Şimdi Ara

63 derece normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sapphire x1800xt ekran kartı aldım. 256mb. 63 derecede çalışıyo. sizce normal mi?

• ati hiç kullanmadım ama mantıken windows'ta 40C falan olmalı. Ben oyunlarda bile 60C görmedim Çok demek bu sanırım
  • tehlike genelde 70 den sonra basllar ama o kadar buyuk ve iyi bir sogutuculu bir kart icin cok yuksek bir deger.Dikkat etmelisin oncelikle diger bilesenlerinde sorun olup olmadıgına bak onlar da yuksek ısda mı daha sonra kasanda ısı sorunu varsa onunla ilgilen.onun dısında ustundeki sogutucudan daha iyi bir sogutucu muhtemden pek bulamassın o yuzden sogutucu deistirme
  • 63 derece hicbir sorun olmaz.kartın 256mb lık mı?
  • Hiçbir sorun yok..O kartların soğutucusu büyük ama pek efektif değil..
    Onun yerine Zalman Vf-700 cu tavsiye ederim..En az 10C falan düşer...
  • benım kart ati 9600 xt gecen normalde sıcaklık 36 - 40 c arasında oluyordu. havalar ısındı burda (adana). gecen hafta kartın sıcaklıgı 45 c ye cıktı.bende kartın sogutucunu temızledım simdi yıne ortalama 40c de calısıyor.
    dogrusu 63 c cok yuksek geldi bana .
  • yükte mi boşta mı arkadaşım önce onu yazsan ya..
    yükteyse öpte başına koy
    boştaysa hemen önlem al yoksa kartı eline alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.85 Boy sizce uzun mu normal mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla benmde 40*c civarıydı geçen oyunda bi baktım görüntülerde bozulmalar falan böyle yavaşalama çıktım windowsta bi baktım kart 85 *c oha dedim sonra anladımki fan durmuş dönmüyor kartı söktüm 2 oynadım ilgi gösterdim karta tekrar cillop gbi çalışmaya başladı
  • BEYLER 6600 GT LER ÇOK ISINIR AMA 100 DERECEDE BİLE SORUNSUZ ÇALIŞIR ..BİLGİLERİNİZE SUNULUR..

NOT: 6600 GT NİN YANMA SICAKLIĞI 140 DERECEDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paryoşa -- 18 Nisan 2006; 1:39:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: paryoşa

BEYLER 6600 GT LER ÇOK ISINIR AMA 100 DERECEDE BİLE SORUNSUZ ÇALIŞIR ..BİLGİLERİNİZE SUNULUR..

hepsi için genelleme yapamasak da çoğu için doğru bu değerler

• Ben kısa bir süre X1600Pro kullandım, oyunlarda sıcaklığı 80 derece civarında windowsta 56 derece idi. Sapphire' in forum sayfalarına bakınca bu sıcaklık değerlerinin herkes için geçerli olduğunu gördüm. Demek ki normal diye düşünüyorum.
  • arkadaşlar fear 1024*768 maximum 4xaa 16xaf de 77 dereceyi gördü. masaüstünde ise 63le çalışıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

yükte mi boşta mı arkadaşım önce onu yazsan ya..
    yükteyse öpte başına koy
    boştaysa hemen önlem al yoksa kartı eline alırsın

63 derece nasıl olur yaaaa

• x1800xt kullanan kimse yok mu???????? lütfen yardım.
  • arkadaşım normal bu değer.merak etme birşey olmaz
  • arkadasım kafana takma normal olmasa bile o kartın soğutucusu baya kuvvetli herhangi bi sorun yaratmaz....
  • bana pek normal gelmedi oyun oynarken 80 derece olan bir x1800xt.
  • 80 yuksek ama goruntulerde bir sorun yoksa problem yok ama bir sogutucu almak sart hemde sessizlik hem serinlik.hangi üretici olursa olsun bu sogutma olayında milleti ek sogutucu almaya yönlendiriyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: paryoşa

BEYLER 6600 GT LER ÇOK ISINIR AMA 100 DERECEDE BİLE SORUNSUZ ÇALIŞIR ..BİLGİLERİNİZE SUNULUR..

• 80 dereceye kadar load larda max. değer olabilir...idle konumda iken 40-50 derece arası idealdir...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.