Şimdi Ara

60,000TL ye kadar ARAÇ ÖNERİLERİNİZ... ACİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık 3-4 haftadır alabileceğim bir araba bakıyorum fakat kafam çok karısık şu anda. Öğrenciyim ve okulum inşallah 2 ay sonra bitecek. 2012 model aşağıdaki araçlara bakıyorum fakat işin içinden çıkamıyorum bir türlü. Her saat bası kararım değişiyor :(
    1.2 TSI Jetta Comfortline
    1.6TDCI Ford Focus style paket
    1.6TDI Scoda Octavia DSG Ambiente
    1.6 TDI Polo 90 PS Tiptr. DSG
    1.6 jtd alfa romeo giulietta progression plus
    1.5 dci Nissan juke Tekna paket

bunlar arasında gidip geliyorum sürekli hangisini secsem bilemiyorum artıları ve eksileriyle tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum herkese

• bir araç satın alma ihtiyacı ne kadar acil olabilir ki?

"36 saat içinde bir araç almazsam ölürüm" gibi bir his mi uyandırıyor?

tip olarak giulietta hoşuma gitmesine rağmen,tasarım herşey değil malesef

jetta için sıra vs bekleyeceğine 140 hp bir astra al diyebilirim veya sedan seviyorsan aynı motora sahip insignia şu anda 58000 tl ye alınabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 21 Kasım 2011; 2:47:00 >
  • jetta al ama 1.4TSI olsun.
  • Sen bilirsin ama Octavia iyide model değiştirecek söylentisi var.

Jetta sırası çok .

QQ fena çok var alınmaz artık .

Alfa'da değişiklik istersen hoş araba.

Focus 'un tasarımına ben hala alışamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

jetta al ama 1.4TSI olsun.

jettayı bulsunda alsın tabi

haftasonu konuştum,6 ay önce kapora bırakan vatandaşın aracı daha üretime girmemiş var sen düşün
  • octavia, astra, focus 3 lüsünden biri olabilir, tek tek test edin, hoşunuza gideni alın.

jetta bu araçlardan daha kalitesiz meksikalı saçma bi araç.

birde 3,4 ay bekletiyorlar tam komedi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 21 Kasım 2011; 3:00:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

octavia, astra, focus 3 lüsünden biri olabilir, tek tek test edin, hoşunuza gideni alın.

hemde saçma saçma bekletiyorlar tam komedi oluyor.

Bizim millet bir alem.

Jetta dışı hoşta iç mekan kalitesiz taa meksikalardan geliyor kağış kapış gidiyor.

Octavia iyidir .

Astra yeni çıktı.

Focus a alışamadım bir türlü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8.500TL ye kadar Araç Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

octavia, astra, focus 3 lüsünden biri olabilir, tek tek test edin, hoşunuza gideni alın.

Bizim millet bir alem.

Jetta dışı hoşta iç mekan kalitesiz taa meksikalardan geliyor kağış kapış gidiyor.

Octavia iyidir .

Astra yeni çıktı.

yahu zaten dış görünüş hariç hiç bir espirisi yok.

motor desen 1.2, iç kalite hakikaten çok kötü, konfor desen uranüs bir konfor sunmuyorki kusurlarını kapatsın.

tamam herşey ofsayt bari fiyat düşük olsun muadillerine göre oda yok. bide bekletiyorlar

tipi için alanlara gene saygı duyuyorum ben, aracın tipine aşık olursun ve alırsın. kim ne diyebilir?

geri kalan her konuda alan adama farklı gözle bakmak lazım.

• quote:

quote:

quote:

Bizim millet bir alem.

Octavia iyidir .

Astra yeni çıktı.

yahu zaten dış görünüş hariç hiç bir espirisi yok.

motor desen 1.2, iç kalite hakikaten çok kötü, konfor desen uranüs bir konfor sunmuyorki kusurlarını kapatsın.

tamam herşey ofsayt bari fiyat düşük olsun muadillerine göre oda yok. bide bekletiyorlar

tipi için alanlara gene saygı duyuyorum ben, aracın tipine aşık olursun ve alırsın. kim ne diyebilir?

geri kalan her konuda alan adama farklı gözle bakmak lazım.

Hem tipi hemde markası için satılıyor.VW Tr de pazarlamayı iyi yaptı bunun meyvesini görüyor.

2. eldeki başarıda bu satışları getiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

haftasonu konuştum,6 ay önce kapora bırakan vatandaşın aracı daha üretime girmemiş var sen düşün

Dizellerde sıra var diye biliyorum,eğer benzinliye de sıra veriyolarsa Allah bu Doğuş totoyu ıslah etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 21 Kasım 2011; 3:09:01 >

• quote:

quote:

quote:

Dizellerde sıra var diye biliyorum,eğer benzinliye de sıra veriyolarsa Allah bu Doğuş totoyu ıslah etsin.

Sanırım benzinlide çok sıra yok en fazla 1 ay bekliyorsun öyle duydum veya 1.5 ay ama dizeller uçmuş Mart-Nisan diyorlarmış

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sanırım benzinlide çok sıra yok en fazla 1 ay bekliyorsun öyle duydum veya 1.5 ay ama dizeller uçmuş Mart-Nisan diyorlarmış

Tahmin etmiştim ama yine de 1 ay bile çok bence.VW'in düşmeyen 2.eli için katlanılır belki.

• quote:

Tahmin etmiştim ama yine de 1 ay bile çok bence.VW'in düşmeyen 2.eli için katlanılır belki.

jettanın 2. eli astra ve focustan daha iyi değil.

vw faktörü passatta belli ettiriyor kendini.

dizel jettaları saymıyorum.
  • quote:

quote:

jettanın 2. eli astra ve focustan daha iyi değil.

vw faktörü passatta belli ettiriyor kendini.

dizel jettaları saymıyorum.

Size katılmıyorum ama saygı duyarım tabiki.Golf kadar iyi olmasa da VW logosundan dolayı diğer rakiplerinden iyi prim yaptığını düşünüyorum.

• 60 bin TL ye bahsedilen arabalar 2 yılda ne cok sey değişmiş
  • al güncel kasa focus u bak keyfine .
  • 1.6 Hdı Yeni C4 de bi alternatif olabilir
  • O 60 bin bende olacak var ya direk makyajlı e46 320d alırım.Yok poloymuş focusmuş ne işim olur.40-45 bine bmw yi alırım arta kalan parayıda masrafları için ayırırım mis gibi binerim.İstediği kadar 2012 olsun ne focus ne polo ne jetta bmw gibi gidemez.
  • yorumlar için gerçekten teşekkür ederim herkese. Okulum bitiyor kısmetse iki ay sonra mezuniyet hediyesi olarak alacak bizimkiler. Baya bi arastırdım bütün modelleri hepsinin artısı eksisi var kafam oldukça karıstı :S bide bitirme projesidir falan okulda baya yogun bian önce bir karar verip okula odaklanmak istiyorum acelem ondan da bi nebze

2. el güzel bir araba almakta alternatiflerim arasındaydı fakat zamanında bir kaç kez bu yüzden basımız agrıdıgı için evde ve çevremde ikinci ele yanasan kimse yok...

1.2tsi comfortline jetta bu hafta gelecekler arasında varmıs en gec 1 haftaya teslim alabilirm fakat alıpta pişman olmakta istemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcaglarbeker -- 21 Kasım 2011; 17:45:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: svs.jokerr

60 bin TL ye bahsedilen arabalar 2 yılda ne cok sey değişmiş

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.