< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 25 Ağustos 2018; 16:16:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 25 Ağustos 2018; 16:16:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dostum nerede oturuyorsun bilmiyorum ama gercekten savaştan kaçmıs gibi bir halleri yok hiçbirinin.Istanbul Fatihte biraz dolasırsanız etrafta mutlu mesut gezen suriyeli aileleri cocuklari, fitnesscı suriyeli gençleri görebilirsiniz.mutsuz asık suratli hayatından bezmiş birini gorurseniz o kesinlikle Türktür.
|
Şuan karşı apartmanın 3. Katında suriyeliler çalgılı çengili zılgıt atarak düğün yapıyor. Böy le bir şeye 30 yaşındayım ilk defa şahit oldum. 110 m2 bi dairede nasıl bağıra bağıra düğün yapılır. Bunları bu ülkeye dolduranlar saraylarında paşalar gibi yaşıyorlar gerçekten yazık Türk halkına yapılan en büyük zulümdür Suriyeliler.
|
Akp'liler acaba hiç düşündü mü suriyenin güneyindeki suriyeliler neden esadla birlikte ve hiç yıkılmadılar ? Çünkü asıl çöplük suriyenin kuzeyi idi ve o çöplük de bizim sokaklarımızda geziyor,Allah bu millete akıl fikir versin ve bu ülkenin nasıl kazanıldığını,ailemizin ce canımızın değerli olduğunu hatırlatsın
|
Dostum bu ülkede zenciler özbekler türkmenler vs. var onlardan rahatsız olmuyoruz. Suriyeliler insanlari taciz edip rahatsız edici millet. Böyle yazdığına göre galiba baya zengin yerlerde oturuyorsun cünkü her yerdeler. Ben denizlideyim burda çınar tıklım tıklım suriyeli
|
Maalesef ülkemiz araplaşma yolunda hızla ilerliyor
|
Dün florya da güneş plajindaydim en son 3 sene önce gitmiştim ücretli belediye plajı aileniz ile gidilebilecek nezih bir yerdi. dün gittiğimde ne yazıkki oralarında suriyeliler tarafından el konulduğunu gördüm, abartmıyorum Türklerden çok suriyeli var. Dün bi tanesi soyunma kabininin orada kızları telefonla videosunu çekerken yakalandı bi temiz dövdüler sağolsunlar ama alayı böyle pislik!hangisiyle başa çıkacaksın ? Kimler bunları başımıza bela ettiyse Allah ta onların belasını versin. Ileride bunlar pkk dan bile beter başımıza bela olacak. Biran önce hepsinin gönderilmesi gerekiyor..
|
Suudi Arabistan, Katar, Bahreyn, Kuveyt nasıl taşıyorsa vebalini biz de taşırdık. Anadolu insanı yeterince fakirdi, harcanan milyarlarla bir güzel zenginleştik vesselam...
Suriyelilerin durumunu kendilerinden çok savunan şahsiyetlere de ayar oluyorum. Bir de Türkiyeli demiş Türk diyeceğine. Yazık kimlik bunalımı yaşıyor herhalde. |
Taksim, Aksaray çoktan bitti
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|