Bence net bir desteğe ihtiyaç var çünkü haşereler içeri sızmış. Abd en azından 1 tugay asker yollamalı psikolojik üstünlük artar. Saha olarak zaten üstün. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (16. sayfa)

-
-
Ben hiç kendimi gizlemedim ki. 3 kere savaş olmuş hep kaybetmişiniz hala dikleniyorsun. Adam savaşı kazandı toprağı alacak. Aman dileyen sensin. Ben olsam gazzeyi yıkarım. Hem zayıfsın hem de dikleniyorsun. Ayrıca eleştirdiğin zihniyetten farkınız yok israilli sivillere yapılanlar ortada. Demek ki yapılanlar boşuna değilmiş.
-
Filistin nüfusunu göç ettirirlerse gerilla savaşı olmaz gibi.Bence İsrail bu fırsatı kaçırmayacaktır.Hatta Gazze dışındaki Filistin bölgelerini bile ele geçirip buralardaki Filistinleri göç ettirebilir.
-
valla telegram gruplarındaki videolar fena.
edit: bende başka bi telefondan izledim, kanala dikkat etmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 7 Ekim 2023; 19:23:41 > -
Hangi kanallardan bakabiliriz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet sosyal medyada eğitim görerek büyümüş, aklını başkalarının yorumlarıyla, videolarıyla şekillendirmiş bazı genç arkadaşlar dediğiniz gibi olabilir ama önemli bi kısmı da var ki diğer çoğunluğu da etkileyenler genelde bunlar, bilinçli bir şekilde yazıyor ve maalesef bunu da takiyyeyle, Türk maskesi takarak, Türk milliyetçiliği jargonuyla yapıyorlar, büyüklerinden öğrendikleri gibi. Arap düşmanlığı üzerinden İsrail'e sempati oluşturmaya çalışıyorlar toplumda. Aileden böyle yetişiyorlar. Masonluk denen tarikat ve sivil görünümlü uzantılarıyla bağlantılı olan ailelerin çocuklarının interneti ve sosyal platformları özellikle propoganda amaçlı çok yoğun şekilde kullandıklarını görüyorum yıllardır. Hepsindeki ortak hassasiyet İsrail. Kullandıkları ifadelerle genelde kendilerini belli ediyorlar.
Bunlarla masonluk ve bağlantılı kuruluşları, siyonizm vs üzerine tartış mesela hemen işi sulandırmaya çalışırlar, çok köşeye sıkışınca hakaret ederler. Bi bağlantısı olmayan niye bu yapıların sözcülüğünü yapsın? Üstelik daha çocuk sayılacak yaşta olanlar. Öyle belli ediyorlar kendilerini. Bunu sıradan Türk insanı yapmaz, umrunda da olmaz. Çünkü bizim milletin özellikle gençleri genel olarak dünyada olan bitene ilgisizler, anı yaşamanın derdindeler. Ya düz mantık Filistini desteklediğini yazıyor ya da "iki taraf da bizi ilgilendirmez" diyerek kendince milliyetçilik yapıyorlar. Bahsettiğim malum grupların çocukları ise İsrail'e karşı sempati oluşturmayı bir görev olarak görüyor, o motivasyonla yapıyor. "Araplar sırtımızdan vurdu" propogandasının temel sebebi bu zaten. Oysa Osmanlı topraklarına saldırılması, siyonist İsrailin kurulması amacıyladır ama bunu gözden kaçırmak için başka şeyler öne sürüyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 7 Ekim 2023; 18:8:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ya müslümandır ya türk nokta
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gelişmeleri nerden izliyorsunuz
-
O deve seviciler israil topraklarına sızmayı nasıl başarmışlar? Demek ki İsrail tarafında büyük bir güvenlik açığı söz konusu. Türkiye’de PKK ne ise İsrail’de Hamas o’dur. Yani hiç ikiyüzlülük yapmayacaksınız. Umarım terörle mücadelede başarılı olur İsrail. Ortadoğunun tek demokrasisi
adam degilsin
Gazze'de 1.5 milyon kadar nüfus var (Kayılı-kayıtsız).
İsrail ise her askeri operasyonunda Gazze'den çıkmaya çalışanlarıda öldürdü. Yani o göç olayı çok fazla şekilde çıkışları getirmesi pek mümkün değil. Çıkanlarda zaten Suriye'ye kaçacak. Esed rejimide şia olmayanları kabul etmeyecek.
İsrail bu saldırıları şu saaten sonra mislinin mislisi şekliyle büyütüp saldırılarını genişletir. Bölgedeki her müslüman onlar için hedef konumunda artık.
Bu olayların sonu İran'a kadar varacak zaten. Hatta bu anlamda bir sonraki adım Esed rejimi olacaktır İsrail'in zira İsrail Esed rejimini İran şia milislerini koruyup askeri eğitimleri ve silahlanmalarına izin verdiği için sık sık Suriye'yi savaş uçaklarıyla vuruyor dolayısıyla İsrail İran'ın şia hilalinin bir parçası olarak Suriye'deki üstünlüğünü kırmak için Suriye'ye ye güney cephesinden kaçınılmaz olarak saldıracaltır.
-
İsrail umarım Filistin'i tamamen işgal edip bu işi kökten bitirecektir. Türkiye olarak İsrail devletine gerekli her desteği sağlamamız gerekiyor.
-
Çok fazla orta çağ filmi izliyorsun sanırım. Kazanan tarafın toprak alabilmesi için kaybeden taraf ile bir anlaşma imzalaması gerekiyor. Kaybeden taraf verdiği topraklardan çekilir ve kazanan taraf alır orayı. Aksi taktirde bunun adı işgal oluyor ve İsrail şuan işgalci bir devlet konumundadır. İşgal ederken de sivil asker gözetmeden önüne geleni öldürdüğü için başına gelenleri hak ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman01 -- 7 Ekim 2023; 17:59:59 > -
- ABD Dışişleri Bakanı Blinken, İsrail'e 4,5 milyar dolarlık acil yardım paketini onayladıklarını ve Pentagonun yarın Tel Aviv'e silah göndermeye başlayacağını ve Ukrayna'ya yönelik malzemeleri İsrail'e yönlendireceğini açıkladı.
-
Kuran yokken Türkçe vardı. O yüzden geriye kalan dediklerin boş kalıyor. Dünya kuranla başlamadı. Bu kafayla incil, tevrat, zebur için aynısını söylerler. Sümerce falan da bilmezsiniz. Milattan 2 bin yıl önce yazılmış tabletler var kuran nere? Her milletin kendi dili var.
Biz arap harflerini falan geliştirmedik. Göktürkçe falan icat ettik. 1928'de değişen alfabeden önce Uygur alfabesi, göktürk harfleri vardı işte sen bunu bilmiyorsun. Uygurlardan kalma bir sürü eserde var.
Sonra biz karahanlı devletini kurduğumuzda müslüman falan değildik. Sonradan geldi. O devletle zaten batıya doğru geliyorduk. Yani asimile falan olmuyormuşuz. Şimdi sen devletin tarihini beğenmeyip kabul etmiyorsun ya kendi söylediklerin için bir tane kaynak gösteremezsin.
Türkçenin içine arapça, farsçayı sokup asimile ettirenler sizsiniz. O yüzden orta asyadakiler gerçek türk biziz diyorlar. Sonra orta asyadakileri islam mı korumuş? Ne alaka? Sen bize arabı türk diye yutturmaya çalışıyorsun. O moğollar geldi gitti silindi. Daha araplarla türkler arasındaki savaşları bilmiyorsun. Hazarlar kimlerle savaşmış hiç bahseden olmadı mı?
İslam diye arap emperyalizmi yapıp karşındaki toplumları küçümsemekten vazgeçin. Araplardan bir cacık olmadı. Petrolleri olmasa hala sürünüyorlardı. Osmanlı orada baskıcı yönetim uygulasa bugün biz onları asimile etmiştik.
İslam sayesinde falan da yaşamıyoruz islam için boş yere bedel ödedik. Mesela hristiyan olurduk bu senin kabusun olabilir ama bana koymaz.
-
niye sonrasında senide silsin diyemi ? israil seninde icabına bakıcak meraketme git büyük israil impratorluğu haritasına bak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2023; 18:4:18 > -
turkiye putperest olmayan , herhangi birine bagli olmayan musluman bir ulkedir. aglama duvari israilde oraya gidip anlayabilirsin
Özünüz Türk değil, o salladığınız Araplarla aynı milletsiniz hatta. Bütün Araplar müslüman değil. Avrupa'ya göçüp geri gelince niye özünüz Türk olsun? Avrupa'ya Orta Asya'dan göçmediniz, bugünkü İsrail, Filistin ve çevresinden göçtü atalarınız. Türkler Avrupada yokken siz oradaydınız. Türk, hepinizi adaletle yönetendi. Türk'e ihanet ettiniz "vaadedilmiş topraklar" kışkırtmasıyla, şimdi kendiniz de huzur bulamıyorsunuz. Olan müslüman ve musevi masumlara oluyor. Siz anca uzaktan atıp tutun.
Solcu Gazete on Xtwitter
#SONDAKİKA İsrail ülkede olağanüstü hal ilan etti.https://twitter.com/solcugazete/status/1710606868660260968
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X