Şimdi Ara

6870 Değerlendirmesi, Dünü ve Bugünü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eh görücez hep beraber batıyor mu çıkıyor mu.. İlerleyen haftalarda fiyatlar illa ki o noktaya gelicek ama GTX 460 = HD 6850 olacaktır..

(Ayrıca şahsıma yönelik konuşmamanı temenni ederim, fikrime katılmayabilirsin ama seçtiğin kelimelere dikkat etmelisin :>)
  • konuyu açan arkadaşa katılıyorum ama ati 6000 serisnin tesellationları düzeltilmiş orda problem yok onun dışında ati nvidianın AA kalitesini tesellation kaştiesini perf. yakalamış bence. tek eksiği PhysX okadar. ha 2 kartta aşağı yukarı aynı perf. veriyor zaten 2side en F/P kart bence.

Standart saat hızında bile kartı tasarlayan nVidia'nın 1 yıl garanti verdiği kartı, her kartın çıkamayacağı bir hızda ve standarttan yüksek voltajda kaç ay kullanabileceğiz?

Daha nVidia'nın tüm 8000 ve belkide 9000 serisini etkileyen hatalı tasarım/üretim olayı soğumamışken ve gtx4xx serisinini garantisi 1 ytıla indirilmişken nasıl hızaştırma tavsiye edebiyorsunuz?
  • hd 6870 crossfire da tüm kartları ezmiş geçmiş neyini tartışıyorsunuz anlamadım.. gtx460 sli'dan daha iyi sonuçlar vermiş üstelik evganın kasıntı kartlarını bile geçmiş.. oysa hd6870'i daha doğru dürüst o/c bile edemedi hiçbir üretici..

hd 6870 alıp cf yapmak çok mantıklı gibi duruyor..

Orijinalden alıntı: eulogy

Dostum aynen dediğin gibi firmalar pavlov watson gutrie takılıyor, forum skinner bandura takılıyor Ben elimden geldiğince objektif davranmaya çalışıyorum. Atiye daha fazla sempatim var ama her nesil bir ati bir nvidia kart kullanıyorum. İkisininde eksi artı yönleri var. Ama bahsettiğin gibi asıl olay onların yarı danışıklı dövüşlerine biz meze oluyoruz

niyese aklıma avp geldi
     6870 Değerlendirmesi, Dünü ve Bugünü

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.