|
616 TL Boya BY-M1000 Stüdyo Mikrofonu

-
-
Ucuz model isteyenler M1 alabilir. Kablosu oldukça uzun. Ses güzel. Hem kamera hem telefonda kullanilabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaset mi dolduruluyor bununla?
Cep telefonu mikrofonundan avantajı neki bu fiyata?
m1 almıştım ama ses kalitesi pek memnun etmedi. o yüzden bunu aldım.gelince deneyip göreceğiz.
-
Konuya bir açıklamaya getireyim bilmeden alacaklar için; Bu bir stüdyo mikrofonu ve condenser mikrofon olarak geçer bu mikrofonu çalıştırmak için stüdyo ses kartına ihtiyacınız var veya +48 phantom power güç barındıran mixer vb. bir cihaza ihtiyacınız var. Yani bunu alayım bilgisayara bağlayıp çalıştırayım olmuyor malesef
-
İptal edelim ozaman, teşekkürler bilgilendirme için.
Beklentiyle alakalı olabilir hocam. Profesyonel olmayanlar için güzeldi bence. Hatta arkadaşın biri stüdyoya idareten M1 almıştık gayet iyiydi demişti.
180₺'lik bir phantom powerla işinizi çözebilirsiniz. Tavsiyem USB'li alın kafanız rahat olsun Blue Yeti kullanıyorum bir çok yerde kullanabilme şansına sahibim
-
Bazı özel ses kapasitörleri olan anakartlarda çalışıyor. B450 Aorus pro vardı bende ona direk takınca phantomdan daha iyi çalışıyordu
-
Böyle bir şeyi ilk defa duydum nasıl bağladınız peki xlr kabloyu 3.5mm jack'a mı çevirdiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
xlr to 3.5mm jack kabloyu direk taktım
-
Fiyat artmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Konuya bir açıklamaya getireyim bilmeden alacaklar için; Bu bir stüdyo mikrofonu ve condenser mikrofon olarak geçer bu mikrofonu çalıştırmak için stüdyo ses kartına ihtiyacınız var veya +48 phantom power güç barındıran mixer vb. bir cihaza ihtiyacınız var. Yani bunu alayım bilgisayara bağlayıp çalıştırayım olmuyor malesef |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X