Şimdi Ara

+7 Dual MD Mi +8 Dual Cleaver mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Obur Elime Dual MD Mi Aliyim Yoksa +8 Cleavar mı

Yoksa Bendeki MD Yide Verip Dual +8 Cleaver Mı ?

Şimdiden Teşekkurler

Xbox 360 Arcade
  • kardeş sordun soru asasinlerin en klasik sorusu seni tebrik ediyorum valla forumda clever sekmez diyolar onun için ap bakımından clever daha iyi olur diyolar clever değil skill seker falan diyen çok ama ben şahsen md kullanıyorum birçok kişide günde 50 kişi en az abi cleverları veriyim sen bana mdleri ver bide para veriyim diyo sekmese heralde ap si fazla olmasına rağmen takas etmez kimse hem clever atağı yüksek olmsına rağmen piyasada da ucuza gidiyo bence md yap dual sonra clerverla pk yaparken sekicek diceksinki md olsa sekmicekti kendi kendini sinir sitres etme tercihin dual md olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don'tBeJealous -- 16 Mart 2008; 10:55:41 >
    Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymiş ki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
    Friedrich Nietzsche
  • Hocam dual md ya da dual cleaver tak MD + cealver felan takma daha cok sekio ayrıca cleaver seker felan hikayesini gec bence .) 30 ap bile fark etmes cleaver alırsan ama yinede tercih senin bende karasızım bu konuda :D

MD daha karizmatik and eski KO yu hatırlatıo bana +7 md ile cz dagıtırdık ya da dagılırdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XinT -- 16 Mart 2008; 10:34:51 >
    19 yıl önce açıldı
    --7 SHELL Mİ 8 CHİTİN Mİ---
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağ eline md yi al sekme riskini çıkar sol elınede cleaver al ap yi yükselt;)

Silah Değil Skill Skior Biliorum

Dual MD De Bile Spike Bazen Sekebilior

Orjinalden alıntı: OoBLack_PearLoO

kardeş sordun soru asasinlerin en klasik sorusu seni tebrik ediyorum valla forumda clever sekmez diyolar onun için ap bakımından clever daha iyi olur diyolar clever değil skill seker falan diyen çok ama ben şahsen md kullanıyorum birçok kişide günde 50 kişi en az abi cleverları veriyim sen bana mdleri ver bide para veriyim diyo sekmese heralde ap si fazla olmasına rağmen takas etmez kimse hem clever atağı yüksek olmsına rağmen piyasada da ucuza gidiyo bence md yap dual sonra clerverla pk yaparken sekicek diceksinki md olsa sekmicekti kendi kendini sinir sitres etme tercihin dual md olsun

sen diyosun ama +8 cleawer verip para veren var md ye ben cleawer kullanıyorum en fazla pk da 2-3 kere sekmiştir o da skilden adam kaçarken sekti...ve + bana da adamın teki dedi cleawer ver sana +7 md + 5m kabu etmedim bence +8 cleawer daha iyi....

• claver tabiii
  • +8 Cleaver tabiki.

BoldTeaM Forumlari Administrator Bold_Mg
  • tabıkı +8cleawer

DUAL 7 MD AKAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İglessias -- 16 Mart 2008; 14:49:30 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.