Şimdi Ara

62 yıldır Galatasaray'ın tüm maçlarını not alıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
4
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.aciksoz.com.tr/yasam/bir-imamin-ibretlik-anilari-h2606.html Renktaşlar, hayatınızdaki en sempatik taraftarın,imanın hayatını okudunuz.Okurken inanın çok duygulandım. http://www.youtube.com/watch?v=QlEGqVvH4QY bu videodan da amcamızı dinleyebilirsiniz.Kalbi güzel amcamızı dinlerken yüzündeki saflığı ve sempatikliği görebilirsiniz.

Neyse,asıl konumuza gelelim.Açıkcası amcamızın söylediği bir cümle beni çok üzdü."Eskiden televizyondan maçları izlerdik ancak kanal değişince(lig tv'ye geçince) radyodan dinlemeye başladık"demesi.Diyebilirsiniz ki ülkemizde parasızlıktan dolayı maçları radyodan dinleyen bir tek o mu var ancak haberi okuduğunuzda bana hak vereceksiniz.Hayatı boyunca devletten 5 kuruş para almadan gönüllü imamlık yapan,devletin doğru dürüst eğitim göndermeği köylerde gariban çocuklara kuran dersi veren,yıllarca galatasarayımızı bu kadar gönülden seven amcamıza yardımcı olmamız gerektiğini düşündüm. Sizce bu güzel kalpli amcamızın TT Arena'da eşiyle beraber maç izlemesini sağlayabilecek birilerini bulsak harika olmaz mı? Kuluple nasıl iletişime geçebiliriz? Renktaşlarla neler yapabileceğimiz konusunda beyin fırtınası yapsak harika olur. Saygılarımla...

• yönetimi bu adamdan haberdar etmeliyiz. gs tv ye de konuk olmalı
  • Ben sanıyorum amca sadece skor olarak yazıyor meğersem özet olarak yazı'ya döküyormus.
    Elleri dert görmesin Allah uzun ömür versin.
  • dergi@galatasaray.org adresine mail atabilirsiniz. ben gs tv de konuk olmasını ve dergide yazısının yayınlanmasını istiyorum diye bir mail attım.
  • Şu insanların bi güzelliğine vatanseverliğine temizliğine bakın birde oturduğu yerden ülkesini takımını elindeki imkanları vs. beğenmeyip her türlü şeye / yeniliğe çomak sokan insanlara.. Yazık ya.. Cidden bu tip insanları gördükçe acizliğimiz aklıma geliyor ve üzülüyorum..
  • 68 yaşında kalkıp maça gitmesi biraz yorucu olur. Onun yerine antrenmana yada gs tv'ye, daha sakin bir ortama davet edilebilir. Futbolcularla, başkanla tanışır; imzalı forma verilir bir de dergi röportajı yapılır. Maça götürmekten daha anlamlı olur bence.
  • Hepinizin benimle aynı duyguyu paylaşmasından büyük kıvanç duydum ancak yalnızca duygulanmak yetmez.Galatasaray kongresinde olup da para uğruna camiaya bu kadar zarar veren insanlar kral muamelesi görürken böyle güzel insanların kıyıda köşede kalmalarına izin vermemeliyiz.Hiçbir şeyi beğenmeyen günümüz taraftarına gerçek taraftarlığı ancak bu şekilde aşılayabiliriz.Fenerasyonu,yandaş medyaları ancak bu şekilde dize getirebiliriz.Herkesin bu kadar saf,içten ve gönülden yaşadığı taraftar profiliyle bizleri kim yıkabilir ki. GS tv'de her gün abuk sabuk programlar yapılacağına böyle güzel insanları programa davet edip,anılarını yeni nesil taraftarlara aktarabilseler ne güzel olur.Gerekli yerlere e-mail atmalıyız ancak bu birkaç kişiyle olacak iş değil.Daha çok taraftarımızın yardımı gerekiyor.Ekşi,gs sözlükde konular açmalı,kulube e-mail ve fakslar atmalıyız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sir balık kullanıcısına yanıt
    Yaz-kış demeden 3 saat yüreyen amcama bir şey olmaz ama yine de sakin bir ortam daha mantıklı.Özellikle de futbolcularla tanışması ve plaket almasını sağlarsak harika olur.
  • Bu nasıl habercilik ya. Adam bilimkurgu yazmış resmen anlattıklarına bak.
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    haberin gerçekliğini başka kaynaklardan doğrulayabilirsin
  • Allah razı olsun senden gönüllü imamlık yapan değerli amcamız.
  • Birisi bu konuyla ilgili güzel bir istek yazısı yazsın da Galatasaray.org'dan gönderelim. Üşendim ben.
  • Galatasaray Yönetimine,

Ülke futbolunun düştüğü şike yuvasında temiz kalmaya çalışan biz taraftarlar olarak kulüp yetkililerinden ufak bir ricamız var.Kastamonu'nun Pınarbaşı İlçesi'ne Bağlı Demirtaş Köyü'nde 600 yıllık camide 62 yıldır gönüllü imamlık yapan Satı Davut(69), camiamıza gönül vermiş insalardan biridir.62 yıldır Galatasarayımızın hem yerel ligdeki hem de Avrupa'daki tüm maçlarını özet halinde not tutmuş ve biz Galatasaray taraftarının gönlünü kazanmıştır.Her ne kadar kendisini yakından tanıyamayıp,haberlerde görsek de camiaya bu kadar gönülden bağlanmış taraftarımızı Gs Tv'de,Galatasaray Dergisi'de görmek,anılarını bizzat canlı yayında dinlemek ve kendisini daha yakından tanımak ve istiyoruz.Her şeyin parayla,güçle ölçüldüğü bir futbol ortamında yeni nesil taraftarlarımızın böylesine değerli şahsiyetleri görmesinin herkese faydalı olabileceği kanısındayız.GS Tv'de yapılan programlardan taraftarımız malesef memnun değil ve kulübümüzün resmi yayın organının daha aktif olabilmesi için böyle büyüklerimizin programlarınızda daha sık görülmesinin yararlı olabileceği kanaatindeyiz.Yıllarını Galatasaray'a adamış bu büyüğümüzün kulüp yetkililerince GS Tv'de programa davet edilimesi,ağırlanması,mümkünse TT Arena'da maça davet edilmesi,imzalı forma ve plaket hediye edilmesi biz Galatasaray taraftarını inanılmaz mutlu edecektir.Gereğinin yapılmasını arz ederiz.Saygılarımızla...

Ek:
    http://www.fanatik.com.tr/2014/09/09/galatasaray-tarihi-bu-imamdan-sorulur-385994
    http://www.iha.com.tr/haber-62-yildir-galatasarayin-tum-maclarini-not-aliyor-389117/
    http://www.aciksoz.com.tr/gundem/galatasarayin-yasayan-arsivi-h7223.html
    http://www.milliyet.com.tr/galatasaray-icin-62-yildir-ajanda-galatasaray-1936924-skorerhaber/
    http://www.webaslan.com/futbol/vaaayy-vayy-vayyySXHBQ70859SXQ?utm_source=icerikPaylas

Yukarıdaki mesajı gönderebileceğiniz adresler;

Faks : 0 212 273 28 59
    Faks : 0 212 305 19 48
    Faks : 0 212 574 04 24
    Faks : 0 212 305 19 41
    E-posta: dergi@galatasaray.org

Bu arada ekşi sölük,ultraslan'ının resmi forum'unda ,gs sözlük'de konu açabilecek arkadaşlar diğer taraftarlarımızı da bilgilendirsin.Çok kişi mesaj atarsa büyük ihtimal isteğimizi gerçekleştiriler. Bu arada acele yazdığım için yukarıdaki yazıda hatam varsa düzeltirseniz sevinirim.

• Yazık bomboş bir hayat geçirmiş.
  • Fair-play'den anladığın bu galiba.Tam da Azizbahçelilere yakışan tavır.Bravo
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

Yazık bomboş bir hayat geçirmiş.

İşte donanımhaber'de yazarak dopdolu bir hayat yaşan bir canlı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

Yazık bomboş bir hayat geçirmiş.

Dedi tl işi dhde trollük olan adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El yazısı çok iyi amcanın.
     62 yıldır Galatasaray'ın tüm maçlarını not alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sparcoysn

Fair-play'den anladığın bu galiba.Tam da Azizbahçelilere yakışan tavır.Bravo

Lan sabahtan beri iyilikten bahsediyorsun bi' yandan da laf içinde Fenerasyon diyip duruyorsun. Anlamadan çaktırmadan laf sokuyorsun ergen. Aman eksik kalsın senin iyiliğin.
  • Maç izlemeye götürülüp, birde adına koreografi yapilsin. Ciddiyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.