Bildirim
65000 bütçe ile ceed mi leon mu i30 mu alırdınız ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
leon fr veya kia ceed -
Secmek zor olsada kirmizi cam tavanli bir i30 olabilir. Ama ikinci el
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
61k tl leon fr
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten seçmek çok zor oluyor. Bir de benim gibi araba mevzusuna tam hakim değilseniz daha da zor. Leona yoğunlaşmışken ceed dizel otomatik concept paketi için 62500 fiyat aldım kafam karıştı. Çıkamıyorum işin içinden. -
leon fr de otomatik yok sanırım arkadaşlar. Yanlış biliyor da olabilirim. -
Otomatikse i30 veya ceed bulaşmayın yakıtı içer. Leon alın. Manuel ise i30
şu an istanbul için söylüyorum bayanların cogu leonu beyeniyor ve alıyorlar ...bu demekki opel corsa dan sonra ikinci aşkları leon oldu ... ileri zamanda ikinci elde daha karlı satış yapmak isterseniz şu an en mantıklı leon... -
Benim de aklıma yatan Leon oldu ancak dediğim gibi ceed teklifi kafamı karıştırdı. Ceedin dizeli de mi yakıtı içer. Leon benzinliyle ceed dizel için aynı fiyatı aldım. -
dizelse 1.6 TDI DSG leon veya 1.4 TSI 140 FR LEON 1.5 dci 110 EDC touch renault megane da uygun -
İkiside alınmaz ama illa 2sinden biriyse İ30 daha mantıklı her kadar çok benzeselerde -
Farklı önerileriniz varsa bu sınıfta sıfır otomatik için paylaşırsanız sevinirim. -
Aile arabasıysa genç-orta yaşlıysanız ceed
Aile arabası değilse gençseniz Seat Leon FR
Aile arabasıysa gençseniz i30 -
İkiside asla almam.Leon kronik sorunlu,İ30 11 litre benzin içer şehir içinde.Seçim sizin tabiki. -
Ceed dizel 8.5 litre civarı yakar şehir içinde.
Ortalama ise 7 civarı olur. Bence alınır.
Karizmatik, güçlü donanımlı bir araç. En önemlisi sorunsuz. DSG şanzımana bulaşmayın derim. -
İ30'la ceed'in şanzımanı biraz düşündürüyor. Leon'da malum DSG'li. Araçlar manuel olsa ceed'le leon arasında kalırdım fakat otomatik istiyorsunuz.
ceed çok güzel ancak otomatikte yakıt biraz fazla i30 keza aynı..
leon da dsg ne çıkarır bilinmez manuel olsa kesin önerirdim...
bunların dışında c4 bakabilirsin dizel otomatikte çok başarılı bi araç... -
Yasadiginiz sehir asiri yogun trafikliyse, gunde 50 km ustu dur kalkli bir yol guzergahiniz varsa evet ceed 9-10 lt yakabilir ama maksimum daha ustu olmaz ote yandan leon 1.4 tsi dsg de ayni kosullarda 9-10 belki fazlasini yakar arti olarak o trafikte dsg sorun cikarma ihtimali baya yukselir...
Normal sartlarda misal bursa trafiginde ceed sehir ici 6.5-7.5 maks 8.5 lt yakar, leon da maks 8 lt yakar...
Benzin dizel arasindaki fiyat farkindan dolayi ceed onde ve tam otm. vites sorunsuzlugu artisi ile 5 yilda garantili...
Bunlardan geriye sizin zevkinize kalmis simdiden hayirli olsun kazasiz belasiz
Aman tanrim! bu arabalara bu fiyatlari nasil veriyorsunuz yeminle aklim almiyor
i30a bakardım
Benzer içerikler
- en iyi hibrit suv
- volvo s60 paket sıralaması
- astra 1.6 cdti
- mini cooper paket sıralaması
- opel insignia 1.5 dizel kronik sorunları
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X