Şimdi Ara

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: smart1978 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.961
Cevap
72
Favori
553.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Allaha meydan okuyana,zorunamı gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arslan Mustafa kullanıcısına yanıt

İngiltere'de iki büyük parti vardır. Biri muhafazakar parti diğeri İşçi partisi. Çok değil 6 - 7 yıl önce İşçi partisinin basında Jeremy Corbyn adında solcu bir adam vardı.

Bak yalan söylemiyorum bu herif senden daha çok Filistin destekçisi bile olabilir. Herf bir dine bile inanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24E6D900A -- 20 Ekim 2023; 16:19:28 >
  • Bir iki çiçekle bahar gelmiyor maalesef

Dünya üzerinde inanan inanmayan çok masum ve merhametli insanlar var bunu kimse hiç bir şekilde inkar edemez

• İsrail kara operasyonuna geçtiğinde burada ve o bölgede ağlamaya başlayan çok olacak, ABD ve İsrail savaşın çok uzun süreceğini hesaplayıp ona göre hal aliyorlar, İsrail turkiyeden gelecek tepkiye önlem için tüm diplomatlarini tesviye etti, ilk operasyon gazzeye dalış ilk etkilenenler gazzeliler ile hamas olacak arkasından duruma göre Lübnan, Ürdün Suriye,filistin, cesareti olursa İran çevresinde uzun sürecek bi savaş gozukuyor, savaşı durdurabilecek ülkeler malesef bu sefer az, savaşın durmasını öncelikle misir cin Rusya üçlüsü başarabilir yanlarına Arap ulkelerinide toplayarak, Türkiye olarak zaten misir ile birlikte hareket ediyoruz bu savaşı sinir komşu misir bitirebilir gozukuyor, ama daha baslamadilar ABD ve İsrail öyle diyor daha savaş başlamadı daha ortadoguda neler olacak göreceğiz eğer hamas Hizbullah vs. Ve çevre ülkeler savaşa girerse bu savaş uzun bi savaş olacak gozukuyor, olan masumlara olacak Allah yardımcıları olsun ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 20 Ekim 2023; 16:28:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kim meydan okumuş ya?

• Nevzat.Yildiz N kullanıcısına yanıt

adamların zaten yaşama hakkı elinden alınmış ölüm öylede böylede gelecek olacak moduna girmişler

varsa dübr israilde girer ben tünellere gaz tuz su vs... bunların işlemeyeceği düşüncesindeyim bundan önceki savaşlarda kullandılar bu yöntemi bölmelerle mühürleyecek şekilde yapmışlardır

israil hamas ile yüzleşecekse tünellere ordusunu eşşek gibi indirecek hiç olmadı bölmeyi uçurur havaya tüneli gene mühürler adamlar o kadar beyinsiz mi

• - Mısır:

"Refah sınır kapısı insani yardımların gitmesi için açıldı ancak İsrail girişlere izin vermiyor."

• İsrail haması şöyle edecek böyle edecek muhabbetini geçin forumdaşlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADAMLAR ZATEN İSRAİLE ERKEKSEN GEL DİYOR MESKUN MAHAL SOKAK ŞEHİR ÇATIŞMASINA GEL DİYOR ÖTESİ YOK

NE OLACAĞINI GÖRECEZ EZİK DEVLETİN TEKİYMİŞ İSTER BİLEREK İSTER ZAAFİYETLE

AHA ONCA ASKERİNİ SİVİLİNİ YA ÖLDÜRTTÜ YA ESİR ETTİ GERİ ALAMIYOR OSURUK İSRAİL

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Sen en başa dön benim cevap yazdığım kişinin mesajını oku

• - İsrail, Lübnan sınırında artan Hizbullah saldırıları sebebiyle sınıra yakın bir kasabayı boşaltma kararı aldı.

O zaman senmi kurtaracan Allahı? Seni ne ilgilendirir. Allah sana muhtaçmı? Acizmi?

• Üstlerinde belki menemenli Kübra yapar geçer İsrail ne dersin?

• Nevzat.Yildiz N kullanıcısına yanıt
    rabia vardı, o ne oldu sahi? hani mısır-türkiye falan demişsin de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kafasi almiyor, almadigini bile bile yazdim zaten. Kafasi alan bir insan bu çağda bu devirde, zaten yobaz olmaz. Sadece dini yobaz degil herhangi bir seyin yobazligindan bahsediyorum.

Dikkat edin, herhangi bir şeyin holigani, fanatigi, yobazi, asiri uç kesimlerine mensup olanlarda istisnasiz ya psikolojik bir rahatsızlik ya da zekasal bir gerilik söz konusudur, futbol, din, siyaset vs hiç sekmez.

7 24 dinle yaşar bu sahsiyet ama eline firsat geçse 50 bin telefonu sormaz alirken biri buna 20 binden satsa bu çalintı mıdır? Nasil oluyordur diye. Isine gelir ve susmayi tercih eder. Boyle de kolpadir bunlarin işleri.

Bunlarin olayi şu, hayatta o kadar basarisizlar ki, hicbir varliklari, basarilari yok, kendilerini kompere ettikleri herhangi bir konuda ustlenebilecekleri hicbir vasiflari öne çikan yetenekleri yok. Kendilerini obur dunyada cennete giderim belki hayali ile, kendi yalanina kendi inanarak kendine bir inanc sistemi uyduruyor, bunun islamiyetle bile alakasi yok. Basit ornegi semavi dinler yokken de dinler vardi halen daha var asya da vs. Kendini bir seye inandirip, bir Tanri figuru olusturup, ona gösteriş sunuyor beni cennetine alsin kurtarsin diye. Kendini, kendi kurtarma gibi bir derdi bile yok.

Zavallilik. net bir şekilde.

• TR de öyleydi, Deniz Geçmiş e bu sagci mankafalar kufreder ama, Filistine gitmiş savaşmiş biridir. Hatta orada ölmuş olanlar bile var bunlarin tayfadan. Oncelerde zaten solcular daha cok insani konularda onplandaydi. O sirada da sağcilar Amerikanin 6. filosuna secde kılmakla falan meşgulduler.

Hey gidi yanar doner, firildak dünya.

• Filistin eskiden laik bir halktı.

Sağcısı,solcusu herkes destekelerdi.komünistler bile.

Ama hamas sayesinde aşırı dinci bir örgüt oldu.dünyadaki desteği de azaldı.

2 milyon insanı da ateşe attılar. 

• krstarica kullanıcısına yanıt

Yok hocam ben solcuları da sevmiyorum onlarda kendi çaplarında bir din yaymaya calışıyor gibiler.

Benim arzum ülkem için çalışayım çabalayın mücadele edeyim. Devletimizde birtakım hayaller uğruna halkını telef etmek yerine makul biçimde vatan için çalışsın. Hep söylüyorum Kıbrıs, Batı Trakya, Ege Adaları, Musul Kwierkük vb vb bizim illa bir davamız olacaksa budur.

Keza Orta Asya ile de bsğ kurabiliriz ancak bunu gidip fethedrlim anlamında falan söylemiyorum ekonomik ve kültürel bağlarımızı güçlendirelim. Dünyadaki diğer tüm ulkelerde de barışçıl ekonomik ilişkilerimizi güçlemdirecrğimiz gvene dayalı ilişkiler kuralım..

Ne oldu ümmetçi, Osmanlı diye dört döndüler şimdi çevremizdeki tüm ülkeler bize düşmanca bakıyor sanki ilk fırsatta sırtlarında bıçaklayacakmışız gibi, akıl ve mantık değilde ideolojik körükle hareket edyormuşuz gibi. Bu işin sonucu kanlı savaslara gider sadece.

100 yıl savasorsın 100 metrekare toprak alamazsın eğer savaşsın gercekler değil idrolojk körlüğe dayanıyorsa. Ortadoğu 100 yıldır yanıyor 1 arpa boyu yol gidemedi kimse ancak milyonlar öldü, trilyonlarca dolar buhar oldu. Halk için harcanması gereken paralar ideolojik nefret için çarçur edildi, nsan hayatıda öyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24E6D900A -- 20 Ekim 2023; 17:32:14 >

İhlas Suresi içinden bir ayrıntı

onun hiç bir şeye ihtiyacı yoktur

sen bir trolsün sanada ihtiyacı yok

ben bir insanım banada ihtiyacı yok

usanmadan yılmadan seninle sonsuza kadar didişirim

konuda insanlara kendini iyice belli edersin

evet başka sor

• Hocam Hamas'ın Netanyahu var gücüyle destekledi. Çünkü Hamas'ın Filistin'i yalnız bırakacağını, marjinalleltireceğini Filistin'in uluslarası desteğini kaybetmesine yol açtıracagını biliyordu.

Filistinliler bu tuzağa düşmemeliydi. Hamas gitti vurdu sonuç ne oldu Gazze halkı bedelini ödüyor Hamas deliklerine güvenle bekliyor. Filistin kazandı mı yoksa kayıp mı eti bu saldırının sonunda hepimiz göreceğiz.

• 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.