Şimdi Ara

600 tl bütçe hangi android telefon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

vatanda kaldıtysa 600 e değil ama 650 ye xperia mini pro var.

tek kusuru ekranının göreceli küçük olması.

ace den her açıdan üstün. ekran hariç.

diğer bir alternatifte hemen hemen aynı özelliklere sahip sony walkman live

hayırlı günler.

kamera ve kulaklık performansı nasıl ?
    Ben biraz baktım ekran mükemmel tepki ve hızda çok iyiydi yalnız kamera ve sesi inceleyemedim bilgi verirseniz sevinirim
    bu arada klavye sağlam mı (gevşeme gibi) ? Teşekkürler...
  • sesten kastınız telefon görüşmesi ize gayet net ve güzel. telefon görüşmesini iyileştirmek için özel bir seçenekte mevcut ortamdaki sesleri azaltarak konuşmayı ön plana çıkarıyor ( sadece telefonun kendisiyle konuşurken bluettotta desteklenmiyormuş)

kamerasını açıkçası çok deneyemedim. daha doğrusu bilgisayara aktarıpta deneyemedim. ama teknik özellikleri iyi görünüyor. sadece video çekimi konusunda forumlarda eleştiriler mevcut 720 p çekerken çok net çekemiyormuş ( nette videoları mevcut)

daha 1 hafta olmadı o bakımdan klavye hakkında ne desem boş.

3 inch ekrana 1 ghz işlemci koyunca ve adreno 205 gpu olunca elbet hızlı olacak:)

donanımsal olarak mğükemmel bir alet.

hayırlı günler.

Orijinalden alıntı: RoaR

Kardeş mini pro tavsiye ediyormusunuz,büyük ihtimal yarın alacağım vatan dan.imzanızda walkman var memnunmusunuz?
    Benim için ses kulaklık ve kamera çok önemli.Saygılarımla...
    EDEBİM EL VERMEZ, EDEPSİZLİK EDENE, SUSMAK EN GÜZEL CEVAP EDEBİ ELDEN GİDENE...
  • quote:

Orijinalden alıntı: downcity65

quote:

Kardeş mini pro tavsiye ediyormusunuz,büyük ihtimal yarın alacağım vatan dan.imzanızda walkman var memnunmusunuz?

Walkman den gayet memnunum. Kamerası bence gayet iyi, tabi biraz sizin isteklerinize de bağlı ama ben bu fiyata gayet iyi buldum kamerasını, hd video kayıt ve 3D paranoramik tarama imkanı da sağlıyor. Çözünürlüğü gayet iyi bence.
    Ses kalitesine gelirsek, telefondan gerçekten çok ses çıkıyor ve de gayet net. Ama içinden çıkan kulaklık güzel değil, bir tane alman lazım. Ses kalitesi de gayet iyi, zaten adından anlaşılabileceği gibi.
    Diğeri hakkında net birşey söylemem doğru olmaz kullanmadım.

• s.e walkman
    xperia mini
    xperia mini pro (şuan kullandığım)

üçü de ideal
  • Turkcell T20 yi önerebilirim. Piyasa fiyatı 400 TL civarında. Ancak bulması neredeyse imkansız. Telefon beklenenden daha çok rağbet gördü. 5 MP kamera ve android 3.2.2 gayet başarılı. Benimde hiçbir fikrim yoktu ancak şirket bu telefonlardan verince tanıştım ilk defa. Bence gayet başarılı. Tavsiye ederim. f/p süper...

Orijinalden alıntı: e.ve.ye

Turkcell T20 yi önerebilirim. Piyasa fiyatı 400 TL civarında. Ancak bulması neredeyse imkansız. Telefon beklenenden daha çok rağbet gördü. 5 MP kamera ve android 3.2.2 gayet başarılı. Benimde hiçbir fikrim yoktu ancak şirket bu telefonlardan verince tanıştım ilk defa. Bence gayet başarılı. Tavsiye ederim. f/p süper...
    quote:

Orijinalden alýntý: e.ve.ye

Turkcell T20 yi önerebilirim. Piyasa fiyatý 400 TL civarýnda. Ancak bulmasý neredeyse imkansýz. Telefon beklenenden daha çok raðbet gördü. 5 MP kamera ve android 3.2.2 gayet baþarýlý. Benimde hiçbir fikrim yoktu ancak þirket bu telefonlardan verince tanýþtým ilk defa. Bence gayet baþarýlý. Tavsiye ederim. f/p süper...

Şunuda eklemeliyim. Aynı zamanda Samsung galaxy Y ( young) kullanıyorum. T20 her konuda daha üstün. Gerek pil ömrü gerek ekran boyutu ve çözünürlüğü. Hemde samsungdan daha ucuz sanırım. Bu arada telefonun orijini Huawai ( öyle bişey işte :) )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: downcity65

quote:

Walkman den gayet memnunum. Kamerası bence gayet iyi, tabi biraz sizin isteklerinize de bağlı ama ben bu fiyata gayet iyi buldum kamerasını, hd video kayıt ve 3D paranoramik tarama imkanı da sağlıyor. Çözünürlüğü gayet iyi bence.
    Ses kalitesine gelirsek, telefondan gerçekten çok ses çıkıyor ve de gayet net. Ama içinden çıkan kulaklık güzel değil, bir tane alman lazım. Ses kalitesi de gayet iyi, zaten adından anlaşılabileceği gibi.
    Diğeri hakkında net birşey söylemem doğru olmaz kullanmadım.

Net hizini blemem ama walkman serisi basarili gercekten de ki videoya bakarsak cezbedici :)

• quote:

Orijinalden alıntı: daimonankara

Huawei İdeos X5 U8800 almanı öneririm.

Samsung Ace ten daha iyi cihaz 480x800 çözünürlükte ekranı 720p HD videoları sorunsuz oynatabiliyor. 800 hz işlemci, 2 GB dahili hafıza vs vs.

Bildiğim kadarıyla HTC Desire S ile benzer teknik özelliklere sahip.

en iyi yönlendirmeyi yapmış zaten arkadaas alıcan ilk telefon bu alsun bence ideos x5

3.8" ekran 800*480
    800 mhz işlemci
    android 4.0 yayında
    5 mp hd camera
    ikinci elini alırsın 400 e çok temiz bende vardı çok memnun kaldım...
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.