Şimdi Ara

6 yildir ayni telefonu kullaniyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011de 8.sinifa giderken kipadan almistim.Ilk ciktiginda o zamanlar cogu kiside vardi efsane telefon.Ustunde s7 romu yuklu suan kullaniyorum.Tabi baya kasiyor ve WhatsApp yukledim baska birsey yuklemeye hafizasi kalmadi 190 mb hqfizasi var tek bir uygulamada doluyor.Bataryasi falanda 6 yildir hic degismedim.ilk aldigimda ustunde gelen bataryasi var sarji kullanmasam bile 1-2 saate bitiyor.Ama yinede isimi goruyor .Telefomu degistirmeyi dusunuyirmuyum dusunmuyorum bozulana kadar kullanirim .
    Birds arada sim karti gormuyor batarya takip cikarinca duzeliyor twlefoncu sim kart yerini tamir etmek icin 50 tl stedi.Telefon satsam 50 tl etmeyecegi icin tamir ettirme geregi duymadim.Boyle kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 28 Ocak 2017; 1:34:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Afferin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okurken kafayı yedim paran varsa ortalama bişey al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur561 -- 28 Ocak 2017; 1:38:23 >
  • İşte evlenılecek adam

• bende de galaxy pocket var 4 senedir

batarya cabuk biyltiyor bu aralar kullanmasam bile

3-4 kere batarya aldim yeni

daha da almam :)

yazin falan yenisini alirim ins.

• Yakında telefon "bu eskidi" diyerek yeni sahip bulmaya çalışır

• Galaxy ace sanırım bu? Ben de geçtiğimiz haziran ayına kadar bunun bir alt modeli olan galaxy gioyu kullanıyordum. Toplamda 4 sene kullandım ben de gio yu. 150 mb hafızası vardı son sene Whatsapp dahi yükleyemedim. Sürekli hafıza dolu uyarısı veriyordu ve bundan dolayı telefona sma dahi gelmiyordu hafıza yok diye.

Telefonun ekran süresi 1 saat dahi yoktu resmen. :D şarj su gibi bitiyordu. En son iyice kasıp kullanılmaz hale gelince 1 sene biriktirdiğim parayla 5s aldım rahat ettim.

Ama Hakkı'nı vermek lazım sağlam telefonmuş baya yere düşürdüm ekranı hiç kırılmadı ekran plastik bu arada cam değil :D kasasının çevresindeki krom kaplama soyuldu bir tek. Hiç garantiye gitmedi Samsung sağlam telefon yapıyor yani ama android biraz sıkıntılı. Sonuç olarak kim ne derse dersin iOS :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende 4s i 4 sene kullanmıştım,,, home tuşu hassasiyetini kaybedince kafam bozuldu 6s aldım, iyiki almışım,arada çok fark var,, 6s imi kaybetsem,kırmazsam,pert etmezsem ölene kadar kullanmayı düşünüyorum
  • royal_flush_ kullanıcısına yanıt
    6s adamdır, ne 7 gibi orantısızdır, ne 6 gibi bükülme sorunu vardır, nede 5s gibi çok kalındır.
  • Gtx ekran kartli notebook en az 3.000 tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakirlik denen sey bu olsa gerek

• 14. sene.

• Bilmedigin yerden rom yukleme cynagonemod diye rom yapan bir ekip var cok saglam yapiyorlar stock rom gibi oluyor. S7 romu teleronunu fazla zorlar en fazla android 4.0 yukle derim. Benim tavsiyem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal..

• quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

6s adamdır, ne 7 gibi orantısızdır, ne 6 gibi bükülme sorunu vardır, nede 5s gibi çok kalındır.

Dedi 6S kullanıcısı

Bu mesaj iphone 7 Plus'dan atılmıştır .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyisi işin görüyorsa tamam cari açığı çoşturmaya israfa ne gerek var
  • Az ye de bi telefon al
  • fakirlik işte bunu söyemek apaçık bir cahilliktir en doğrusu işini görüyorsa tamam asıl israf etmek aptallıktır bu zenginlik değildir zenginlik ise akıllılıktır ve gerçek zenginlik ise olmadığı halde elindekini başka bir muhtaça vermektir bunlar bilinmedikçe işte o zaman insan fakirdir
  • dusunuyirmuyum dusunmuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: möhendist

fakirlik işte bunu söyemek apaçık bir cahilliktir en doğrusu işini görüyorsa tamam asıl israf etmek aptallıktır bu zenginlik değildir zenginlik ise akıllılıktır ve gerçek zenginlik ise olmadığı halde elindekini başka bir muhtaça vermektir bunlar bilinmedikçe işte o zaman insan fakirdir

Tmm felsefe dersimi aldim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.