@krstarica cevap yazar yazmaz engellemis ! Ben yaziyorum kendisi isterse gorur ... Davut Yildizi benim icin dinidir ... Ve malum olaydan oturu Israil Cumhuriyeti Bayragi zaten Amerika'da sonra taniyan ilk Turkiye dir. Bu gurur vericidir .. Musluman degilim Arap hic degilim ... Tarafim dogal olarak bellidir .. Sahsen Filistin diye tabir edilen olgu yapaydir onlar Filistinlidegil Araptir . Antik Filistin ile gunumuze gelenler hicbir alakasi yoktur baglari da yoktur ... Deniz Gezmis ve onun gibiler hakkinda ACI gercekler belli ki zoruna gitmis @krstarica .... Filistin'de teror egitimi almis asker olduren banka vs soyan her turlu pisligi yapmis suclari sabit bir mahlukattir malesef gercek bu ... |
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (276. sayfa)

-
-
en başında şunu unutma hepsinden öte adamlar ölmeyi göze almış
TSK ve diğer kolluk kuvvetlerinin çarpıştığı amele sürüsü ile aynı zihin yapısında olan adamlar değiller olmayacaklar israil ordusunun karşısına çıkanlar
bunun dışında sur dediğin yer etrafı çevrelenmiş vaziyette bu adamların öyle değil çok geniş bir alan neredeyse 1 şehir büyüklüğünde alanda çarpışma olacak girerlerse
son olarak rpg7 başlıklarının çok farklı bahsettiğin zırhları rahatça kaldıracak çeşitleri var
zaten hamas kapışacağı adamları artık çözmüş durumda şehir içerisinde bütün bir tankı 4 taraftan koruyamazsın yıkık dökük alanlarda tepeden sağdan soldan her yerden roket yağacak
kısacası her haliyle israil ordusunun tecrübesizliğinide eklersen
siyonistleri hoplatacaklar kucakdan kucağa
ben bekliyorum hadi görecez alayını öldürse bile israil hamasın vietnamdan beter durumda dönecek askerleri ki!!!!! esir alıanacaklarını falan zannetmiyorum
-
Meziyet firsat verdirmemekte. Sahsen Israil e malzeme verdirecek her turlu olsuma Turkiye de bizzat destek vermeyerek hatta baskalarina da farkindalikla engel olmak sanalda veya reel de ifade etmekteyimdir...
Umarim, Laik Turkiye dini sebeplerden oturu seriat ulkesi Israil ile Islami nedenlerle savasmaz istemem kattiyen .
Benim icin zarari olur .
Biliyorsun herkes cepheye gitmez ... Istesende olmaz ...
-
Yahu tankların dışına bahçe teli gerince rpgnin zırh delici başlığı tanka nüfuz edemiyor bütün ısıyı atmosfere basıyor.
Terörist övmüş gibi olmayım ancak surdaki it sürüsüde ölümü göze almıştı. Yani nasıl diyim, nasıl kafalar yaşıyorlarsa onlarda ölümü kutsal addetmiş. Rpg atmayı bilmediklerinden değil. Hiç tahmin etmeyeceğin bahçe teli rpg ye karşı mükemmel defans yapıyor. Askerliğini doğuda yapanlar bilir, pencerelerin önü aynı şekilde bahçe teli ile kaplıdır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bruzzanboy1380youtube
MANUFACTURER ETEM SRL - http://www.sc-contracting.orghttps://www.youtube.com/watch?v=_CWwnazOU6w&feature=youtu.be -
Hamasa ruslar-iran doğrudan kornet ve başka silahlar verildi hizbullahta girecektir olaya ve iran vs......
özellikle rpg29 vampir çıkarsa ellerinde
merkava diye bir tank bırakmaz ortada
tepeden yiyeceği tek roket ortadan ikiye ayırır o tankı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 21 Ekim 2023; 12:30:10 > -
Antitank başlığı bahçe teline takılıp kalıyor işte. Çok saçma şekilde koruyor.
Hatta bahçe telinden kafes yapılıp tankın tepe kısmıda telle kapatılırsa dronelerin attığı bombalarda işe yaramaz hale gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 21 Ekim 2023; 12:34:27 >
Ben silahlardan anlamam ama fizikle bakarsam o tele takılma mevzusu roketin hızına bağlı bir şeydir. Yakın mesafeden olmaz ama uzak mesafeden menzilinin sonlarına doğru gelirken hızı düşüyorsa geçemeyip takılabilir. Normalde yüzeye çarpıp patlayacak roket havada patlar etkisi kırılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 21 Ekim 2023; 12:44:53 > -
iran savaşa dahil olsun ve böylelikle zaten içerisi kaynıyor iranın ve dağılma süreci başlayacak iranın.
-
Bu yorumumla nereden benim siyonist uşağı olduğumu çıkardın, yahudi ve araplar ile bi bağım yok , ama sanirim verdigin yanittan çıkardığımız sonuc senin bağın var, ayrıca din adı altında radikal örgütler kırmızı çizgim hepsinin dünyada içinden geçilmesi dileklerimle, dünyada artık din savaşı olmasını istemeyen biriyim, herkes ve her birey inanci ne ise dinini özgürce yaşamalı , dini inancı olmayanda ozgurce yasamali, swn birseye inaniyorsun diye herkes ona inanmak zorunda degil, kendim türküm ama bu beni üstün bir ırk olduğumu dusundurmuyor sadece ırkların kendi aralarinda ayrıcalığı var tüm toplumlarda olduğu gibi, şuan dünyada yaşanan savaşlarda ölen mazlum ve Mahsun suçsuz kişilerin ölmesine karşıyım, dünyada herkese yetecek yer var, bu sebeple şuan bu radikal örgütlerin temizlenerek daha sağlıklı bir yaşam dünyada olur temennim.
Gün gelir öyle bir gitmek zorunda kalırsın ki ..önemli olan nerede kimin yanında olduğun sorum herkesin anlayacağı kadar basit cevabıda öyle ..İsrail türkiye ye saldırsa kimin yanında gönlün kiminle olur
anladığım kadarı ile Türkiye de yaşayan yahudi bir İsrail vatandaşısın koydugun bayrak ve israili savunmandan bunu anladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 21 Ekim 2023; 12:58:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deist bir Turk Vatandasiyim...
-
Hocam kara harekati ihtimali azalmış gibi duruyor. Sen ne düşünüyürosun
-
- Avusturya polisi, Linz şehrinde camında Filistin bayrağı asılı olan eve baskın düzenleyerek bayrağı söküp aldı.
EHA MEDYA on Xtwitter
Avusturya polisi, Linz şehrinde camında Filistin bayrağı asılı olan eve baskın düzenleyerek bayrağı söküp aldıhttps://twitter.com/i/status/1715649213290127535 -
tüm TC vatandaşlarını, kendileri gibi otomatik biat edenlerden sanıyorlar. halbuki pek ama pek çok vatandaşımız, sadece insani yönden israil'in eylemlerini eleştiriyor. arap aşkından değil. zaten arap aşkı olan, olaya insani açıdan değil, din temelinden bakıyor. halbuki masum insan ölüyorsa, dinin önemi kalıyor mu..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
- Trendyol satış sitesi, son günlerde kendileri hakkında çıkan filistin temalı ürünlerin satışını durdurduğu eleştirilerinden sonra bugün Gazze'ye 10 milyon dolar insani yardım yapacağını duyurdu.
-
Ben de sizin gibi İsviçre'ye ve medeniyet algılarına saygı duyuyorum ama maalesef Türkiye'deki operasyonlarında bazı konularda oldukça Türk oldukları kesin, orada da neden böyle oldu anlayamıyorum yalnız unutmayın Fazıl Say pek masum biri değil Suna "Kan" gibi...
Maymunun eline enstrüman verince İstanbul'da ayı oynatan çingene, Yahudi'den ötesine geçemiyor maalesef, kim bilir belki de bir şeyler AKıtacaktı şelale...
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156983568
Edit: Koç Holding hala Migros içinde oldukça aktif...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 21 Ekim 2023; 13:50:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünyaya demokrasi, özgürlük şovu yapan Avrupa... Lafa gelince Filistin'e değil Hamas'a karşıyız derler. Her yerde pkk ve uzantılarını da beslemeye devam ederler. Bizdeki iki yüzlüler de bunlardan ders alıyor. İsrail terörünü destekleyenlerle pkk terörünü destekleyenler aynı bataklıktan çıkma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
t24
Refah Sınır Kapısı'ndan Gazze'ye ilk insani yardım konvoyu girmeye başladıhttps://t24.com.tr/haber/refah-sinir-kapisi-ndan-gazze-ye-ilk-insani-yardim-konvoyu-girmeye-basladi,113538020 kamyon/tır diyor, ama kesinlikle yeterli değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X