- Lübnanlı Hizbullah şia milisleri güney Lübnan'daki İsrail sınırına ilerliyor.Güney Lübnan'da İsrail ile Hizbullah arasında çatışma çıktığı bildiriliyor. |
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (14. sayfa)

-
-
hacı dayı ne saçmalıyon sen??? sen uçmuşsun iyice.
bu kadar saçmalayanı da ilk defa görüyorum..
nerde yetişiyor bu zihniyet hayret verici.
ibretlik mesaj gerçekten...
Türklerin özü arap çölleri değil Orta Asya stepleridir.
Ama senin özün belli ki bedevilik.
-
Çoğu ne yazdığını,neyi temsil ettiğini neye hizmet ettiğini bile bilmiyor.Bilinçsizlik diz boyu.O yüzden ciddiye almanın manası yok ama bunların eğitilmesi lazım.Anaları babaları eğitemiyorsa devletin eğitmesi lazım.Malesef devlet de amerikancı olunca böyle oluyor:kültürsüz bir toplum…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Helal olsun kılıçdaroğluna burdaki üç beş kendini bilmez gibi gâvur bayrağı sallamıyor
Benim anlamadığım Hamas durduk yere neden saldırdı?
-
👍
Zulüme ses çıkrmayıp birde açıkça bu rezil devleti destekliyorlar!
Birde bayrak koyan tip var!
İyice kendini belli ettin, yeter bence.
İran'dan gazı aldı saldırdı. İş başka boyutlara geçerse çok kötüye gider.
Amerika-İsrail vs Filistin-İran savaşına dönerse bizim ekonomi nalları diker.
-
Kendini gerçek Türkten üstün gördüğü için "Beyaz Türk" tabirini uyduranlar aslen İspanya, Portekizden Osmanlının hristiyanların elinden kurtardığı yahudilerdir. Özümüz vs derken bu bilgiyi geçelim de yanlışlık olmasın. Herkes özünü doğru bilsin.
Siyonist İsrail devleti için savaşılan millet Türklerdir, saldırdıkları, kanını akıttıkları bizim atalarımızdır. İngiliz desteğiyle saldırdıkları topraklar Türk toprağıydı, bizim devletimizin topraklarıydı. İsrailin kurulması için bizim devletimizi parçaladılar, içimizdeki maskeli takiyyeci uşaklarıyla. Dürüst olun da en azından saygı duyalım. Türk maskesi kullanmayı bırakın. Düz bi şekilde "kalp, gönül ve ideolojik bağım olan İsraili destekliyorum" desen hiç bi şey diyemem. Kimse diyemez.
- Saadet partisi lideri Karamollaoğlu:
“Hamas’ın, terör devleti İsrail’in yıllardır sürdürdüğü işgal politikasına ve vahşi saldırılarına karşı başlattığı “Aksa Tufanı” operasyonu Filistin halkının kendini savunma hakkı kapsamında değerlendirilmelidir.”
-
Biz Turkler İslam kültüründen yararlandik bunu kimse inkar edemez ancak daha sonra o kültür, durdu , geriledi ve en sonunda çürüdü.
Bugün Arap kültür havzasında hicbirsey ortaya çıkmıyor.
İslamin krizi adlı ünlü eseri okursan alfabesini değiştiren ve dil devrimi yaparak kendisini Arap kültür havzasında gelişmiş ve güçlü Batı kültür havzasında atan Turkiyede 1 yılda çevrilen kitap sayısı tüm İslam dünyasında 1 yılda cevrilenden daha fazla idi.
Araplar sürünüyor tüm islamcj ülkeler geri kalmış ve Yozlaşmış haldeler. Biz Turkler o nedenle Yozlaşmış Arap kültüründen bilimde ilerlemiş ve daha gelişmiş olana geçiş yaptık çünkü yokolusun eşiğine geldik. Bizim zayıf olma lüksümüz yok Biz bati ile sınırdaş bir ülkeyiz o neden en az onlar kadar güçlü ve uygar olmak zorundayız.
Bugün ise iktidarı ele geçiren ummetciler ülkeye bütün ortadogu çöplüğüne akmasına neden oldular . Osmanliyi çökerten etnik çatışmaların ve dini geri kalmisligin tekrar tohumlarını attılar ancak bu ülke tekrar zayifladiginda , tekrar bilimden uzaklaşıp hurafelere batil inançlara sarıldığında hu sefer seni kurtarmaya kimse gelmeyecek. Bunu unutma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 7 Ekim 2023; 17:19:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bize karşı hainlik yapıp İngilizlerin kucağına oturdular. İngilizler de onlara çok tatlı bir sürpriz yaptı.
-
Hahaha
Ben orta asyadan gelmedik demiyorum,bedeviyim,arabım da demiyorum.Sen İslamdan sonra Türk oldun diyorum,müslüman değilsen en fazla moğol olursun türk olamazsın diyorum.Bunu anlamanız çok zor çünkü size kim olduğunuzu söyleyenlere ve dikte edenlere inanıyorsunuz.Size öğretilen Müslüman Türk=Arap denkleminiz köküne kadar yanlış umarım anlayacağın melekelerin bir gün açılır.
Kal sağlıcakla..
Özümüz Türktür .arap değiliz bunu artık o çöl kumuyla dolu beyinlerinize yerleştirin.sen o masalları ingilizlere üç beş boncuk karşılığı Osmanlıyı satan araplara anlat.
işte o taptığınız arapların gerçek yüzü.
-
Ben filistinilerede bayılmıyorum türkiyeye karşı bazen düşmanca açıklamaları oluyor ama israilin yaptığı hukuku geçtim insanlığa sığmaz insanları yerinden yurdundan etti pacman pc oyunu gibi yiyor.
Şu ırkınıza başlıycam cidden türk arap koreli yeter cidden,bu dini bir savaş he türksün diye dokanmıycak sana israil yav hehe oraları hal olursa sıra bizde kürdistanın baş kurucusu israil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2023; 17:23:48 > -
O savaş çıkarsa iran denen gereksiz devlet ve diğeri zaten devlet değil haritadan silinir dünya arınır.
Ya o kadar mesaj atmisisn, hepsi mi sacmalik olur tebrik ederim seni ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 7 Ekim 2023; 17:20:30 > -
Hele bir de Erdoğan bu olaylar için İsrail, ABD ve Batı'yı karşımıza alacak söylemlerde bulunursa o zaman gör cümbüşü.
-
- İsrail Güvenlik konseyi Gazze'ye Kara harekatını onayladı.
-
- Cumhurbaşkanı Erdoğan:
"Her kesimi yaşanan olaylardan ötürü itidalli olmaya çağırıyoruz."
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X