Şimdi Ara

65 yaş üstü seyahat izin belgesi için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dedem ve babannem 65 yaş üstü e devletleri yok arabayla memleketle bırakıp otobüsle geri döneceğim onlar için kendi e devletimden başvuru yapabilirmiyim
    teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Olmaz mutlaka kendi onların şifresi ile giriş yapabilirsiniz. Alo 199 almaya çalışacaksınız oda çok yoğun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ;

Geri dönüş zorunlu mu , dönmezsek sorun olurmu?
  • Denizli'deyim ve İstanbul'daki evime gidip gelmem gerekiyor ama İstanbul'daki karantina nedeniyle gidemiyorum. Çözüm olarak refakatçi kontenjanından 65 yaş üstü birisini İstanbul'a bırakıp dönmeyi düşündüm. Denizli'de böyle birisi varsa İstanbul'a götürmeye talibim Adrese teslim götürürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scofield1978 -- 22 Mayıs 2020; 17:16:32 >
  • emrre33 kullanıcısına yanıt
    Değil 3 gün içinde dönmezsen sonra tekrar izin alman gerekir.
  • emekli maaşları varsa birinin internet bankacılığını aktif edersen bankanın internet sitesinden edevlete geçiş yapabiliyorsun.
    1 tanesine bu işlemi yazsan yeter diğerini refakatçi yazabilirsin diğerine sıkıntı olmaz.
    veya 199 u arayabilirsin oradanda izin belgesi başvurusu yapılabiliyordu.
  • 65 yaş üstü bireylerin adına kayıtlı telefonlarına indirdikleri hayat eve sığar uygulamasından alacakları kod yeterli olmaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepinize teşekkür ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.