Şimdi Ara

60 saatte 6 saat uyudum perişan oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu uykusuzluk hakikaten insanı olumsuz etkiliyor. İnsan bir süreden sonra olmayan şeyleri olmuş gibi görmeye başlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne gördün gerçek olmayan ? Mesela benim pelerinli saçma sapan konular açıp postlar atmam gibi bir şeyi görmedin değil mi ?

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Ne gördün gerçek olmayan ? Mesela benim pelerinli saçma sapan konular açıp postlar atmam gibi bir şeyi görmedin değil mi ?
    Çok dehşet şeyler olduğunu söyleyebilirim. Sürekli ölüm geliyor insanın aklına her şeyden huy kapmaya başlıyorsun ölüm hissiyatı çok kuvvetli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Askerliğin son iki ayını akşama kadar spor eğitimi geceleyin 3 saat uyku ve arta kalan zamanlarda da haşat bir halde 8 saat nöbetle geçirmiş biri olarak haline şükretmeni tavsiye ederim.
  • ben senden çok uykusuz kaldım bana hiç böyle şeyler olmadı. millete cins cins şeler oluyor bana hiç olmuyor. hayatımda ne kabus gördüm, ne terler içinide uyandım, ne karabasan bastı ne de başka bir şey.

ben uykusuz kalınca fiziksel olarak iş yapmazsam veya aklımı bir şeyle ilgilenmezse saniyesinde içim geçiyor ve ses duymaya başlıyorum. öyle fiziksel olarak duymuyorum biliyorum aklımdan duyduğumu ama çok net duyuyorum sesleri. uykusuzluk ilerleyince gözümü her kapatışımda flaşlar gelmeye başlıyor yavaştan. bunlar yani. bir de ani tepkiler verebiliyorum. bir keresinde üzerime sinek konmuştu ondan fena korkmuştum

Orijinalden alıntı: elweda

Askerliğin son iki ayını akşama kadar spor eğitimi geceleyin 3 saat uyku ve arta kalan zamanlarda da haşat bir halde 8 saat nöbetle geçirmiş biri olarak haline şükretmeni tavsiye ederim.
    askere gitmedim hayatımda nöbet de tutmadım ama çok zor gözüküyor. ben uykumu tam almış olsam bile arabada uyuyakalan biriyim, birçok pozisyonda uyuyabiliyorum da nöbet tutabilir miyim hiç bilmiyorum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.