Şimdi Ara

6600GT AGP Mİ ALAYIM YOKSA ANAKARTIMI DEGİŞTİREYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BANA BİRAZ YARDIM EDİN ANAKARTIM ESKİ LGA 775 AGP 6600 GT VAR SIFIR ALIYIMMI YOKSA ANAKARTINI DEGİŞTİREYİM

• Sistemini bi yaz bakalım nedir ona göre upgrade ya da yeni makina öneririz.
  • P4 LGA 2.66 80 HDD DVD R0M CD ROM 512 400 MHZ RAM BU KADAR
  • MSI ANAKART RAMLER KINGTON LG DVD CD LG BAŞKA BİRŞEY YOK
  • KİMSE YOK MU BİRAZ BİLGİ VERECEK YADA DÜŞÜNCESİİİ
  • sistemin güzelmiş, değiştirmesende olur ama 1 gb ram şart oldu artık
  • TAMMMDA 6600 GT AGP DEGER SENCE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MSI 6600GT ALAYIM MIII
  • Anakart değişimi yaparsanız pcı-express ekran kartları arasında marka ve model olarak seçenekleriniz çoğalacaktır anakart değişimi mantıklı görünüyor.
  • İYİDE ŞİMDİ MSI 6600GT ALICAMMMM NE YAPAYIM SİSTEM GÜZEL
  • 6600 bu dönemde tavsiye edilmez bence, anakart ve ram upgrade ederek daha fazla ekran kartı seçeneklerine kavuş bence de
  • ANLAŞILAN KİMSE TAVSİYE ETMİYOR AMA BU BENİ İKİ SENE GÖTÜR MEZ Mİİİİİ ŞİMDİLİK YOKSA KADERİME RAZI OLUP KOMPİLE PC Mİ SATATIM
  • 6600GT ile gelişmekte olan oyun pazarındaki yeni oyunları rahatça oynayabilmek istiyorsanız ki bu gün geçtikçe zorlaşıyor, 6600GT kötü bir ürün mü tabii ki hayır ancak öncelikle siz amacınızı belirlemelisiniz.

Ben boş zamanlarımda oyun oynarım ve bu oyunları takılmadan görüntüde her hangi bir yavaşlama vb. durumları yaşamadan oynamak isterim diyorsanız sistemin alt yapısını değişin 6600GT ye de boşuna paranızı vermeyin.

Ben oyun oynarım ama yeni çıkan oyunları ileri düzey çözünürlük ve ayarlarda oynamam 6600GT nin yeterli geleceği oyunları oynarım diyorsanız, 6600GT alıp güle güle kullanın.

Seçimler tamamiyle size kalmış biz bir yere kadar tavsiye edebiliriz sizin istekleriniz bütçeniz ihtiyaçlarınız bunları bilebilecek olan sadece sizsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Ben oyun oynarım ama yeni çıkan oyunları ileri düzey çözünürlük ve ayarlarda oynamam 6600GT nin yeterli geleceği oyunları oynarım diyorsanız, 6600GT alıp güle güle kullanın.

Seçimler tamamiyle size kalmış biz bir yere kadar tavsiye edebiliriz sizin istekleriniz bütçeniz ihtiyaçlarınız bunları bilebilecek olan sadece sizsiniz.

• ya kardeş git 1650pro al babalar gibi idare eder seni.
  • 1650 PRO 6600 GT DAHAMI İYİ Kİ GİT ALDİYORSUN BİLMEDİGİM İÇİN SORUYORUM,
  • 2. el gt al veya 6800 al upgrade çok pahalıya patlar. ileride daha iyi çözümler çıkınca upgrade yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMINX84 -- 21 Kasım 2006; 18:08:04 >
  • BENCEDE HAKLISINDA İKİNCİ EL 6600GT YOK BULUN MUYOR ARAMAKA LAZIM HEP PCI CIKIYOR EN İİİİ Sİİ ANAKARTI DEGİŞTİREYİM
  • 1650pro şu anda agp destekli kartlar içinde en iyisi yalnız şu anda daha sonraları 1950pro da gelecek.
  • quote:

tugayadıgüzel
    1650pro şu anda agp destekli kartlar içinde en iyisi yalnız şu anda daha sonraları 1950pro da gelecek.

Bence de arkadaş haklı, bir de ram i 1024 yaparsan bayaa rahatlar makine. x1600 pro da alabilirsin...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.