Şimdi Ara

600 tl bütçe hangi android telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler 600 tl bütçem var hangi android telefonu almalıyım internete girmek amacıyla yani interneti hızlı olsun kısacası internette şu siteleri kullanıyorum
    sahibinden.com
    halkbank internet şubesi
    misli.com
    bu sitelere girmeli ve halkbank internet şubesinden havale yapabilecek ve misli.com dan iddaa oynanabilecek bi telefon istiyorum bi de araştırma dosyaları için word lazım word a kaydedip pc ye aktarıp yazdırmak için bana bunları sağlayacak telefon lazım ve de günde 1 2 tane video izlemek için aylık 1 gb yeter mi ? aklımdaki seçenekler samsung galaxy ace ve sony ericcson x10 mini ve x10 mini pro su var ikisi arasında çok fark var mı şimdiden teşekkürler..

şunu al derim ben aldım baya ucuza geliyor 705TL telefon 50TL'de axess puan yüklüyor
    Söylediğime bir çok kişi katılmayabilir fakat Samsung galaxy ace'yi son seçenek olarak düşün.
    Sony ericsson'u listene eklemen çok iyi olmuş. X10 mini işini görür küçük olması sana sıkıntı yaratmazsa başka bir sıkıntı da yaratacağını düşünmüyorum. Kullanım amacının fazlasını bile karşılayabilir.

iPhone 5S Kullanıcı Kulübü

iPhone 5s 64GB Gold

Front-End Developer
  • x10 mini ne ya? ace ile gozumde bir farki yok

Hepsinden donanim olarak ustun olan live with walkman. vatan hafta sonu indirimlerinde 601 tl oluyor

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

Axess kartın varsahttp://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/sony-ericsson-xperia-neo-v-3d_02.044.1357.0238.htm

şunu al derim ben aldım baya ucuza geliyor 705TL telefon 50TL'de axess puan yüklüyor

Katılıyorum çok mantıklı

PSN : Belifanti

• ben x8 kullaniyorum gayet memnunum. isini gorur senin 400 tl . bu mesejida x8 den yaziyorum. x10 mini ye gore ekrani buyuk. kamerasi 3 mp flash af yok farki bu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • keşke flash ıdaa olsaydı benim için kamerada önemli peki 1 gb internet yeter li olur mu

Turuncudan iz taşıyan tok bir sarı ██ Vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı
  • x10 mini değilde xperia mini düşünebilirsiniz bence fiyatıda o söylediğiniz civarlardaydı sanırım x10miniden her açıdan daha üstün bir telefon

Orijinalden alıntı: muros

keşke flash ıdaa olsaydı benim için kamerada önemli peki 1 gb internet yeter li olur mu

lww kamerasi 5mp af ve flash var. Islemcisi flash player destekliyor.
  • temiz bir xperia x10 isini fazlasiyla gorur

hem de beyazini alirsan seklin olur benden tavsiye
  • 2. el 700 tl ye optimus black alırsın
  • arkadaşlar yardımlarınız için tekrar teşekkürler kararımı verdim ace alacağım yaza doğru bu ilanı buldum fiyat bana çok uygun ve sıfır yanında verdikleri aksesuarlarda çok cazip geldi bana ne dersiniz x10 mini de güzel ama samsung un birçok uygulaması varmış ve de ekran büyüklüğü bakımından samsung u seçtim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsumg-s-5830-ace-4gb-hafiza-karti-yedek-batarya-hediye-75502373/detay/

• neo v hangi bakımdan samsung ace dan daha üstün olduğunu sorabilir miyim neo v un tipi çok hoşuma gitti gerçekten eğer yaza doğru 600 e kadar inerse onu alabilirim çok kararsız kaldım gerçekten bide kamera bakımında hangisi daha üstündür neo v mu ace mi bide 2. el düşünmüyorum çünkü güvenemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muros -- 4 Mart 2012; 12:01:06 >

Orijinalden alıntı: muros

neo v hangi bakımdan samsung ace dan daha üstün olduğunu sorabilir miyim neo v un tipi çok hoşuma gitti gerçekten eğer yaza doğru 600 e kadar inerse onu alabilirim çok kararsız kaldım gerçekten bide kamera bakımında hangisi daha üstündür neo v mu ace mi bide 2. el düşünmüyorum çünkü güvenemiyorum.

İşlemcisi hem Ace'den bir sonraki nesil, hem de frekans olarak (1 gHz) daha yüksek
    Ram'i daha fazla
    Ekranı daha büyük (3.7 inç
    Ekran çözünürlüğü daha yüksek
    İcs güncellemesi alacak

Eğer 700e çıkabilirsen Neo V al, çıkamam diyorsan da Live With Walkman, ya da Xperia Mini (X10 mini değil) gibi cihazlara da bakabilirsin. İşlemci ve ram olarak Neo V ile aynılar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.