Şimdi Ara

63.000 tl kadar sıfır araç tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kredi çekip en fazla max. 63.000 tl ye bir araç almak istiyorum...

Manuel vites olması en başta tercihim.

Sıfır kilometre olacak.

Dizel olabilir ama benzinli de olabilir çünkü senede 6-7.000 km yol yapıyorum...

HB araç fazla düşünmüyorum ailecek bineceğiz uzun yola v.s gideceğiz o yüzden...

İçi ferah olsun en azından daracık olmamalı...

Sedan , SW , suv tarzı her türlü araç tavsiyesi alabilirim. Ticariler hariç

Şimdiden teşekkür ediyorum...

• 2.el kaygın varsa

VW dizel'den şaşma, bizim halk dizel otomatiği çok sever.

----

Ama 2.el kaygım yok dersen,

buda bir seçenek

• Bütçenizi aşacak ama yeni qashqai 1.2 turbo benzinli visia 76000tl. En boş donanım olmasına rağmen gayet dolu bir araç. Biraz indirimle istediğiniz miktara yaklaşır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçem kredi çekip en fazla max. 63.000 tl olacaktır. Bunun üzerine maalesef çıkamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skoda rapid dizel elegance manuel iyi bir seçenek tavsiye ederim fiyatı uygun bagajı gayet geniş yakıt olarak da sizi üzmez bunun dışında toyota auris dizel olabilir.
  • Asx alinabilir sanirim.octaviada alinabilir boş verin dizeli.

• selam.
    size naçizane öneririm albea olur.
    1.3 dizel az km li araç alıp uzun yıllar binerim.
    piyasası 30-40 bin arası.
    geri kalan paranız cebinizde kalır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yılda 6-7 bin km biniyorsanız FR önerilir bence.
  • Fort focus 3 -ww.jetta- Opel Astra -Toyoto corolla sedan kasaları araştırın derim..

• Mazda 3 sedan,honda civic,Toyota Corolla,opel astra,ford focus

• Offf.. Yahu tavsiyede bulunurken bu kadar şuursuz olunur mu? Adam aile geniş demiş, Albea önerilmiş. 6000-7000 km yapıyorum demiş, dizel otomatik önerilmiş..

Şimdi durum şu Üstad;

63.000 TL çok yüksek bir para olsa da, güzel,, konforlu, kaliteli bir SW ya da SUV almaya maalesef uygun olmuyor. Sizin için bir çok fiyat listesi taradım ama adam gibi bir sıfır araç yok o fiyata. Baz olsun sıfır olsun derseniz;

C-Max Trend 1.0 EcoBoost 125PS 62.080 TL gibi bir fiyatta. Buna bir iki opsiyon ekleyip pazarlık yaparak 63.000'e alabilirsiniz bence. Focus SW'yi sadece dizelde veya benzinli otomatikte getiriyor ki, bu size uymuyor.

Astra Sedan 1.4 Turbo Cosmo düşünürseniz 67.000 TL fiyatı var, yıl sonuna doğru 63.000'e almaya çalışırsınız. Sport versiyonsa 61.000 TL.

Passat 1.4 TSI BMT 122 PS Trendline var, ama fiyatı pahalı ve donanımı az: 69.000 TL.

Fakat sizin yerinizde olsam sıfır değil de, 2013-2014 model ve 25.000 km'ye kadar ikinci el araç tercih ederdim kesinlikle. En azından devlete bir araba bedeli vergiyi ödemiyorsunuz ve araçtaki bedel kaybınız daha düşük oluyor. Arkadaşım 2011 Fluence Privilege full+full (gırtlak dolu) aracı 49.000'e aldı, araç daha 14.500 km'de idi. Örnek ilanları vereyim:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acilacil-acil.1.6-cosmo-14km-de-hatasiz-boyasiz-177973978/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2013-insignia-1.4-t-edition-elegance-140hp_boyasiz-tunahan-oto-179335699/detay

Hızlanması turbolu muadillerine göre kötü olmakla beraber:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2013-avensis-1.6-elegant-extra-14.000-km-boyasiz-sedefli-beyaz-179638369/detay

• Corollaaaaa 1,6

• Passat.

• sana cevap vereyim mi vermeyeyim mi diye çok düşündüm.
    sonra cevap verirsem belki susarsın dedim.

bak başlığı açan arkadaşın şöyle bir başlığı var ikinci el bölümünde.
    http://forum.donanimhaber.com/m_97302485/f_//tm.htm#97310010
    okurduğunda göreceğin üzere albeas arabasının 29.000 tl ye satmaya çalışıyor.
    bende dalgasına daha fazla etmeli tadında birşeyler yazdım.
    sonrasında aynı arkadaşın bu başlığını görünce ironi yapayım dedim.

ama senin gibi ,aldığı aracın noter satış fiyatını ve getirdiği ilden benzin masrafını, aracı satarken üzerine koyan biri tarafından, eleştirildim.

ha bu arada senin de başka bir konuya şöyle bir yorumun var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_97304344/tm.htm
    başlığı açan öğretmen köy yollarına gidecek araba önermiş, sen ise 1Evoque alın. " tadında dahiyane bir fikir vermişsin.

umarım anlamışsındır, zeka abidesi seni...

• Yeni jetta 1.2 tsi highline

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle, kafanızda olursa iyi olur gibi bir marka ya da model olmadığına göre; kredili araç alınacağından, en uygun kredi oranlarını veren markaları bir tarayın.. Bahsettiğiniz rakam güzel bir rakam, iyi bir pazarlıkla full donanım benzinli bir C sınıfı sedan araç alınır.. Az kilometre yapacağınız için bence de benzinli araçlara yöneliniz. Ford sürekli 0 faizli kampanyalar yapıyor, şu anda şartları ne durumda bilmiyorum ama Ford'un portföyüne bir bakın.. Yeni Quasqai 68.000 TL'den başlıyor ve gerçekten güzel bir araç, standart donanımı da gerçekten yeni bir crossover için yeterli.. Ancak 63.000 TL sınırına ne yazık ki takılıyor ki bu araç için öyle çok da indirim söz konusu değil. Dediğim gibi iyi bir crossover bu fiyata zor.. Siz kredi oranları ile birlikte genişlik beklentiniz nedeni ile C sınıfı sedan ya da MPV araçlara bakın..
  • toyota, octavia, fluence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Offf.. Yahu tavsiyede bulunurken bu kadar şuursuz olunur mu? Adam aile geniş demiş, Albea önerilmiş. 6000-7000 km yapıyorum demiş, dizel otomatik önerilmiş..

Yorum yazarken, önce kendi şuurunun yerinde olup olmadığını kontrol et !

sonra o gözlerini İYİCE AÇIP KONUDA Kİ MESAJLARI İYİ OKU !

• civic, octavia,astra sport
    yukarıda ki mazda3 de güzel seçenek olurdu kırmızı renk kombinasonuyla iyi dikkat çeker.
  • quote:

Orijinalden alıntı: achille24

sana cevap vereyim mi vermeyeyim mi diye çok düşündüm.
    sonra cevap verirsem belki susarsın dedim.

bak başlığı açan arkadaşın şöyle bir başlığı var ikinci el bölümünde.
    http://forum.donanimhaber.com/m_97302485/f_//tm.htm#97310010
    okurduğunda göreceğin üzere albeas arabasının 29.000 tl ye satmaya çalışıyor.
    bende dalgasına daha fazla etmeli tadında birşeyler yazdım.
    sonrasında aynı arkadaşın bu başlığını görünce ironi yapayım dedim.

ama senin gibi ,aldığı aracın noter satış fiyatını ve getirdiği ilden benzin masrafını, aracı satarken üzerine koyan biri tarafından, eleştirildim.

ha bu arada senin de başka bir konuya şöyle bir yorumun var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_97304344/tm.htm
    başlığı açan öğretmen köy yollarına gidecek araba önermiş, sen ise 1Evoque alın. " tadında dahiyane bir fikir vermişsin.

umarım anlamışsındır, zeka abidesi seni...

Zeka abidesi insan, Evoque önerdiğim iletinin sonrasını da okusaydın beyinciğinde bir kıvılcım çakardı belki. Kinayeyi aynı onuda yaptım; çünkü ilk başta bütçe yazmıyordu. Profilimi az daha karıştır, belki bir açık bulursun..

Aynı kinayeyi yapacaksan da alta açmış olduğu konuya ithafen bir şey yazarsın, anlaşılır bir hal alır. Her konu açanın geçmişini mi araştırıyoruz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.