Şimdi Ara

616 TL Boya BY-M1000 Stüdyo Mikrofonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
683
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

https://www.amazon.com.tr/dp/B08DP1H9QL

616 TL Boya BY-M1000 Stüdyo Mikrofonu

• Konuya bir açıklamaya getireyim bilmeden alacaklar için; Bu bir stüdyo mikrofonu ve condenser mikrofon olarak geçer bu mikrofonu çalıştırmak için stüdyo ses kartına ihtiyacınız var veya +48 phantom power güç barındıran mixer vb. bir cihaza ihtiyacınız var. Yani bunu alayım bilgisayara bağlayıp çalıştırayım olmuyor malesef

• Ucuz model isteyenler M1 alabilir. Kablosu oldukça uzun. Ses güzel. Hem kamera hem telefonda kullanilabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaset mi dolduruluyor bununla?
    Cep telefonu mikrofonundan avantajı neki bu fiyata?

• Pi kullanıcısına yanıt

m1 almıştım ama ses kalitesi pek memnun etmedi. o yüzden bunu aldım.gelince deneyip göreceğiz.

• Konuya bir açıklamaya getireyim bilmeden alacaklar için; Bu bir stüdyo mikrofonu ve condenser mikrofon olarak geçer bu mikrofonu çalıştırmak için stüdyo ses kartına ihtiyacınız var veya +48 phantom power güç barındıran mixer vb. bir cihaza ihtiyacınız var. Yani bunu alayım bilgisayara bağlayıp çalıştırayım olmuyor malesef

• İptal edelim ozaman, teşekkürler bilgilendirme için.

• haxal H kullanıcısına yanıt

Beklentiyle alakalı olabilir hocam. Profesyonel olmayanlar için güzeldi bence. Hatta arkadaşın biri stüdyoya idareten M1 almıştık gayet iyiydi demişti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haxal H kullanıcısına yanıt

180₺'lik bir phantom powerla işinizi çözebilirsiniz. Tavsiyem USB'li alın kafanız rahat olsun Blue Yeti kullanıyorum bir çok yerde kullanabilme şansına sahibim

• Ehlika kullanıcısına yanıt

Bazı özel ses kapasitörleri olan anakartlarda çalışıyor. B450 Aorus pro vardı bende ona direk takınca phantomdan daha iyi çalışıyordu 616 TL Boya BY-M1000 Stüdyo Mikrofonu 

• Böyle bir şeyi ilk defa duydum nasıl bağladınız peki xlr kabloyu 3.5mm jack'a mı çevirdiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ehlika kullanıcısına yanıt

xlr to 3.5mm jack kabloyu direk taktım

• Fiyat artmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.