< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (274. sayfa)

-
-
- Avrupa ve ABD İsrail'e Gazze'yi kara harekatı yapmaması için baskı yapıyormuş.
- İsrail kabinesi de Gazze'ye kara harekatı konusunda ciddi fikir ayrılıkları varmış.
En sonda Hamas iki rehineyi saldı. Yani kara harekatı buyuk olasılık iptal yakında barış masasına oturulur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arap çok olduğu için canı değersiz. Yahudi sayısı az siz mutlu olun diye sokak ortasında can mı verecekler? Adam olun da terörizmi bırakın dinde yeri yok.
Yahudiler zaten vahşi o ayrı onlar ben,im sorunum değil
-
denzi gezmiş gibi bir soyguncu katil terörist de övüldü. sağcı mankafalarmış. Şimdi ağır bir şey diyecem de neyse. Tarihte soldn çıkmış bşr tane akıllı ekonmik ve siyasal sistem yok ne anltatıyorsun sen?
-
İsrail ordusu, İsrail savaş kabinesinin 6 saatlik toplantısında Gazze'ye yapılacak bir kara harekatında rehineler dahil olmak üzere çok ağır kayıplar verileceğine dair uyarıda bulundu.
Öngörülen savaş planının sonuçlanması 1 yıl sürebilir.
— İsrail Medyası/Kan News
R yapmışlar
savaşamaz korkar kaçarlar demiştik
-
Adam gibi konuşmayi ögren önce, teroristmiş densiz herif agzini topla asil ben bir sey derdim de anlam ifade etmeyecek. Deniz Gezmiş kim sen kim, ağzina bile yakişmişyor adini senin gibi birinin agzina almasi.
Forum koşelerinde tüm gün pinekleyen herif, hayati boyunca mücadele vermiş hiç uğruna ölmüş insanlari elestiriyor. Hadsiz. Bu ulke sizin gibi işgüzar heriflerin maskarasi oldu.
Forumdan defalarca banlanmiş, sahte niklerle hesap açmiş birinin lafinin mi ederi olacak. Ikile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 21 Ekim 2023; 0:35:37 >
-
Mark 84 15 metre derinliğinde krater açar. Olay yeri fotolarında gördüğümüz 2 kaldırım taşının çıktığı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
YENİ- İşgalci İsrail’den Gazze’deki Kudüs Hastanesi'ni “boşaltın” uyarısı yapıldı!
Şu an Kudüs Hastanesi’nde 400'den fazla hastanın tedavi edildiği ve 12 bine yakın yerinden edilen sivilin sığındığı biliniyor.
soysuzlar yine hastane vuracak çoluk çocuk katliamı yapacak
-
-
Kassam Tugayları: İki ABD’li esiri insani gerekçelerle serbest bıraktık.
Ebu Ubeyde: “Bu yaptığımız, ABD’ye ve dünyaya, ABD Başkanı Joe Biden ve onun faşist yönetiminin iddialarının asılsız olduğunu göstermek içindir.”
-
Hocam ben Bbc'nin videosunu izledim Hastane patlaması ile ilgili.
Havada çok yukarıda bir cism patlıyor. Sonra patlayan cismin yarısı başka yere diğer yarısı hastane bahçesine düşüyor. Bana sanki havada roket patlamış gibi geldi görüntü.
Tarafsız bir BM heyeti gidip rapor jazırlamadıgı müddetçe kimin vurdugu konusunda emin konuşamıyorum.
BBC News Türkçeyoutube
Gazze kent merkezindeki El Ehli hastanesinin vurulması sonucunda yüzlerce kişi hayatını kaybetti. Hamas kontrolündeki bölgedeki sağlık yetkilileri, olayın hemen ardından İsrail’i suçladı ve bunun bilinçli düzenlenmiş bir hava saldırısı olduğunu iddia etti. İsrail kısa süre sonra bu iddiayı yalanladı ve patlamanın kısa düşen bir İslami Cihad füzesi nedeniyle yaşandığını öne sürdü. Bu iddialar ve karşı iddialar arasında gerçeğe ulaşmak her zamankinden daha güç. BBC’nin doğrulama servisi BBC Verify ile birlikte olay yeri ve çevresinden videolar, fotoğraflar, diğer bulgular ve görgü tanıklarının anlatımları üzerinden bilinenleri, bilinmeyenlerden ayırmaya çalıştık. BBC Türkçe internet sayfası: http://www.bbc.co.uk/turkce Facebook: http://facebook.com/bbcturkceservisi Twitter: http://twitter.com/bbcturkce Instagram: http://instagram.com/bbcturkcehttps://www.youtube.com/watch?si=Pjj1ds9a5a4W4P95&v=t-6SovDuR8s&feature=youtu.be23. Saniyeye bakın havada birşey patlayıp ikiye bölünüyor.
İkinci olarak bu patlayan roketin parçaları nerede? Hamas parçaları neden saklıyor o parçalardan kime ait oldugu kabak gibi çıkar ancak kanıtları yok etmişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24E6D900A -- 21 Ekim 2023; 0:45:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Olay yerindeki arabaların şekli de tapalı oluşunu çürütüyor. Arabaların bi tanesi bile kağıt olmamış.
Konvansiyonelin zirvesinden bahsediyoruz. 300 metre ötede ölümlere sebep olan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 21 Ekim 2023; 0:46:19 >
Cnnturkde dun videolu gosterdiler hocam bombayi f16 birakiyor ve ucak yukseliyor ucak gaz verdimi yanicilar yani ateslerdimi 2/3 kisa ates birakir yukselise geviyor ucak sol caprazdan cikiyo ucagin atrsi gozukuyor videoyu bulursam aticam. nette mk84un sesi ile bu birebir uyuyor... Böyle etki yapabilcek bomba bu..
F 16 lar sesten hızlı gider. Olay mahalindekiler uçağın sesini bombadan sonra duyar.
Yani uçak geliyor kaçııın durumu bile oluşmaz f 16 saldırısında. Bombayı yersin uçağın sesini sonra duyarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 21 Ekim 2023; 0:49:0 >
Dogru.. ama ucak pilotu son hizda uçmak zorunda degil
Mach 2.02 (693 m/s) 40.000 feet. yükseklikte dayanımına göre maksimum hız Mach 1.89 (648 m/s)
Yani bombayi birakmak icin son surat yada 1500km vs hizla gitmesine gerek yok bombayi biraktiktan sonra kacar ve hizlanir videoda dun gosterdiler itici yanmasi gibi atesleme yapio.
F16 similasyonlardada bakarsaniz kullanirsaniz300/400km hizin altına dusmedikce havada dusme yapmaz yani pilotun gaz vermesine gerek kalmaz 300,den sonra ucak toparliyamiyor motor gucunu ve dusuyor gibi oluyor
Migros, Filistin'i savunan Fazıl Say'ın 4 konserini iptal etti
Fazıl Say, İsviçre'de MİGROS'un konser organizasyonu birimi tarafından organize edilen 4 konserinin iptal edildiğini, gerekçe olarak da İsrail Filistin gerilimi konusundaki fikirlerini gösterdiklerini açıkladı.
Fazıl Say: "Ben Avrupa'da ifade özgürlüğüne güven duyulur, karanlık ve anlayışsızlık yaşanmaz diye bilirdim. Bu rahatsız edici olay babında güvenim oldukça sarsıldı. Bunu belirtmek isterim."
batının ifade özgürlüğünden anladığı;
"sen nasıl olurda filistin lehinde fikir beyan edersin lan" faşizmi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 21 Ekim 2023; 1:35:44 > -
Türkiye'deki Migros'la onun alakası yok. İsviçre Migros tamamen ayrı bir şirket. Ayrıca şu an Türkiyedeki Migrosunda Koç ile bir ilgisi yok yıllar önce sattılar.
Sesten hızlı giderken bomba bırakılırmış, uçaksavar saldırısı yememek için.
Emekli hava pilot tuğgeneral amca beyim öyle dedi, çok selamı var.
Şimdi türkiyede ki migrosu taşlamaya başlarlar. Türkiyede ki migros sadece isim haklarına sahip başka bir market. İsimleri bir ama başka hiçbir şeyi bir değil. Farklı sirketler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X