Şimdi Ara

6 yıldan sonra taksim’in hali.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
183
Cevap
3
Favori
48.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
250 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her taraf suriyeli , ara sokaklarda ve cadde boyu grup halinde suriyeliler dolaşıyor.Mekana oturalım dedik güzel yerler damsız almadı , gittiğimiz mekanda yine ful suriyeliler.
    Aksaraya gittiğim de kendimi pakistan ve hindistan sokaklarında hissesiyorsum şimdi tam olarak taksimde hissettim.

Hani eskiden beyoğlunda kravatlı adamlar gezerdi diye bi söz vardı , şimdi ise taksimde Türkler gezerdi demeye başladım.

Çöp ve pislik artmış.

Edit:Sokaklar eskiye göre çöp , plastik atıklar ile dolmuş.Florya sahili de aynı şekilde , nargileci suriyeliler geldiğinden beri pislik %200 artmış.

Edit;Florya sahil yolunu bilirsiniz , yeşillik boyunca nargile ve beyaz don ile aileleri karşısında denizden çıkan suriyeliler , sahil boyunca ve Aqua floryada durumları daha iyi suriyeliler.
    Daha biz vatandaşımıza bisiklet yolunda yürünmesinin yasak olduğunu öğretemeden suriyeliler her türlü yoku tercih ediyorlar.Arapça bilgilendirme lazım.

Edit:Türkiyede ki müslümanlar , islam dinini arap kültürü ile bir sanıyor.Dininiz islam , yaşantınız Türk olsun.

Cumaya gittiğiniz de suriyelilere bakın ve sonra sahile gidin nArgile sayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 25 Ağustos 2018; 16:16:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum nerede oturuyorsun bilmiyorum ama gercekten savaştan kaçmıs gibi bir halleri yok hiçbirinin.Istanbul Fatihte biraz dolasırsanız etrafta mutlu mesut gezen suriyeli aileleri cocuklari, fitnesscı suriyeli gençleri görebilirsiniz.mutsuz asık suratli hayatından bezmiş birini gorurseniz o kesinlikle Türktür.
    Şuan karşı apartmanın 3. Katında suriyeliler çalgılı çengili zılgıt atarak düğün yapıyor. Böy le bir şeye 30 yaşındayım ilk defa şahit oldum. 110 m2 bi dairede nasıl bağıra bağıra düğün yapılır. Bunları bu ülkeye dolduranlar saraylarında paşalar gibi yaşıyorlar gerçekten yazık Türk halkına yapılan en büyük zulümdür Suriyeliler.
    Akp'liler acaba hiç düşündü mü suriyenin güneyindeki suriyeliler neden esadla birlikte ve hiç yıkılmadılar ? Çünkü asıl çöplük suriyenin kuzeyi idi ve o çöplük de bizim sokaklarımızda geziyor,Allah bu millete akıl fikir versin ve bu ülkenin nasıl kazanıldığını,ailemizin ce canımızın değerli olduğunu hatırlatsın
    Dün florya da güneş plajindaydim en son 3 sene önce gitmiştim ücretli belediye plajı aileniz ile gidilebilecek nezih bir yerdi. dün gittiğimde ne yazıkki oralarında suriyeliler tarafından el konulduğunu gördüm, abartmıyorum Türklerden çok suriyeli var. Dün bi tanesi soyunma kabininin orada kızları telefonla videosunu çekerken yakalandı bi temiz dövdüler sağolsunlar ama alayı böyle pislik!hangisiyle başa çıkacaksın ? Kimler bunları başımıza bela ettiyse Allah ta onların belasını versin. Ileride bunlar pkk dan bile beter başımıza bela olacak. Biran önce hepsinin gönderilmesi gerekiyor..
    Suudi Arabistan, Katar, Bahreyn, Kuveyt nasıl taşıyorsa vebalini biz de taşırdık. Anadolu insanı yeterince fakirdi, harcanan milyarlarla bir güzel zenginleştik vesselam...

Suriyelilerin durumunu kendilerinden çok savunan şahsiyetlere de ayar oluyorum. Bir de Türkiyeli demiş Türk diyeceğine. Yazık kimlik bunalımı yaşıyor herhalde.
  • Oralardan Zengin arap kızlarından bi tanesine kapak atsak ohh misss.

• Taksim, Aksaray çoktan bitti

• Ben Aksaray'da 4 sene lise okudum. Türk ile karşılaşmak çok zor. Her yer Arap. Önceden Ruslar falan da geliyordu. Olaylardan sonra onlar da uğramıyor.

• Maalesef ülkemiz araplaşma yolunda hızla ilerliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her eve 3 tane kuma :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu biz istedik. Çoğunluğun isteğine saygı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sene önce aksaray'a gitmiştim. Ben hayatımda bu kadar boktan bi yer görmedim. İstanbul'un en kötü ilçesidir net.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fokfe

3 sene önce aksaray'a gitmiştim. Ben hayatımda bu kadar boktan bi yer görmedim. İstanbul'un en kötü ilçesidir net.
    katılmamak elde değil. tam olarak hangi bölgeyi hedefl aldın acaba
  • Şuan karşı apartmanın 3. Katında suriyeliler çalgılı çengili zılgıt atarak düğün yapıyor. Böy le bir şeye 30 yaşındayım ilk defa şahit oldum. 110 m2 bi dairede nasıl bağıra bağıra düğün yapılır. Bunları bu ülkeye dolduranlar saraylarında paşalar gibi yaşıyorlar gerçekten yazık Türk halkına yapılan en büyük zulümdür Suriyeliler.

• Malesef 2-3 kuşak sonra Türk varlığından söz edemeyeceğiz buralarda.

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Dostum nerede oturuyorsun bilmiyorum ama gercekten savaştan kaçmıs gibi bir halleri yok hiçbirinin.Istanbul Fatihte biraz dolasırsanız etrafta mutlu mesut gezen suriyeli aileleri cocuklari, fitnesscı suriyeli gençleri görebilirsiniz.mutsuz asık suratli hayatından bezmiş birini gorurseniz o kesinlikle Türktür.

• 10 sene önce yonjadan tanıştığım konsomatrisin daveti üzerine crazy bar a gitmistim bir daha gitmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.