Şimdi Ara

6600 GT - AGP 8x RESMİ OLARAK DUYURULDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.nvidia.com/page/geforce_6600.html

Nvidia nin sitesinde görüldüğü üzere PCI Express(500/500) versiyonundan biraz daha düşük bir performansa sahip.(500/450) Bu değişiklik acaba köprü yongası kulanılmasından mı kaynaklanmakta? Hemen aklıma bu soru geldi, siz ne dersiniz? Ayrıca umarım bu yonga extra bir masraf olarak kartın fiyatına yansımaz.

3DMark 03 default
    6600GT AGP: 7698
    6600GT PCI : 7911

3DMark 05 default
    6600GT AGP: 2944
    6600GT PCI : 2866

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magna -- 16 Kasım 2004, 22:03:30 >

• Walla Agp dewri kapandı artık bence...Herzaman yeni tekolojiye geçmekte fayda war derim ben(tabe paran warsa)
  • Yeni bir sistem kuracaklara lafım yok ama benim gibi sadece ekran kartını update edecek parası olanların ilgisini çekecek bir haber. Zaten kartını değiştirecek arkadaşlar bu kartları ilgiyle bekliyordu. Birde şu X700XT ler gelse de seçimimizi yapıp alsak bir an önce.

İlginç bir durum ise eğer yanlışlık yoksa AGP versiyonu doğal olarak düşük ram hızından dolayı 3d Mark 03 de PCI versiyona az bi farkla geçiliyor fakat 3d Mark 05 de ise tam tersi olmuş. Az bir farkla da olsa PCI versiyonu geride bırakmış. Diğer oyun testlerinde ise fark 3-5 frame den öte gitmiyor. Daha fazla bilgi ve testler için;

http://www.guru3d.com/article/Videocards/162

• hem iyi hemde berbat bir haber.
    çünkü(iyi olma nedeni) ; magna nın dediği gibi sadece ekran kartı değiştirmek isteyenler için güzel bir haber.
    berbat olan ise 3dmark 2005 te agp nin pci e yi geçmiş olması.bence bu çok ayıp bir şey ,adamlar daha hızlı diyip pci e ye geçiyor ve agp nin gerisinde kalıyorlar ,hemde yeni oyunlara benzer özelliklerde yapılmış bir ekran kartı test programında.nvdia yı lıyorum.
  • ben kartımdan memnunum yeni alacaklara hayırlı olsun ama bence biraz gekleyip ne olduğunu bi anlayalım ondan sonra alın derim
  • Nvidia ile ne alakası var AGP rulaz dır :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

Nvidia ile ne alakası var AGP rulaz dır :)

?
    rulaz ın manası ne ?
    madem dediğin gibi o zaman emeği geçenlere .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhami -- 17 Kasım 2004, 1:21:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AGP devri bitti düşüncesi çok sakat. Milyonlarca AGP li anakart kullanıcısı ekran kartını upgrade etmesinmi yani.
    6600 düz modelleri piyasada iyi bir rekabet ortamı sağlıyacak. En kısa zamanda gelsede test etsek.
  • guru3d de gigabyte 6600gt pcie kart -200$,agp 6600gt 220 $,pcie ler daha pahalı diimiydi?şööle 200 papel+kadeveye falan bulamazmıyız bu kartı
  • Evet benimde dikkatimi çekti fiyatlandırma. Ortalama 20 dolar daha pahalı şu an için Agp versiyonu. Zaten PCI gelen ilk 6600 GT kart 260+KDV idi buda Agp için Türkiye satış fiyatı 280+KDV anlamına geliyor. Ve bence çok pahalı olur eğer düşündüğüm fiyattan gelirse tabi.Umarım diğer markalar da Türkiye satışlarını hızlandırır ve daha ucuz fiyata raflarda yerlerini alır aksi halde düz 6800 almak daha mantıklı, 320-330 dolar seviyesinde hemde agp versiyon.
  • arkadaşlar alienwareninde kullandığı çidt pciex yuvasına sahib bi mainboard var marka model bileniniz varmı şu pci versiyonundan 2 tane kullanabilmek için ???
  • güzel
  • Çok güzel,bence Nvidianın bu ekran kartını önce PCI-Express olarak çıkarması bile hataydı.Şu an PCI-Express destekleyen anakartı olan kullanıcı sayısı zaten parmaklarla sayılacak kadar az.

3 aydır AGP versiyonunun çıkmasını bekliyordum,Türkiye'ye gelir gelmez alıyorum.

Testler için(Dikkat ederseniz 9800Pro bile bunun yanında sönük kalıyor);

Testler
  • ohh valla çok ii gelsin alıcam zaten
  • benim için de süper bir haber. neredeyse 9800pro yu alıyordum bu hafta içinde. şimdi bekleyeceğim. çok daha iyi bu kart. ilk çıktığında da hemen almayı düşünmüyorum şöyle bi 3-4 hafta geçsin fiyat azalsın biraz. çünkü parçalar ilk çıktıklarında çok pahalı oluyorlar
  • Ben de eğer bulabilseydim alacaktım bu hafta 9800Pro yu,ancak hiçbiryerde bulamadığım için artık 6600Gt benim için tek seçim.İki yıllık Ti4200 döneminden sonra çok iyi gelecek ;)
  • 6600 manyak bişi yaw kesin alıcam
  • Kaç gaymek ?
  • PCX yokki piyasada agp versiyonu gelsin coz bekleriz cok.
  • bencede bu kart 260 doları geçerse 6800 almak daha mantıklı pipeline larda açıldımı tadından yenmez düz 6800
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.