Şimdi Ara

7. Ay Programıma yardımcı olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pazartesi
    Pazu-- Barbell curl-Oturarak hammer curl-Dumbbell Concentration Curls 4x8
    Göğüs-- Bench-sıkıştırması-Üst gögüs bench- sıkıştırması-alt göğüs kesme
    Salı-OFF
    Çarşamba
    Arka kol-- triceps pushdowns- pusdowns ama tersi elin üstü yere bakacak şekilde - birde aynı makinada iple yapılanı- triceps dips 4x8
    Sırt--Lat pulldown çeneye-Lat pulldown sırta - cable seated row -one arm dumbell rowing 4x8
    Perşembe-OFF
    Cuma
    Omuz-- Military press - Lateral raise - front raise 4x8 ---trapez dumbell shrug -birde barı çeneye çekme 3x12
    Bacak-- Leg press-leg extension-leg curl 4x8

karın antrenmanım ise her antr önce veya sonra 3x50 crunch 3x50 elleri bacak arasına sokarak 3x40 alt karın yukarıya bacakları kaldırma ve adonis için 2 set toplamda 50 sağa sola plaka ile eğilme

Şuan 6 ay bitmek üzere 7. ay programım için neler eksik veya neler fazla önerilerinizi birazda açıklayarak cevaplarsanız sevinirimundefinedundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedJøhn -- 6 Haziran 2013; 20:31:25 >

• 1. Önce büyük bölge sonra küçük bölge çalış. (önce göğüs sonra kol , önce sırt sonra kol )
    2.Hareketlerin doğru isimlerini öğren.
    3.Arka kol son 2 ve omuz son harekete gerek yok bence.
    4.Karın içinde antrenmandan sonra ağırlıkla mekik çekebilirsin 3x20 mesela.Ayrıca alt karın ve adonis diye kas yoktur karın kası bir bütündür ve adıda tabiki karın kasıdır (abdominal).
    5.Nelerinin eksik olduğunu söylememiz için vücudunu incelememiz lazım fotoğrafla zor olur en iyisi hocana sor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dıgıdık Naşit

1. Önce büyük bölge sonra küçük bölge çalış. (önce göğüs sonra kol , önce sırt sonra kol )
    4.Karın içinde antrenmandan sonra ağırlıkla mekik çekebilirsin 3x20 mesela.Ayrıca alt karın ve adonis diye kas yoktur karın kası bir bütündür ve adıda tabiki karın kasıdır (abdominal).
    5.Nelerinin eksik olduğunu söylememiz için vücudunu incelememiz lazım fotoğrafla zor olur en iyisi hocana sor.

1.aslında öyle çalışıyorumda acele ile sıraya dikkat etmedım 2. hareketleri bilmem yeterli değilmi ismini ne yapacaksınız 3. olarak arka kol son 2 ve omuz son harekete gerek yoksa arka kol 2 hareket omuz 2 hareket yapmış oluyorum az değilmi 4. nasıl alt karın diye birşey yoktur normal karın çalışırken altın %30 u çalışır alt karın ayrı olarak çalıştırılabilir yani mekik çektiğinizde adonis çıkmıyor ayrı çalışmanız gerek
    5. olarak hoca olsaydı malesef.

• 1.gün göğüs incline bench,bench press, incline dambıl fly, decline cable fly

ön kol barberll curl,concentration curl, preacher z-bar curll, hammer curl

bilek barberl wrist curl

2.gün sırt barfix, latpull down front, seated row machine, barbell rowing , one arm dumbell rowing

arka kol pushdown, dips , alna press , one arm dumbell trices

3.gün omuz front shouler press machine , zbar uprigt rowing , dumbell lateral raise , bent ower lateral raise , dumbell shrong

9.ay bitene kadar işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedJøhn

quote:

1. Önce büyük bölge sonra küçük bölge çalış. (önce göğüs sonra kol , önce sırt sonra kol )

1.aslında öyle çalışıyorumda acele ile sıraya dikkat etmedım 2. hareketleri bilmem yeterli değilmi ismini ne yapacaksınız 3. olarak arka kol son 2 ve omuz son harekete gerek yoksa arka kol 2 hareket omuz 2 hareket yapmış oluyorum az değilmi 4. nasıl alt karın diye birşey yoktur normal karın çalışırken altın %30 u çalışır alt karın ayrı olarak çalıştırılabilir yani mekik çektiğinizde adonis çıkmıyor ayrı çalışmanız gerek

bacak benim program uygun mu ondanmı koymadınız birde omuz için front raise yerıne bent over vermışsınız nedeni nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

http://forum.donanimhaber.com/m_72247013/tm.htm

daha çok hafif bir program gibi gözüktü bu sizin kaçıncı ay programınızdı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1.Arka kol için 2 hareket yeterlidir önemli olan doğru ağırlıkla doğru şekilde çalışmaktır.(mesela hareketi yaparken yavaş ve vücudu sallamamak)
    2.Omuzun son hareketi barbell upright row ama bu hareketten öncede zaten yeterince yan omuz çalıştığından dolayı bence fazla.
    3.Anatomi öğrenmende fayda var.
    4.Bilgi alabileceğin bir hoca yoksa internetten filan bişeyler öğrenmeye çalış bol bol araştır.
    5.Bizimle aynı dilde konuşmazsan seninle anlaşamayız o nedenle doğru isimleri öğren.Hiç olmazsa yarısı ingilizce yarısı türkçe isim yazma.

• quote:

quote:

Hafif olup olmaması sana bağlı dostum takarsan 5kg 5kg benchte hafif bir program olur.
    Benim yarın 6. ayım doluyor. Hacim kazanmak için bu programı hazırladım. Memnunum şuanlık. Önümüzdeki ay şaşırtma amaçlı küçük değişiklikler yapabilirim.
    Önemli olan çok hareketin olması değil programda. Senin yaptıgın yapabildiğin şeylerdir. Örnek teşkil etmesi için gösterdim uygulama gibi bi zorunluluk hissetme sakın

• quote:

quote:

1.Arka kol için 2 hareket yeterlidir önemli olan doğru ağırlıkla doğru şekilde çalışmaktır.(mesela hareketi yaparken yavaş ve vücudu sallamamak)
    2.Omuzun son hareketi barbell upright row ama bu hareketten öncede zaten yeterince yan omuz çalıştığından dolayı bence fazla.
    3.Anatomi öğrenmende fayda var.
    4.Bilgi alabileceğin bir hoca yoksa internetten filan bişeyler öğrenmeye çalış bol bol araştır.
    5.Bizimle aynı dilde konuşmazsan seninle anlaşamayız o nedenle doğru isimleri öğren.Hiç olmazsa yarısı ingilizce yarısı türkçe isim yazma.

zaten araştırıyorum internetten anatomi ögrenmemde fayda var veya yok ben sadece nedenini sordum ayrıca aynı dilde konuşma veya farklı dil önemli değil anlarsın veya anlamazsın ki anlamışsın o zaman sorun yok ayrıca sadece öğrenmek için soruyorum bunları
    şimdi diğer arkadaş yazıyo 4-5 hareket siz yazıyosunuz 2 hareket ben şimdi en az 4-5 hareket yapıyorum şimdi sizinkine geçersem bir fark olurmu o yüzden sürekli sorguluyorum azmı diye şimdi hangi programı yapsam daha yararlı olur onu çıkartmaya çalışıyorum

• quote:

quote:

quote:

Hafif olup olmaması sana bağlı dostum takarsan 5kg 5kg benchte hafif bir program olur.
    Benim yarın 6. ayım doluyor. Hacim kazanmak için bu programı hazırladım. Memnunum şuanlık. Önümüzdeki ay şaşırtma amaçlı küçük değişiklikler yapabilirim.
    Önemli olan çok hareketin olması değil programda. Senin yaptıgın yapabildiğin şeylerdir. Örnek teşkil etmesi için gösterdim uygulama gibi bi zorunluluk hissetme sakın

yok bir zorunluluk hissetmedim sürekli az hareketi sorgulama nedenim kendim şuan 4-5 hareket yapıyorum siz 2 v.s ama ben şimdi o programa geçersem eksiklik yaşarım diye korkuyorum yanlış anlama programın hakkında kötü v.s birşey söylemedim

• Göğüste 4 hareket var dostum. Biceps ve trikeps te 2 hareket var. Biliyorum kötü bişey demediğini. Amaç fikir alışverişi
  • quote:

Göğüste 4 hareket var dostum. Biceps ve trikeps te 2 hareket var. Biliyorum kötü bişey demediğini. Amaç fikir alışverişi

yok amaç zaten biceps triceps sormaktı ben gene araştırayım konuda güncel durmuş olur yorumlarınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Göğüste 4 hareket var dostum. Biceps ve trikeps te 2 hareket var. Biliyorum kötü bişey demediğini. Amaç fikir alışverişi

birşey danışmak istiyorum protein tozu maximum 1 hafta daha dayanır bitiyor 1.82 boy 65 kgyım 6 ayda 7 kilo alabildim sizce gainer alayımmı amacım hacimlenmek ama şöyle birşey var kolları göğüsleri hacimlendirecem diye kollar ince kalıp göbeğim çıksın istemiyorum skinny fat mi deniyordu
  • RedJøhn kullanıcısına yanıt
    Gainer almana gerek yok onun yerine bol bol makarna pilav bulgur yulaf ezmesi tüketebilirsin. Protein tozu alabilirsin. Antrenmandan sonra içebilirsin. Ve sabah uyandığında.
    Göbeğe fazla takma. Beslenmen düzgün olursa sporunuda yaptıgın sürece sorun olmaz. 6 ayda 7 kg kötü değil.
  • quote:

Gainer almana gerek yok onun yerine bol bol makarna pilav bulgur yulaf ezmesi tüketebilirsin. Protein tozu alabilirsin. Antrenmandan sonra içebilirsin. Ve sabah uyandığında.
    Göbeğe fazla takma. Beslenmen düzgün olursa sporunuda yaptıgın sürece sorun olmaz. 6 ayda 7 kg kötü değil.

şunuda sorayım whey matrix içinde kreatin var şimdi bitince tekrar aynısını alsam sorun olurmu kreatin devamlı kullanılmıyormuş galiba.
  • quote:

quote:

şunuda sorayım whey matrix içinde kreatin var şimdi bitince tekrar aynısını alsam sorun olurmu kreatin devamlı kullanılmıyormuş galiba.

whey de devamlı kullanılmaz vücuduna biraz mola verdirmen iyi olacaktır. Aynısından al 1-2 hafta ara ver wheye hem kreainede ara vermiş olursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.