Şimdi Ara

7 kişilik araç önerisi olan varmı??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
55.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşım öncelikle size 4x4 özelliği de lazım ise SUV lara bakın ama 4x4 olan suvlara. Captıva-v.s.Fakat 4x4 lazım değilse 2.0 motorlu araçlara bakmayın. 2.0 motorların vergisi 1.6 lardan en 2 bin lira daha fazla buda 5-6 bin km lik yakıt eder. Sizin işinizi en iyi dizel c-max ya da scenic görür. ben 2005 model scenic e biniyorum çok memnunum. Ama grend olacaksa c-max tavsiye ederim. C-max scenic kadar dolu olmaya bilir ama c-max bana ha yakışıklı geliyor. Yoksakiside güzel kaliteli bir araç hangisi hoşuna gidiyorsa onu al başkasına bakma derim. Yalnız kesinlikle açık renk bir araç al benim önceki aracım koyu renkli idi aracın kirliğinde bıkmıştım. Çok çabuk kirleniyor daha bir tarafını silerken öbür yanı tozlanıyor iki güne bir yıkamak gerekiyor. Hayırlısı olsun diyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratkptan

    Öncelikle selamın aleyküm. Biz 7 kişilik bir araç almaya karar verdik ve aklımıza Renault Grand Scenic geldi. Biraz daha araştırınca yeni Ford Grand C-max i gördük ve bayağı beğendik. Sizce hangisini almalıyız? Başka araç önerileriniz varsa lütfen yazın. Ayrıca 2.el olarak Volkswagen Touran düşündük fakat yakıtı 7.8 lt olduğunu öğrenince vazgeçtik. Aslında benim aklımca Citroen c4 Grand Picasso da vardı fakat kardeşimin manuel vites takıntısı olduğundan otomatik vites almayacağız. Peugeot 5008'i de duyduk fakat hiç bir bilgimiz yok araç hakkında. Başka marka-model önerileriniz varsa yakıtı ile birlikte yazarsanız gerçekten çok iyi olur.Şimdiden teşekkürler....

    ben size yukarıdakilerden farklı olarak toyota verso yu önerebilirim. bir arkadaşımda var ve sıkça biniyorum. kendiside çok memnun; bencede güzel, geniş bir aile aracı. bir bakın derim.




  • VW Koltuklu 8-1 Transporter alın. Uzun şasi olursa bagaj sorunu da olmaz.
  • Ford al kafan rahat etsin.mazdanın da öyle bir otomobil seceneği var ama beğenirmisin bilemem.
    Mazdayı farklı bir secenek olsun diye soyledim.ford iyidir.al ford ol lord

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsine bak, sonuçta nasılsa Renault Scenic alırsın.
  • Yazıları okudum...Bir kaç cümle yazıyorum..Bir FORD satıcısına gidip FORD S MAX arabayı inceleyiniz.. Yukarıda yazdıklarınıza dönüp bakmıyacaksınız..Benim 5 kişilik bir ailem olsa tek tercihim FORD S MAX olurdu... İkinci eli çok daha uygun...Sah. Com da 38 - 60 bin arası çok güzel arabalar var.FORD S MAX 7 kişilik ve çok konforlu aile arabası..Bir çok kişinin öyle bir arabadan haberi yok..Fuarda çok uzun inceledim..1998 cc Dizel 143 Hp Motor...Araba yolda uçuyor...735 Kg yolcu veya yük taşıma kapasitesi var..Karar sizin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 11 Ocak 2013; 12:07:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taşkafa

    Yazıları okudum...Bir kaç cümle yazıyorum..Bir FORD satıcısına gidip FORD S MAX arabayı inceleyiniz.. Yukarıda yazdıklarınıza dönüp bakmıyacaksınız..Benim 5 kişilik bir ailem olsa tek tercihim FORD S MAX olurdu... İkinci eli çok daha uygun...Sah. Com da 38 - 60 bin arası çok güzel arabalar var.FORD S MAX 7 kişilik ve çok konforlu aile arabası..Bir çok kişinin öyle bir arabadan haberi yok..Fuarda çok uzun inceledim..1998 cc Dizel 143 Hp Motor...Araba yolda uçuyor...735 Kg yolcu veya yük taşıma kapasitesi var..Karar sizin..

    Valla S-Max az aradım.Sahibinden.com da 7 kişilik elle tutulur adam gibi bir ilan yok.
    Bir tane denk gelmişti,onu da ben aldım dedim,patronlarının bir tanıdığına sattılar.
    Şu an senede sıfır olarak 20 den az satışı varmış,o yüzden ikinci elde iyi araç bulmak çok çok zor.
    Ben her gün düzenli olarak sahibinden.com da 2 aydan fazla araç aradım,sonunda pes ettim.




  • 5008 Dayımda da var çok memnun fakat alırken gün gelip satılacağını da hesaplamak gerek. Bu tür araçlar arasında Qashai+2 bu yönden iyi bir araç. İkinci el değeri yüksek ;)
  • arkadaslar renoult espace var bilirsiniz belki 8.5 yakıt tüketimi var 2.2 dt motor laguna motoru var üzernide öndeki koltuklar arkaya dogru dönüyor tam bir aile arabası...


    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-resimler-yenilendi-89159578/detay/ iligilenen varsa ulasabilir araç benimdir iyi günler dilerim
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardia -- 31 Mart 2013; 20:30:41 >
  • mazda 5 e bak bi derim geniş ve 7 kişilik ayrıca mazda kalitesi ve sağlamlığı
  • Dacia Lodgy

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar 2013 ün konusuna yazıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 7 kişilik bir araç düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İkinci elde tavsiye edeceğiniz hangileri olabilir. Peugeot 5008 çok hoşuma gidiyor. Ayrıca Nissan Qhasqai +2, C-max, grand Scenic araçlara bakıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullanan, tavsiyede bulunacak olan varsa sevinirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hiç şüphesiz c-max

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SelamiZeytinci S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben çoook araştırdım. En iyisi 5008. Bmw ,Cmax,Citröen,.. Bunların hiç birisi 3. sıra koltuklar yetişkin için değil. Skoda Kodiaq da yan darbelerde devriliyor. Eğer paran yeterse 5008 öneririm. İstediğim fiyata düşmedikleri için ben vazgeçtim. 2017 Allure paketi 119.500'e bıraktı en son bi bayii.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8+1 minibüsler,hem ötv hemde vergi indirimli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.