Şimdi Ara

64 bit kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • P5gc mx1333 anakart , intel e4600 islemcim var ikiside kendi sitesinde 64 bit uyumlu gosteriyo. . fakat ben 64 bir kuramiyorum sebebi nedir ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RayMcCall -- 28 Temmuz 2015; 23:55:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RayMcCall kullanıcısına yanıt
    Kuramıyorum derken kurulumda nasıl bir hata alıyorsun? Biraz daha açarsan iyi olur.

• Sisteminizle uyumlu degil diyor

Ram kaç?

• Ayrıca sitede vista xp ve 2000 desteği var diyor. Eğer 7 veya 8 kurmaya çalışıyorsan belki bunlara desteği yoktur?

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Ram kaç?

3Gb ram var win 10 da deneyecegim

Ram yeterli. Bi de 10 u dene bakalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DDR2 sistem ve özellikle o kart, o kartta pentium sistem sahibiydim şöyle söyleyeyim; 3 GB ram 32 bit sistem ister, her ne olursa olsun kuracağın uygulamalar 64 bit sistem kursan da 32 bit modunda çalışacaktır. Bütün oyun gibi uygulamalar 32 bittir. Yeni çıkan oyunları söylemiyorum ki onlarda 64 bit desteği olan da var ama sistem kaldırmıyordur. Şunu da sorayım; Aldığın hata tam olarak nasıl bir hata, kurması gerek. Kurarsın kasar, öyle bir sorun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: direkt3d

DDR2 sistem ve özellikle o kart, o kartta pentium sistem sahibiydim şöyle söyleyeyim; 3 GB ram 32 bit sistem ister, her ne olursa olsun kuracağın uygulamalar 64 bit sistem kursan da 32 bit modunda çalışacaktır. Bütün oyun gibi uygulamalar 32 bittir. Yeni çıkan oyunları söylemiyorum ki onlarda 64 bit desteği olan da var ama sistem kaldırmıyordur. Şunu da sorayım; Aldığın hata tam olarak nasıl bir hata, kurması gerek. Kurarsın kasar, öyle bir sorun mu?

Usb ile iso dosyasını kurmaya çalışıyorum 32bit te kurulum yapabiliyorum ama 64bit Windows sürümünde belleği hiç açmıyor . Biostan degilde normal setup dosyasıyla kurulum yapmak istediğimde ise uyumlu değil diye hata alıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.