Şimdi Ara

6G teknolojisini geliştiren ekipte bir Türk mühendis: Dr. Meryem Şimşek ile konuştuk! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
2.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dy. Meryem Şimşek gerçekten bilgili ve pozisyonunu hakediyor olabilir ama röpörtajda elle tutulur bilgi verememiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 18 Mart 2016; 1:57:53 >
  • yav 5g testleri yeni yeni ortaya neyin 6gsinden bahasdiyosunuz

• 5G standartları henüz belirlenmemiş olsada, kullanmaya ve geliştirmeye uygun teknolojilerin hangisi olduğu belli.

Videoyu izlemedim. 6G için nasıl bir teknoloji kullanılacağı şuan için tamamen belirsiz. Fakat bu 6G de kullanılmak üzere bir teknoloji tasarlamaya engel değil. Bu tip ar-ge çalışmaları çok uzun zaman alabilir. Bunların bilimsel altyapısını hazırlamak için şimdiden çalışılmaya başlanmasına şaşırmamak gerek.
  • bizimkiler bu defa da 5,5 G ye mi geçerler :)
  • Birşey anlayan oldu mu? Ablaya kısmet mi aranıyor? Teknoloji adına hiçbirşey bulamadım röportajda. Olmayan birşeyin (6G) uzmanı olmak çok ilginç. Geliştirilmesi devam eden 5G değilmi? Yoksa daha Mars'a insanlı uçuş yapılmadan, ablayla Satürn'e mi uçacaksınız?

• Helal olsun ...

• 5G bulmadan 6G geçmek neyin kafası anlamadım.Mümkünse şu aralar İnternet ve Mobil ile ilgili içerik paylaşmayın.
  • erdi bey milli duygularla yaklaşmış ama karşı taraf pek oralı değil. gerçi ona da birşey diyemeyiz sonuçta ekmek yediği yeri düşünmesi mantıklı.

• Bu durum biraz şoyle olmus gibi, 5. katı yapilmamis binaya 6. kati yapmaya calismak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet 6g yi geliştiriyor, donanımhaber hala yaka mikrofonuyla röportaj yapıyor.

Güncelleme: Erdi açıklama yapmış hazırlıksız yakalandık demiş ama oraya davet edilme durumu varsa illaki birileriyle konuşulacaktır normal mikrofon yada çift yaka mikrofonu götürülebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 18 Mart 2016; 2:26:00 >
  • Herkes yazmış zaten de, ülkemizde(ve birçok ülkede) sorun hız değil kotalar. 3g kotasız olsun, gayet yeterli. Kotasız internetlerle birlikte ağa ve yurtdışı pop noktalarına binen yükü azaltmak ya da ekonomik hale getirmek için çalışma yapılsın.
    Üzerimizden o kadar para kazanan firmaların altyapıya hiç yatırım yapmadan tüm kârı cebe indirmesi gülünç bir durum. Mobil internet kotası açısından Almanya'nın da çok iyi olmadığını duymuştum,
    büyük ihtimal onlar da daha fazla hız değil limitsiz özgürlük istiyorlardır. Şu an birçok ülkede tam sınırsız, adil kullanımsız mobil tarifeler mevcut.
  • kendisine başarılar dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokuba

Kapanmayı din sanan, daha dinin ne olduğunu bilmeyen bir mühendisten ne bekliyorsunuz?

Hayatı giyinmek soyunmak sanan. Soyunmayı gelişmişlik sanan. Nefsî isteklerini tatmin etmeyi gelişmişlik zanneden senin gibilerden bir şey beklemiyoruz, gölge yapmayın yeter!!!

• 5G ve 6G alanında çalışan ve bu alanda doktora yapan kişiye hiç mi bu konuda soru yöneltilmez. 6G nedir, ne aşamada çalışmalar vb. Maalesef bu röportaj olmamış.

• başlık şaka gibi bir haberle günaydın dostlar olarak değiştirilsin.

• benim röportajtan anladığım şey; Arkadaşın Türkiye'de yapıldığı söylenen veya yapılması istenen gelişmelerden diyelim :) 1 gram haberi yok. Tabi olmaması onun suçu değil ;)
    Ayrıca Türkiye'ye yalvarsanız gelmem gibi bir intiba bıraktı ben de :)

• teknolojinin dini ve cinsiyeti olmaz gururu olur onu da bize yaşattığı için ablaya teşekkürler ve başarılar

• erdi bey başka şey soruyor ablamız başka bir şey söylüyor. herhalde cumhurbaşkanımız rica etmiş bu röportajı
  • Bırakın 6G yi 5G bile şuan muamma iken 6G üzerinde çalışıyorum demek sadece reklam yapmaktan ibarettir. Haberleşme alanında hiç ismi duyulmamış bir bayanla röportaj yapmışsınız, üstüne alakasız sorular sormuşsunuz. Dünyada 5G ye katkı yapmakta olan efsane türkler var,önünüze geleni değil de biraz araştırsaydınız almanyaya bile gitmenize gerek yoktu aslında :D.

Ha maksat laf olsun torba dolsunsa ki bu tamamen öyle bir röportaj, çok güzel olmuş tam süper olmuş.

• keşke ülkemiz adına bu çalışmayı yürütse ama nerede bizde o destek. ülke olarak böyle beyinlere ihtiyacımız var.

Ama biz ne yapiyoruz adam dayısını , eniştesini , yengesini tüm sülalesini önemli alanların başına getiriyor. elalem 6G için çalışma yaparken Bizim teknoloji bakanı çıkmış bulut teknolojini cahilce açıklıyor. yani olaydan bi haber bir teknoloji bakanı...

bir de bu türban olayına neden takıldınız? o kadın eğer oradaysa gerçekten hak ettigi için oradır. almanlar o kadın başı kapalı diye onu oraya almadılar. Beyni o seviyede oldugu için onu oraya aldılar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.