Şimdi Ara

65UA9200 Vestel Hakkinda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tv'nin boyutunun tercih nedeni oldugunu dusunenlerdenim. bugun hala Digiturk ile beraber kullandigimiz 52Z3030 hala tv'den beklentilerimi karsiliyor. Casting vs gibi seylere ufak tefek aygitlarla cozumler buluyoruz ihtiyacimiz dogrultusunda. Hala kullandigimizi dusunursek Toshiba 8. Senesini dolduran bir teknolojiye de sahip olsada boyutu ve Full HD olmasi sayesinde hala ayakta kalmayi basariyor.

Vel hasil kelam konuya girelim, Panel boyutu ve ozellikleri daha onde olsa da benim icin piyasadaki en ucuz 65" 4K Olan 65UA9200 dikkatimi cekti, Vestel Bayilerinden pazarlikla alinabilen televizyonun ortalama fiyati 5300TL. Bir televizyona daha ihtiyacimizin oldugu bu gunlerde bu TV hakkinda goruslerinizi ve bilgilerinizi paylasmanizi rica ederim.

Panel hakkinda cok farkli yazilar var forumda Bazi ayni boyuttaki FHD olan icin Lg ve cinli bir uretici ismi cokca geciyor.Bu nedenle spesifik bir model icin 65UA9200 yorumlarinizi beklerim.

Neden 4K diyecek arkadaslar icin bu boyutta 33.7ppi benim gibi 3.5 metre izleme mesafesi olan biri icin rahatsiz edici. Upscale ile de olsa 66.7ppi hem benim hem de gelecek 10 sene icin daha elverisli olacagini dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 5 Mart 2015; 10:11:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle o tv uhd mi ona bakmak gerekiyor bu özellikler yoksa çakma uhd dir vestelde yok diye biliyorum bir kez daha bakılabilir.
    5000 tl vestel için çok pahalı ....3000 anca eder

==UHD desteği==
    HEVC (H.265)
    HDMİ 2.0
    USB 3.0
  • Cakma uhd ne demek aklima u10q sharp grldi o fhd olmasina ragmen 4k yayin destekliyor sanirim ama Bunlari eklediginiz iyi oldu, tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 5 Mart 2015; 20:48:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an piyasadaki hiçbir 4k panel alınmaz.

Tavsiyem o paraya en iyi 1080P paneli almanız.

Utanmadan 1800 liraya 4k panel satıyorlar.

Beş para etmez o paneller.
  • Uhd diye satılır ama bu özellikler yoksa 4k yayın izlenmez .

HEVC (H.265) uydu yayınları
    HDMİ 2.0 mm tarzı bağlantı
    USB 3.0 usb den izlemek için bağlantı girişleri olması gerekiyor

philips ve lg gibi markalarda da olmayabiliyor bu yıl yaygınlaşacak bu özellikler
  • Hangi paneli kullaniyor vestel bu modelinde ?
    Bu boyutta FHD bana hitap etmiyor ne yazik ki.
    60" bir oneri alabilirim yakinsak fiyatlara.

@666azazel
    Uydu icin gerekli format icin tesekkur ederim.
    HDMI 2.0 icin de tesekkurler HDMI 1.4 ve 50hz 4k bir arada olmuyormus, gerci suanda tvde fhd bile 25hz ama onemli yinede.
    USB 2.0 ile 30 MB/s de aktarim hizi 4k icin yeterli degil midir?sikistirilmis 4k DA bitrate I bir arastirayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 6 Mart 2015; 9:15:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLLyC

Hangi paneli kullaniyor vestel bu modelinde ?
    Bu boyutta FHD bana hitap etmiyor ne yazik ki.
    60" bir oneri alabilirim yakinsak fiyatlara.

@666azazel
    Uydu icin gerekli format icin tesekkur ederim.
    HDMI 2.0 icin de tesekkurler HDMI 1.4 ve 50hz 4k bir arada olmuyormus, gerci suanda tvde fhd bile 25hz ama onemli yinede.
    USB 2.0 ile 30 MB/s de aktarim hizi 4k icin yeterli degil midir?sikistirilmis 4k DA bitrate I bir arastirayim.

4k içeriğiniz var mı peki? Ne izleyeceksiniz?

4k almakta kararlıysanız bekleyin derim, acele ederseniz zarar edersiniz çünkü.

Vestel LG ve Samsung marka panel kullanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel 49UB8300 Hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Vestel 49FB7500 Kullanan?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

4k içeriğiniz var mı peki? Ne izleyeceksiniz?

4k almakta kararlıysanız bekleyin derim, acele ederseniz zarar edersiniz çünkü.

Vestel LG ve Samsung marka panel kullanıyor.

quote:

Neden 4K diyecek arkadaslar icin bu boyutta 33.7ppi benim gibi 3.5 metre izleme mesafesi olan biri icin rahatsiz edici. Upscale ile de olsa 66.7ppi hem benim hem de gelecek 10 sene icin daha elverisli olacagini dusunuyorum.

Tesekkur ederim ben model spesifik sormustum. Ama beklemekte fayda var oldugu konusunda size katilsamda o kadar buyuk aletlerin kargosu olsun ve dolar da goz onunde tutuldugunda uzun zamandir sadece ekran boyutuna gore bakildiginda 55"lerde 3000 bandinda seyretttigi var sayildiginda uzun donemde 4500 altina dusecegini pek beklemiyorum.

Nasil ki insanlar FHD ile bir doyuma ulastilarsa 65" boyutta da ev ortamlari icin doyum noktasi oldugunu dusunuyorum. Yani onumuzdeki 10 yil vadede evlerde 78"leri genel anlamda gorecegimizi beklemiyorum o nedenle bu boyutlarin fiyatinda cok degisiklik olacagini sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 6 Mart 2015; 17:07:06 >

• vestelin ne olduğu belli değil ama lg-samsung kullandığını görüyoruz başka panellerde vardır .

lg oled var ama 4k değil
    4k modeller var ama pek iç açıcı değil üst seri lg yada samsung alınabilir .

yeni serileri bekleyin bu özelliker çoğunda olacak . fiyatlar ne olur belirsiz dolar da uçmuş gidiyor.

4k bağlantı işleri karışık biraz .
  • Su belli ki Vestel ya bu işi ya da müşterilerini pek umursamiyor. Hafta içi iki kere mesaj attım bilgi almak için, ürün ile ilgili sorularımı belirttim. Birinde telefondan diğerinde email aracılığıyla dönulmesini seçtim. ikisine de dönmediler.
    65" neymiş diye bir bakayım dedim hiçbir yerde teşhiri yok bu kadar mı cimri olunur? Görmeden mi alacağız 5-6 bin liralık ürünü bu kafayla ancak tostmakinası ve su ısıtıcı satılır.

Daha başlamadan sizlerinde dediği gibi bu markadan uzak durmakta fayda var. Zira elin koreli firmaları bile müşteri memnuniyetinde kendilerine avrupalıları örnek alıyorlar. Vestel ise 1990'larin doğubank kafasında CRM yapıyor.

Bu aralar indirimleri takip etmekte fayda var olduğu kanısndayım. Yükselen dolar karşısında millet bırak alışverişi, evden çıkmaya korkuyor resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 8 Mart 2015; 23:11:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv yi alıp kullanan varmı acaba ? Kendi üzerindeki uydu alıcısı hd (30p) destekli. Harici teledunya,dsmart gibi alıcılarla izlediğimizde 60p görüntü alabilirmiyiz ? Yada 4k film indirip izledigimizde ps4 oyunlarinda 60p desteğini verebiliyormu panel ? Ben panelin desteklediğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: aLLyC

Su belli ki Vestel ya bu işi ya da müşterilerini pek umursamiyor. Hafta içi iki kere mesaj attım bilgi almak için, ürün ile ilgili sorularımı belirttim. Birinde telefondan diğerinde email aracılığıyla dönulmesini seçtim. ikisine de dönmediler.
    65" neymiş diye bir bakayım dedim hiçbir yerde teşhiri yok bu kadar mı cimri olunur? Görmeden mi alacağız 5-6 bin liralık ürünü bu kafayla ancak tostmakinası ve su ısıtıcı satılır.

Daha başlamadan sizlerinde dediği gibi bu markadan uzak durmakta fayda var. Zira elin koreli firmaları bile müşteri memnuniyetinde kendilerine avrupalıları örnek alıyorlar. Vestel ise 1990'larin doğubank kafasında CRM yapıyor.

Bu aralar indirimleri takip etmekte fayda var olduğu kanısndayım. Yükselen dolar karşısında millet bırak alışverişi, evden çıkmaya korkuyor resmen.

Dostum ben izmir optimum mediamark da inceledim cihazı 65ua9200 modelini vermis olduğu hizli ve öfkeli fragmani gayet netnve akıcıydı. Önümüzdeki hafta 65fa8500 fullhd olan modelide gelecekmiş. İkisini ayni yayinlarda test edicem bakalim 4k nin bariz bir farkı olucakmi. Arada 2000tl fark var değer mi görücez

• quote:

Orijinalden alıntı: Koreaatom

Tv yi alıp kullanan varmı acaba ? Kendi üzerindeki uydu alıcısı hd (30p) destekli. Harici teledunya,dsmart gibi alıcılarla izlediğimizde 60p görüntü alabilirmiyiz ? Yada 4k film indirip izledigimizde ps4 oyunlarinda 60p desteğini verebiliyormu panel ? Ben panelin desteklediğini düşünüyorum.

aynı soruyu bende sorucaktım ... nedir alan yok mu bu tvyi ya ?_
  • Archonn A kullanıcısına yanıt
    TV çıkalı 6 ay olmuş ne piyasada gördüm ne de satıldığını bu tv Vestel için kurumsal satışı olmadıysa tam bir hüsran oldu, ya da piyasaya sürmek için 1 Eylül de hükümet destekli Zammın avantajını bekliyorlar. Çivisi çıktı bu ülkenin.

• tv nin fiyatı emsallerine göre çok uygun .. acaba bir sıkıntısı falaN MI var ? çözemedim gitti .. kimse mi almadı bu tvyi ?
  • fenerbahçe atromitos maçını bu tv'den izledim dernekte. 4.500 liraya almışlar yanında 32 inç tv hediyesiyle. satan çocuk vestel promotörüymüş, ne olacak diye almışlar bi sıkıntı çıkarmamış. mayıstan beri izliyoruz dediler. hem görüntü hem ses iyi geldi bana ama 1 maç izledim pek birşey diyemem.
  • Mehmet K. kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim saol . görüntü olarak kaliteliydi ama dimi ? maç izlerken bir sıkıntı hissetmedin ?
  • Yahu arkadaslar.. Bir taneniz yok mu bun TV hakkinda bilgi verebilecek?!??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.