini anlarsınız.
  • Siz migrostan alabilirsiniz hocam isteyen istediği yerden alabiliyor.Ayrıca kredi kartı ile alınca nasıl fiyat artıyor anlayamadım konuyu saptırmaya çalışmayın ricam.
    Böyle bir şeyin olmadığını forumdaki arkadaşlar ve müşterilerimiz gayet iyi biliyor.İyi forumlar.
  • flycat2002 kullanıcısına yanıt
    Limonun kilosu pazarda bile 1 tl. 2kilisu 2 tl. Ve narin kilosu 2 tlden bil3 pahaliya geliyir. Dun adrasandaydim 1. Sinif kafam büyüklüğünde narin kilosu 1 tl.di...
    Tamam net uzerinden satiyorsun tamam fiyatida istedigin kadar katmerli tutabilirsiniz urun sizin de...
    Sozum ona sicak firsatlara niye aciorsunuz.. yorumum ondan elestirim ondan..
    Firsat degil sicak hic degil.....

• Narin kilosu 0.99 kr bizim burda istanbul/esenyurt

• ben elma almıştım, buzhaneden çıkmaydı , nar alanlarında buzhaneden çıkma olduğu anlaşılıyor yarısı çürük diyenlerden.
    üreticiden çok halci tarzı bir girişim sanırım
    fiyat da yüksek, gereksiz kalmış
  • Daha bayram öncesi köyümüzden (Aydın'ın Kuyucak ilçesine bağlı bir kasaba), çok da iyi tanıdığım bir üreticiden 50 kilo nar aldım. Kg fiyatı 50 kr. Fiyat bize özel de değildi. Üreticinin toptan fiyatı bu. Narlar ise mükemmel kalitede. Sıkmalık değil, yemelik nar. Sizinkileri bilmiyorum ama fiyatı değil 2,66 değil 2,41, 50 kr yapsanız da almam. Çünkü size güvenmiyorum ve 50 kr'a en baba narı da alabiliyorum.

Neymiş, ucuza satan kötü mal satıyor diye bir genelleme yokmuş dimi. En sevmediğim insan tipisiniz. Para kazanmak için başkasını karalayan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquallTr -- 20 Ekim 2013; 9:44:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • la çıkın biraz sosyal olun. pazara çıkın 1 liraya mis gibi nar dolu ortalık. kargoyla gıda ürünü mü alınır. zaten nar kapalı kutu bide kargoyla alınıyor hey allahım.
  • Arkadaşlar Siz bulunduğunuz yer itibariyle uygun bulabiliyor olabilirsiniz. Yanlız herkes üreticiden alabilmesi için oraya ışınlanması lazım yada oraya gidebilmesi için araba ile gidebilir.Oda bir maliyet sonuçta. Narlar buz haneden falan değil şuan buzhaneye yeni konuluyor imkansız hala dalında ürün bulunabiliyor.Bölgeye göre nar fiyatları değişmektedir.Zaten biz ucuza satıyoruz veya satıcaz demiyoruz taze meyve göndermek amacımız.Anlayışınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finsera -- 20 Ekim 2013; 13:22:34 >
  • Daha once elma almistim bir onyargim yok fakat..

Burasi isteyen alsin denilecek yer degil. Fiyat piyasanin en pahali fiyati, urunlerde fire cok.

Yillardir kilolarca nar aldim evde her gun siktim 2 defa anca curuk nar gormusumdur, burada kolilerden ucer beser cikiyor.

Insanlar hem en yuksek fiyattan aliyor hem de hakkini alabilmek icin ekstra efor sarfediyor.

Bu tavirla bu is yurumez, butik meyvecilik yaomak istiyorsaniz da ne sunumunuz ne de urununuz buna uygun degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: emtue

Daha once elma almistim bir onyargim yok fakat..

Burasi isteyen alsin denilecek yer degil. Fiyat piyasanin en pahali fiyati, urunlerde fire cok.

Yillardir kilolarca nar aldim evde her gun siktim 2 defa anca curuk nar gormusumdur, burada kolilerden ucer beser cikiyor.

Insanlar hem en yuksek fiyattan aliyor hem de hakkini alabilmek icin ekstra efor sarfediyor.

Bu tavirla bu is yurumez, butik meyvecilik yaomak istiyorsaniz da ne sunumunuz ne de urununuz buna uygun degil.

Hocam bozuk çıkanların yerine tekrar ürün tedarik ediyoruz. Ayrıca bozuk çıkmayan diyen müşterilerimizde var bunu ben demiyorum yorumlarda var.Anlayışız için teşekkürler . ürünlerimiz ile ilgili sıkıntı meydana gelirse bize mesaj olarak belirtirseniz yardımcı oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SquallTr

Daha bayram öncesi köyümüzden (Aydın'ın Kuyucak ilçesine bağlı bir kasaba), çok da iyi tanıdığım bir üreticiden 50 kilo nar aldım. Kg fiyatı 50 kr. Fiyat bize özel de değildi. Üreticinin toptan fiyatı bu. Narlar ise mükemmel kalitede. Sıkmalık değil, yemelik nar. Sizinkileri bilmiyorum ama fiyatı değil 2,66 değil 2,41, 50 kr yapsanız da almam. Çünkü size güvenmiyorum ve 50 kr'a en baba narı da alabiliyorum.

Neymiş, ucuza satan kötü mal satıyor diye bir genelleme yokmuş dimi. En sevmediğim insan tipisiniz. Para kazanmak için başkasını karalayan...

Hocam,

Canınız sağolsun. Ancak şunu belirtmeliyim ki market ya da manavı karalamak gibi bir amacımız yok.
    Son 11 yılını Antalya dışında geçiren birisi olarak gördüğüm kadarıyla insanlar sizin kadar şanslı değil.
    Gidip dalından narını, elmasını, portakalını, vs. alabilen sizin kadar şanslı çok insan maalesef yok.
    Ayrıca söylediğiniz fiyatlara bizim bu çevrede(Finike) maalesef dalında Hicaz nar yok. Ancak yolunuz buralara düşerse, 1 TL'ye bizde size 50 kg nar verebiliriz.

Bizim verdiğimiz hizmet kişiye özel bir hizmettir.
    Ürünler sipariş verildikten sonra dalından toplanmakta ve sonrasında kargolanmaktadır.
    Depolama yapılmamaktadır.
    Ömrünü uzatacak herhangi bir ürün kullanılmamaktadır.
    Buradan defalarca söylediğimiz ancak anlatamadığımız konu:
    "bizleri market ya da manavla kıyaslamayınız, fiyat olarak hiçbir zaman onların fiyatlarının altına düşemeyiz. Toptan alınan bir ürün ile perakende alınan bir ürünün fiyatını karşılaştırmak zaten anlamsız.
    Ancak kalite ve daha taze ürün olarak karşılaştırma yapınız", dedik.
    Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

• dalında nar varken buzhane olmaz gibi bişey söylenmiş , ona bir cevap vereyim
    buzhane sadece fazla malı stoklamak için değil fiyat spekülasyonu için de kullanılır. özellikle ürünün ilk çıktığı sezon başlarındaki fiyatla ürünün bollaştığı zaman arasında 2-3 kat fiyat farkı olabilir, seneden seneye de fiyat çok fazla değişebilir. şimdi 1 tl olan narın 8-10 tl civarında olduğu zamanlar çok eski değildi sanırım. meyve spekülatoru kardeşlerimiz ürünün bol olduğu zamanda bolca alım yapıp buzhaneye doldurur, ertesi sene sezon başlangıcında yeni malmış gibi piyasaya sürer. genelde iyi para kazanırlar. çok güzel işler görünen sistemin sıkıntısı yeni senede ürün bolluğu sebebiyle fiyat dahada düşerse zarara sebep olur. 1 tl den istanbulda pazara düşen nar tam olarak bu bolluğu gösteriyor zaten . böyle senelerde spekülator yana yakıla satacak yer arar durur.
    ikinci konu nar kış meyvesi olduğundan çok sağlam izalosyonu olan bi meyvedir öyle kolay kolay dalında çürümez. buzhane şartlarında hava akımı ayarlanmayan yanlış yığılan ürün bazı noktalarda oluşan yüksek sıcaklıktan yanar. arada çıkan çürükler gayet mantıklı böyle bakınca
    madem uzattık üçüncü konu da bizim memlekette kabzımal ağı en azından kendi çıkarına gayet efektiftir . eğer karsta nar fiyatı aşırı yüksekse akdenizden 40-50 kuruştan mal alıp 10-15 kuruş nakliye maliyetiyle karsa götürüp satacak çok babayiğit vardır.

bence internetten meyve sebze işinde gerçekten iyi ürünü iyi kargo anlaşmasıyla üreticiden tüketiciye ulaştırma şekliyle çok fayda var. hem üreticiye hem tüketiciye yararlı. elde patlayan buzhane malını ürün fiyatından haberi olmayan internet kurtlarına satayım iyi bir iş modeli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: kenten

dalında nar varken buzhane olmaz gibi bişey söylenmiş , ona bir cevap vereyim
    buzhane sadece fazla malı stoklamak için değil fiyat spekülasyonu için de kullanılır. özellikle ürünün ilk çıktığı sezon başlarındaki fiyatla ürünün bollaştığı zaman arasında 2-3 kat fiyat farkı olabilir, seneden seneye de fiyat çok fazla değişebilir. şimdi 1 tl olan narın 8-10 tl civarında olduğu zamanlar çok eski değildi sanırım. meyve spekülatoru kardeşlerimiz ürünün bol olduğu zamanda bolca alım yapıp buzhaneye doldurur, ertesi sene sezon başlangıcında yeni malmış gibi piyasaya sürer. genelde iyi para kazanırlar. çok güzel işler görünen sistemin sıkıntısı yeni senede ürün bolluğu sebebiyle fiyat dahada düşerse zarara sebep olur. 1 tl den istanbulda pazara düşen nar tam olarak bu bolluğu gösteriyor zaten . böyle senelerde spekülator yana yakıla satacak yer arar durur.
    ikinci konu nar kış meyvesi olduğundan çok sağlam izalosyonu olan bi meyvedir öyle kolay kolay dalında çürümez. buzhane şartlarında hava akımı ayarlanmayan yanlış yığılan ürün bazı noktalarda oluşan yüksek sıcaklıktan yanar. arada çıkan çürükler gayet mantıklı böyle bakınca
    madem uzattık üçüncü konu da bizim memlekette kabzımal ağı en azından kendi çıkarına gayet efektiftir . eğer karsta nar fiyatı aşırı yüksekse akdenizden 40-50 kuruştan mal alıp 10-15 kuruş nakliye maliyetiyle karsa götürüp satacak çok babayiğit vardır.

bence internetten meyve sebze işinde gerçekten iyi ürünü iyi kargo anlaşmasıyla üreticiden tüketiciye ulaştırma şekliyle çok fayda var. hem üreticiye hem tüketiciye yararlı. elde patlayan buzhane malını ürün fiyatından haberi olmayan internet kurtlarına satayım iyi bir iş modeli değil

Hocam,

Söylediğiniz birçok şeye katılıyorum. Burada da şuanda fazla olan piyasaya gitmeyen nar buzhanelerde stoklanmaya başlanmıştır.
    Buzhaneye konmasının sebebi şuanda ucuz olan narın yaza kadar daha iyi fiyattan satılmak istenmesidir.
    Yeni sezon başlayana kadarda bu şekilde buzhaneden çıkarılıp toptancılara satışı yapılmaktadır.
    Yeni sezonun başladığı(Eylül ayı) zamana kadar kimse buzhanede malını tutmak istemez.
    Nedeni ise bu zamana kadar buzhanede duran malın kg maliyetinin artması ve bozulmadan kaynaklı nar kaybının fazla olmasından kaynaklanmaktadır.
    Buzhanede geçen süre arttıkça ürününü buzhaneye koyan kişinin kg maliyeti artmaktadır.
    Şuanda buzhaneden mal çıkarılma mevsimi değil, buzhaneye mal koyma mevsimidir.

Öncelikle belirteyim.
    Şimdiye kadar gönderdiğimiz tüm ürünler dalındandır.

Bozuk çıkma konusuna da gelirsek;

Nar yağmuru gördükten sonra dalında kalırsa irileşmeye ve sonunda çatlamaya başlar. Bu yüzden üreticiler narı olgunlaştığı anda hemen satmak ister.
    Dalındaki nar, bir şekilde ufak bir yağmur suyunu içerisine alırsa içerisinde bozulma yapar. Bu bozuk meyveyi dışarısından farketmek neredeyse imkansızdır.
    Ürünleri bozuk çıkan arkadaşlara soralım, dışında herhangi bir çürük olan bölüm varmıymış ya da görsel olarak diğer narlardan bir farkı varmıymış.
    Şuana kadar 500 kg dan fazla nar satışımız oldu. Sadece 3 müşterimiz gönderdiğimiz ürünlerin içerisinde bozuk olduğunu söyledi.
    Bu müşterilerimizden 2 tanesine 4 kg'lık yeni bir nar kolisi gönderildi. Diğer bir tane müşterimiz portakal sezonunda telafi edersiniz dedi.
    Kendilerinden bu sıkıntıdan dolayı tekrar özür dileriz.

Şimdi soruyorum; biz o kadar aptal olmalıyız ki, bile bile çürük ürünleri gönderip yerine tekrar yeni bir gönderim yapalım.
    Hep söylediğimiz gibi malımızın her zaman arkasındayız. Kendimizin tüketmediği bir ürünü asla sizlere göndermiyoruz.

Umarım verdiğim bilgiler sizleri tatmin etmiştir.
    Takdir sizindir.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Aşağıdaki alıntıdaki arkadaşların yorumlarını okumanızı tavsiye ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: Nürnberger

quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

Orijinalden alıntı: Ixion

quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

quote:

Orijinalden alıntı: Ixion

Çarşamba günü ailemin evine 9kg nar siparişi vermiştim. Narlar bugün ulaşmış ve yarısından fazlasının içlerinin bozuk olduğunu söylediler. Ayrıca direk kutunun içersine herhangi bir koruma önlemi olmadan konulduğundan bir kısmı da taşıma aşamasında ezilmiş.

Evdekilerin teknoloji ile arası pek olmadığından şimdilik sadece fotoğraflarını çektirebildim, pazartesi fotoğrafları alınca bu konu altında paylaşacağım.

Bilgilerinize...

Bu mevsimde bozuk nara denk gelmek ilginç. Zannedersen ezilenlere bozuk diyorsunuz.

Hayır, dışlarında sorun olmasa da içlerinde küfe benzer çürük olduğu söylendi. Kimsenin başına gelmeyip de sadece benim başıma gelmesi ilginç...

merhabalar oncelıkle gecmıs olsun sanırım sızın basınıza gelmsı olabılır ben asagı yukarı 12 kg ya yakın nar aldım.. herhangı bır problemle karsılasmasım kalabalık aıle oldugumuzdanda cabuk tukettık hıc bır problem yok.. ne dısında ne ısınde.. kaldıkı nar en dayanıklı meyvalardandır...

Yağmurda içine su giren/sızan narlarda sıkça görülen bir durumdur. Bu hafta pazardan aldığım narlarda aynı sorun vardı. Bazı narlar henüz tam olmamalarına karşın küflenmişlerdi. Narın dayanıklılığı yağmuru görünceye kadardır.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.