Bildirim
64Bit İşletim Sistemine Uygun Ram
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
64Bit işlemcim var.Daha iyi bir performans alma imkanım varken 32Bitte takılıp kalmak istemiyorum. -
4GB ve üzeri bellekten faydanalanbilecek uygulamalar kullancaksan yatırım mantıklı.
32bit, 64bit bellek farketmez. işlemcin ile uyumlu mhz'de bellek kapasitesini arttırman doğru olan -
quote:
64Bit işlemcim var.Daha iyi bir performans alma imkanım varken 32Bitte takılıp kalmak istemiyorum.
64 bit'in bir olayi yok ben sana soyleyeyim karsilastirdim 4gb destekliyor baska da bir olayi yok benchmarkta filan belki bir damla oyle dusundugun gibi herkes 64 bit'le ucuyor ben kaldim 32 bit'te yok boyle bir sey.win7 64 bit kursan fiyatina bakmiyor hizina bakiyor.3gb gayet yeterli ve su sira 2x2 1066 ram almak icin pek uygun degil yilbasindan sonra ucuzlar ve islemci anakartina bagli 1066 desteklemesi.Kingston 667Mhz 3Gb Ram'in yanina ram uydurulmaz ayni marka model bile alsan cip markasi degismis olabilir ve 4 ram kullanmak pek akil kari degil o yuzden sistemin destekliyorsa 1066 ram alirsin 2x2 olarak gecer gidersin ama bit olayindan bisi bekleme.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X