Şimdi Ara

7'den Vistaya Geçmelimiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler benim 7 korsan ama orjinal Vista Ultimate Cd'm var.7 Ultimatade Vista Ultimatede kullandım aralarında falza fark yok.Benim PC Vista olarak yüklü geldi Şuan 7 Birazcık kasıyor 7'de Acaba Vistaya geçsem bu kasmalar yokmu olur çünkü vista daha az sistem gereksinimi istiyor.Sizce ne yapmalıyım

Bi deneyim sonra beğenmez isem 7'ye geri döneceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi always strike -- 24 Mayıs 2014; 18:06:36 >

• Windows 7 varken, Vista kullanmayı düşünmeyin bence. Vistayı kaldıran bir bilgisayar Windows 7 ile de aynı performansı verir. Sorun sürücülerden kaynaklı olabilir. Aslında Vista için uygun olan sürücüler Windows 7 ile de çalışır, çünkü çekirdekleri çok benziyor. Benim bilgisayarım da Vista ile gelmişti. Vista ile hiç kullanmadım. Uzun süre XP ile kullandım sonra Windows 7 çıkınca Windows 7 ye geçtim. 7 senelik laptopum, 2ghz dual core işlemci, 2gb RAM ile gayet güzel bir şekilde çalışıyor. Gerçi geçen zaman içinde vistayı çıkan yamalarla epey adam ettiler ama Win 7 varken Vista kullanmayı tavsiye etmem şahsen, yine de siz bilirsiniz. Her bilgisayarın huyu suyu ayrıdır. Donanımsal özellikler falan belki windows7 ile tam uyumlu olmayabilir. Yoksa normalde Windows 7 ile kasmaması lazım.
  • always strike kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın teknik özelliklerini yazarsan kasıp kasmayacağına bakabiliriz.Eğer vista için ürün anahtarın varsa orjinal windows kullanmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkish_Union-687

Bilgisayarın teknik özelliklerini yazarsan kasıp kasmayacağına bakabiliriz.Eğer vista için ürün anahtarın varsa orjinal windows kullanmanı tavsiye ederim.

2gb ram

Nvdia geforce 800 mb ekran kartı

Amd athlon x2 çift cekirdek 2.50 ghz islemci

Gigabyte ana kart

Windows derecelendirmede en dusuk puan islemcinpuan 3.3 vermis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi always strike -- 23 Mayıs 2014; 20:56:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vistadan nefret ettiğim kadar hiç bi şeyden nefret etmedim vin7 candır
  • Vista kurabilirsin
  • quote:

Vista kurabilirsin

Nasil yani hocam pc vistada kasma yapmaz ama 7 de yaparmi diyorsunuZ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Öyle bir demiyorum ancak bilgisayarın vista ile geldiğine göre orjinal vistan var ve bence korsan kullanmaktansa orjinal kullanmak daha iyidir.
    Edit:Ayrıca vista ile 7 aynı çekirdeği kullanıyor ve bazı vista kullanıcıları sorunların güncellemeler ile düzeldiğini söylüyordu.Bu nedenle bence vista kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleted_User-01 -- 24 Mayıs 2014; 14:32:13 >
  • Windows 7 varken vistanın esamesi bile okunmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Öyle bir demiyorum ancak bilgisayarın vista ile geldiğine göre orjinal vistan var ve bence korsan kullanmaktansa orjinal kullanmak daha iyidir.
    Edit:Ayrıca vista ile 7 aynı çekirdeği kullanıyor ve bazı vista kullanıcıları sorunların güncellemeler ile düzeldiğini söylüyordu.Bu nedenle bence vista kur.

Önerinizi dinleyeceğim hocam.Sizcede özellik bakımından aralarında bir fark yok değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi always strike -- 24 Mayıs 2014; 16:06:47 >
  • Siz Vista kullandınızmı bilmiyorumda Vista ile 7 çok benziyor.Vista ilk çıktığında birazcık eksiği vardı.Bazı kullanıcılar beğendi bazıları beğenmedi beğenmeyenler hiç vista yüklememiş olanlara vistanın kötü olduğunu söyledi böylece vistanın tabiri caizse adı çıktı Ayrıca SP2 yuklendikten sonra Vista harika bir işletim sistemi oldu, Windows 7'yi aratmıyor bile.Microsoftun artık ağızıyla kuş tutsa bile Vistanın üzerindeki çamuru çıkartamayacğı bir gerçek.Güzelim işletim sistemini hiç kullanmadığı halde kötü diye diye adını çıkardılar böyle

Ayrıca Windows 7 Vistanın yapı kodu ile oluşturulmuş bir işletim sistemi.Win 7 Microsoft'un çıkarıdğığ 8. İşletim sistemi olmasına rağmen Vistanın yapı kodu ile oluşturulduğu için Windows 7 adını aldı.Yani win 7 kullandıysanız Vista kullanmış kadar oluyorsunuz.

Birde şöyle bir söylenti var Microsoft ilk önce Vistayı piyasaya sürdü Vistanın eksiklerini gördü ve Windows7'yi Tasarladı.

KISACASI NE İSTİYORSUNUZ ŞU GARİBİM İŞLETİM SİSTEMİNDEN YETER !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi always strike -- 24 Mayıs 2014; 16:22:23 >

• Sakin olun kimsenin vistandan bişey istediği yok,bu benim kişisel yorumumdur ve sadece beni bağlar..Ben değil Kendin söylüyorsun vistadaki eksiklikleri görüp win 7 tasarlandı diye..
    Ne özellik, ne stabilite ne performans ne de görsellik olarak win7 ye göre tek bir artısı olmayan vista neden win 7 dururken tercih edilsinki..
    Sen vistanı yükle kardeş kimse sana mani olmuyor ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: always strike

Siz Vista kullandınızmı bilmiyorumda Vista ile 7 çok benziyor.Vista ilk çıktığında birazcık eksiği vardı.Bazı kullanıcılar beğendi bazıları beğenmedi beğenmeyenler hiç vista yüklememiş olanlara vistanın kötü olduğunu söyledi böylece vistanın tabiri caizse adı çıktı Ayrıca SP2 yuklendikten sonra Vista harika bir işletim sistemi oldu, Windows 7'yi aratmıyor bile.Microsoftun artık ağızıyla kuş tutsa bile Vistanın üzerindeki çamuru çıkartamayacğı bir gerçek.Güzelim işletim sistemini hiç kullanmadığı halde kötü diye diye adını çıkardılar böyle

Ayrıca Windows 7 Vistanın yapı kodu ile oluşturulmuş bir işletim sistemi.Win 7 Microsoft'un çıkarıdğığ 8. İşletim sistemi olmasına rağmen Vistanın yapı kodu ile oluşturulduğu için Windows 7 adını aldı.Yani win 7 kullandıysanız Vista kullanmış kadar oluyorsunuz.

Birde şöyle bir söylenti var Microsoft ilk önce Vistayı piyasaya sürdü Vistanın eksiklerini gördü ve Windows7'yi Tasarladı.

KISACASI NE İSTİYORSUNUZ ŞU GARİBİM İŞLETİM SİSTEMİNDEN YETER !

alın size bi karşılaştırma

vista

her formattan sonra ses kartı , wifi , etherner gibi şeyler yükelmen gerekiyor
    bi kere vin 7 de alttaki aero desteği yeter
    yavaş bi sıkıntı çıktımmı uğraş dur 2009 yılında imanımı gevretti

vin7
    driverler otomatik yüklenir
    hız olarak da vinstayı geçer
    saat hiç bi zaman geç kalmaz kendini yeniler
    bütün ne uygulama varsa derstekler

vin 7 de ufak tefek sorunlar haricinde hiç bi sıkıntı çekmedim
    vistada çöz çözebilirsen :D

• quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

Sakin olun kimsenin vistandan bişey istediği yok,bu benim kişisel yorumumdur ve sadece beni bağlar..Ben değil Kendin söylüyorsun vistadaki eksiklikleri görüp win 7 tasarlandı diye..
    Ne özellik, ne stabilite ne performans ne de görsellik olarak win7 ye göre tek bir artısı olmayan vista neden win 7 dururken tercih edilsinki..
    Sen vistanı yükle kardeş kimse sana mani olmuyor ki...

• Beyler gaza geldim birden yazdım Yanlış anlamayın size bişey demedim zaten Belki yarın öbürgün geçerim sonra 7 ye geri dönerim bi deneyim eğer 7 deki gibi arada bir kasarsa geri dönerim 7 ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi always strike -- 24 Mayıs 2014; 18:05:59 >
    elime sopa aldım geliyodum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1olgllu

elime sopa aldım geliyodum bende

Savaşmı istiyosun ?? camonnnnnnnn

adam toladım
    Vista işletim sisteminde daha fazla görsel olarak özellik vardır.Microsoft düşük donanımlı bilgisayarlar Vistayı kaldırmayınca (senin donanımın yeterli) Windows 7 adında görsel içerikleri Vistaya nispeten azaltılmış bir işletim sistemi çıkardı.Yani aralarında aman aman bi fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleted_User-01 -- 25 Mayıs 2014; 12:43:15 >
  • Vista olması gerekenden 5 yıl evvel çıkmış bir sistemdir... Görsellik bakımından windowsların en iyisi ve en çok kaynak tüketenidir... O yüzden ilk çıktığında çoğu bilgisayarda kasmalar yaptığından hem adı çıktı hem sevilmedi oysa şu andaki sistemlerde çok rahat çalışıyor... Eğer Vista' yı seviyorsan kur ve kullan illa windows 7 olacak diye birşey yok...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.