600e note 4 hala alınır mı?

-
-
Ekran yanığı olan cihazı kim ne yapsın.Mesela 100 liraya versen alırdım anca
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
samsung note4 den bahsedıyosan geçen ben sattım 500e tertemiz sorunsuz
800 cok fazla
-
quote:
Orijinalden alıntı: trader12
Ekran yanığı olan cihazı kim ne yapsın.Mesela 100 liraya versen alırdım ancaSenin ekonomiden haberin yok galiba 100 liraya 3310 bile vermiyorlar artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hll knksamsung note4 den bahsedıyosan geçen ben sattım 500e tertemiz sorunsuz
800 cok fazla
aga kalk sahur
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalockaga kalk sahur
Alıntıları Gösterhyr
-
Beyler adamı kafalasam 400e alsam iyi midir?
ekran yanığı olan çihaza çiğnenmiş sakız bile çok.adam üstüne sana para vermeli
-
-
Note 4 ekran en.kotu 500 ederi var gecen ben note 3 vardi ekrani verdim s4 aldim kasa bende kaldi ekran haric
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyide hocam ekranı hafif turuncumsu bunun işte cillop gibi olsa dediğin doğru zaten amoled ekranlı samsungların alayı böyle telefon normalde 1500se ekranda olası bir problemde değeri yarıya iniyor. Telefonun en değerli parçası ekranı. Mesela xiaomi redmilerde ekran kırıksa bile fiyat max 400 falan düşüyor. Çünkü ekran ucuz yani amoledler bayağı pahalı ve kronik problemleride çok eski amoledlerin çoğunda bu problem var. Yok diyende bile illa bir miktar vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 29 Nisan 2021; 4:3:59 >
-
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.
quote:
Orijinalden alıntı: L e g a c y
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.Eyvallah çok teşekkürler.
Hayırlı olsun hocam.Ekran yanığı diye bahsettiğiniz şey ghost screen sanırım.Aynı telefondan bende de var benimkinde de aynı sorun var.Ama çok iyi idare ediyor cihaz beni.Elimde ne pcler bozuldu bu tele kaldık :'( Değerini öyle anladım yani
Aynen ya telefon bayağı iyi 2014 yılına göre gerçekten güzel telefon yapmış samsung. Bu telefonda olupta günümüz orta üst segmentinde olmayan özellikler var. (nfc, ois desteği, kalp sensörü, geniş açı ön kamera, uzaktan kumanda sensörü) Hatta şöyle diyim 2017de aldığım lenovo p2 kamera anlamında bu telefondan geri kalıyor. Kamerası halen çoğu orta segment telefonu tokatlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 20 Mayıs 2021; 18:33:45 >
Sakin alma bendede note 3 var sikintili hep ... note 5 al 800 e bulursan temiz ekranlari acayip pahali note 3 e bile 400 500 isteyilolar ama s4 le takas ettim.ben.gecen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X