Şimdi Ara

60.000-65.000₺ ye kadar ne alınabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamünaleyküm arkadaşlar. Bu aralar babam için 60.000-65.000₺ ye kadar Mantıklı bir araç arıyoruz.
    Benim aklımda Laguna 1 var
    Babamda Megane 1 düşünüyor
    Sizin tavsiye edebileceğiniz bir araç var mıdır? Yada bu araçlar hakkında bilginiz var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yok mudur bu 2 araç hakkında bilgi verecekler? Yada başka araç önerecekler?

• Laguna Megane'dan daha konforlu ve daha iyi yol tutuşa sahip arabadır.

Megane Laguna'dan daha ekonomik ve yürütmesi kolay araçtır.

Parçacınız varsa, yakıt için, vergileri için masraf edebilecekseniz Laguna zevk verir.

Amaç iş görüp, az da olsa konfor vermesi, yakıt olarak üzmemesi ise Megane kullanılır.

Ben bu iki model arasında kalsam %60 Laguna %30 Megane %10 başka herhangi bir modele bakardım.

• Teşekkür ederim ustam. Şuan aklımıza Laguna daha çok yatıyor. Çünkü genelde uzun yolda kullanılacak (Yozgat-İstanbul gibi) Megane yorar diye düşünüyorum bu yüzden Laguna çok daha iyi geliyor.

Peki bu Lagunalar hakkında bilginiz var mıdır? Kronik sorunları var mıdır varsa nelerdir? 😊 (Aklımızda 2.0 Volvo Motor olanlar var)

• Bende bu bütçede araba bakıyorum.
    Astra g sport 2.0 almayı düşünüyorum.
    Laguna ile kıyaslarsak Astrayı hangisinin yürütme maliyeti az olur ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackWondo kullanıcısına yanıt
    Ustam Tahminimce Astra daha masrafsız olur gibi geliyor. 4 Sene 2.0 Vectra B ye bindim pek masraf etmedim, ki alt segment Astrada bu masrafın daha az olacağını düşünüyorum. Lagunaya hiç binmedim ve tecrübe etmedim ama tahminimce Astradan daha fazla para ister gibi geliyor (Parça vs. Daha pahalıdır bence). Tabi iş burda temizini bulmakta Temiz olduktan sonra ikisinede Yağ-Antifreez koyup devam edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faruk Talha Çetin -- 28 Ağustos 2021; 0:14:10 >
  • ??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiat punto.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı bütçede ben de araç bakıyorum referans olsun diye arkadaşın başlığına yazmak istedim.

70bin TL'ye 1.0 motor 2004 Yaris ile karşılaştım. Pazarlık vb ile 68bine inecek gibi duruyor. Bu işlerle uğraşan bir tanıdığım aracı teslim alacak. Eğer okeylersem bana satacak. Direklerde vb. işlem yok sadece 1-2 lokal boya var dendi.

Benim sorunum bu fiyat aralığına temiz bulunabilirse başka araç düşünülebilir mi ? Pek temiz araç bulacağımı zannetmiyorum maalesef, çok şans işi. İlk aracım olacak ve yakın mesafelerde kullanacağım. 1.80 boyundayım yariste sıkıntı yaşar mıyım diye de korkmuyorum değil.

Bilgili arkadaşlar yanıt verebilirse çok sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.