Şimdi Ara

6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.079
Cevap
12
Favori
63.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -CHP'nin seçim vizyon toplantısı bitikten sonra Kılıçdaroğlu ile Kaftancıoğlu partililer ile selamlaşırken İBB başkanı İmamoğlu'nun elini sıkmadan toplantı salonundan ayrıldılar.İmamoğlu'nun ise toplantı boyunca salonun alkışlarına katılmadığı ve sessiz kaldığı görüldü.



    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.
    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.🎙 Muhbirtwitter
    “Kılıçdaroğlu’nun, Ekrem İmamoğlu’nun elini sıkmadan geçmesi dikkat çekti.”
    https://twitter.com/i/status/1599062129788653568


    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.
    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.EHA MEDYAtwitter
    “CHP'nin İkinci Yüzyıl programında herkesle tokalaşan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun birbirleri ile tokalaşmadığı anlar dikkat çekti. https://t.co/fZpjBCiGqQ”
    https://twitter.com/i/status/1599073816541437952



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 3 Aralık 2022; 19:12:46 >




  • -Muhalif gazeteci Nevşin Mengü, CHP'nin vizyon toplantısında görüşlerini aktardı;


    "Ben Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını adaylık açıklaması olarak gördüm.Zaten parti rozeti takmamasıda bunun bir göstergesi."

    "Kılıçdaroğlu'nun açıklamamları, siyaseti siyasetçilerden arındırma strajesi üzerine kurmak istediğini gösteriyor."

    "Yeni ekonomi ekibi açıklandı ancak 6lı masa ile bir görüşme oldumu? seçimler kazanılırsa bu ekipmi ekonomide söz sahibi olacak orası meçhul."

    "Rİfkin esasında bir ekolojist aktivist,böylesi teknik konuşma yapması Türkiye'de çoğu kişide uçuk görülebilir."

    "Bu vizyon toplantısında yeni ekonomi ekibinin nasıl çalışacağı ve neler yapacağına dair tam bir bilgi edinemedim."


    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.
    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.Adem Metantwitter
    “"Türkiye'nin 2. Yüzyılı Vizyon Programı" @nevsinmengu: -Kılıçdaroğlu'nun "Ben sistem adamıyım, sistemi kuracağım" ifadesini adaylık açıklaması olarak yorumladım -Akademisyenler 6'lı masaya mı danışmanlık yapacak CHP'ye mi? Diğer liderler buna nasıl yaklaşacak merak ediyorum”
    https://twitter.com/i/status/1599034074043060224

    -Ekrem İmamoğlu,vizyon toplantısı sonunda Kılıçdaroğlu'nun Atatürk'ün söylemleriyle sonlandırdığı açıklamayı tweet yazısı olarak paylaştı.



    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.Ekrem İmamoğlutwitter
    ““Halkın sesi, Hakkın sesidir” Mustafa Kemal Atatürk”
    https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1599067201335545857




  • Konuya yine her savaş konusuna dadanan eleman dadanmış6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil. 

  • hadi bu seçim, cumhurcuları sandığa gömelim , şu yalama aktrol tayfasından da kurtulmuş oluruz. olur mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilicdaroglu aslinda aday benim diyerek gercek adayinin RTE oldugunu acikliyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • -Muhalif kimliğle bilinen gazeteci Mamduh Bayraktar çok sert açıklamalarda bulunarak Kılıçdaoğlu'na tam destek verdi ve seçimlerde nasıl bir oy tercihi yapacağını açıkladı;



    "Erdoğan ne yapacak edecek erken seçim kararı alacak,normal seçimleri biraz öne çekecek çünkü erken seçim kararı demek Erdoğan'ın tekrar aday olması demek"


    "şayet erken seçim kararı alınır ve Erdoğan karşısına İmamoğlu yada Yavaş aday gösterilirse asla oy kullanmam."


    "Erken seçim kararı çıkar Erdoğan karşısına Kılıçdaroğlu yada İlhan Kesici aday çıkarsa oyum Kılıçdaroğlu veya kesici'ye olacak"


    "Seçimler normal vaktinde olursa Erdoğan aday olamayacağı için Cumhur ittifakı başka bir aday göstermek zorunda kalacak ancak bu aday karşısına yine İmamoğlu yada Yavaş aday gösterilirse oyumu şayet düşündüğüm çizgilerde Cumhur ittifakı aday çıkarırsa AKP'ye vereceğim ancak kılıçdaroğlu aday olursa oyum Kılıçdaoğlu'na gidecek.Ben artık kazanamayacak adaya oy vermek istemiyorum.Ne imamoğlu nede yavaş seçimleri muhalefet adına kazanacak isimler değil.Kılıçdaroğlu seçimleri muhalefet adına tek kazanacak isimdir."


    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.MEMDUH BAYRAKTAROĞLUyoutube
    LİBERAL DEMOKRAT SOSYALİST MEMDUH BAYRAKTAROĞLU 05 ARALIK 2022 SAAT: 02.00 ERDOĞAN'IN NİÇİN ADAY OLAMAYACAĞINI ÖYLE ANLATTIM Kİ BİLAL BİLE ANLAYACAK. KİME OY VERECEĞİM? Zamanında yapılacak seçimlerde: Cumhurbaşkanı adayı kemal bey ya da ilhan kesici olmaz ve ekrem imamoğlu aday olursa: Dürüstlüğü, temiz ahlakı, hukuka ve yargı bağımsızlığına saygısı olan; kuvvetler ayrılı ilkesinden asla taviz vermeyeceğine beni inandıran… Demokrat, batıdan ve natodan kopmayı ağzına bile almayan. Ab üyeliği için çalışacağına verdiği söze güvenilen. Atatürkle kavgası olmayan. Herkesle dost geçineceğinden emin olduğum. Siyasi ilişkilerle iktisadi ilişkileri birbirinden ayıran. Uzlaşmak için gereken tavizi vermeyi kabul eden ama tabii ki teslim olmayan . Siyaseti; camiye, kışlaya ve mektebe sokmayan bir aday olursa: Akp'nin adayına oy veririrm... Halkın erdoğan gibi yırtıcı, kavgacı, rakiplerini aşağılayıcı, kibirli aday istediği iddiası kocaman bir yalandan ibarettir... Ekonomist Yazar Memduh Bayraktaroğlu'ndan ekonomi, siyaset ve hayat üzerine fıkralar, anekdotlar ve hikayelerle dolu renkli yorumlar... https://www.liberalsosyalist.com https://twitter.com/memduhtv https://www.facebook.com/liberalsosyalist https://www.instagram.com/liberalsosyalist
    https://www.youtube.com/watch?v=mJAsHbEBlLQ




  • -6lı masa ortaklarından Deva partisi genel başkanı Babacan,önümüzdeki süreçte artık aday isimleri diğer liderlerle istişare etmeye başlayacaklarını duyurdu.Babacan daha önceki 6lı masa toplantılarında aday ismin şubat ayından önce duyurulmasına sıcak bakmadığını açıklamıştı.


    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.
    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.EHA MEDYAtwitter
    “DEVA Partisi Lideri Babacan’dan, 6’lı masanın adayına ilişkin açıklama: ▪️Uygun gördüğümüz isimleri liderlerle istişareye başlayacağız. ▪️En sonunda o 6'lı masada bir beyaz duman tütecek. ▪️Beyaz duman tüttüğünde de diyeceğiz ki hayırlı olsun. ”
    https://twitter.com/i/status/1599835930893746181
  • -Muhalif gazeteci Enver Aysever, İmamoğlu'nun adaylığı konusunda İmamoğlu'na zehir zemberek açıklamalarda bulundu.Aysever, İmamoğlu için "O artık iyi partinin belediye başkanı gibi hareket ediyor,kendi militanları ve mürüdleri olsada halktaki sempatisini bitirdi çünkü 'ikinci reis' olma yolunda ilerliyor.CHP'de ise Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu onu defterden çoktan sildi çünkü o bizim gibi sıradan bir insanken Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu onu zirveye taşıdı.İmamoğlu'nun yaptıkları ayıp" açıklamasında bulundu.


    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.
    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.EHA MEDYAtwitter
    “"Her ne kadar militanları ve müritleri olsa da, toplumsal sempatisini kaybetti" ▪️Muhalefete yakınlığıyla bilinen gazeteci Enver Aysever'den, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert eleştiride bulundu. https://t.co/4e4oP21hP6”
    https://twitter.com/i/status/1600399718047252481




  • başlık değiştir ey konu sahibi

    yeni başlık : "akp'nin seçimi kazanması artık çok da mümkün değil" olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Kemal Kılıçdaroğlu, PKK'ya destek verdiği paylaşımları ile gündeme gelen eski Şırnak Baro Başkanı Nuşirevan Elçi'yi, başdanışmanı olarak atadı.Elçi kısa zaman önce CHP'ye yeni katılmıştı.Şırnak barosu halen TSK'nın sınırdışı operasyonlarına karşı olduğunu ve TSK'nın bu harekatlarla Kürt'leri bölgeden tavsiye etmek amaçlı yaptığını iddia ediyor.



    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.


    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.


    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.


    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.


    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.




  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

    7 Aralık 2022 oldu,6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı ya da adayları belli olmadı.


    Mansur Yavaş 6'lı masaya yeşil ışık yaktı,6'lı masadan ses çıkmadı,Ekrem İmamoğlu 6'lı masanın gündeminde mi,Bilmiyoruz


    Seçimlerin Nisan-Mayıs ayı içinde yapılacağı konuşuluyor,Bu kadar kısa süre kalmışken adayların seçmene tanıtılmaması,Seçmenlere propagandaya başlamaması büyük eksiklik


    Türkiye'nin 81 iline,922 ilçesine 2-3 ayda gidip tanıtım,anlatım yapılamaz,Her geçen gün 6'lı masanın seçimi kazanması güçleşiyor.

  • soygar kullanıcısına yanıt
    çok klasik olacak ama, akp adayının karşısına turşu kavanozu koysalar, oyum turşu kavanozuna. o kadar bunaldım ki, burnundan kıl aldırmayan cici beylerin aday beğenmemesi, aşırı bağrı , yakası açılmamış küfürler savurmama neden oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 7 Aralık 2022; 22:20:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -İYİ Parti genel sekreteri Uğur Poyraz:



    "İYİ Partililer olarak Genel Başkanımızın ‘Başbakan adayıyım’ kararını gözden geçirmesini hepimiz çok isteriz.Bu konudaki görüşlerimizide partililer olarak kendisine söylüyoruz.Meral Akşener, Cumhurbaşkanı adayı olursa seçimleri kazanacağımızdan yüzde yüz eminim."


    "6lı masanın adaylık sürecinin uzadığı ile alakalı bir düşüncem yok çünkü bu konu 6lı masanın takvimi dahilinde ileriyor,bunu biliyorum.."


    "Aday konusunun müzakeresi ise önümüzdeki toplantı ile birlitte başlar ve aday isim Ocak ayı sonrası belli olur."


    "CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın 'Kılıçdaoğlu aday olmaz ise ben adayım' sözleri gayet demokratik bir düzlemde söylenmiş bir adaylık deklerasyonudur,ben kendisini tebrik ediyorum."


    "Genel başkanımız Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş ile alakalı düşüncelerini Kılıçdaroğlu'na 1.5 yıl önce söylemişti,geçen haftaki konuşmasında ilk kez dile getirdi algısı oldu ancak bu böyle değil."


    "şuan Kılıçdaroğlu'da resmi olarak aday olduğunu açıklamadı,İmamoğlu ve Yavaş'da böylesi bir açıklamada bulunmadı.Dolayısıyla adaylık süreçleri devam ediyor ama kamuoyunda bir algı operasyonu yapılarak Kılıçdaoğlu aday olacak izlenimi verilmek isteniliyor.Sürekli anketler paylaşılıyor."


    "Ağıralioğlu'nun Kılıçdaoğlu için yaptığı söylemleri ile alakalı genel başkanımız açıklama yaptı,Ağıralioğlu'nun kendi düşünceleridir ancak biz kazanacak aday için çalışmalar yapıyoruz ve kazanacak isim istiyoruz."



    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.




  • Türkiye'de herkes gücü ele geçirme derdinde. Hükümet değiştiğini varsayıyorum bu sefer gücü elinde bulunduran kendi kadrolarını getirecek. Adam kayırmaları onlar yapacak. Türkiye'de hiç şaşmaz. 2000 öncesi hükümetleri bilenler bunu gayet iyi biliyor. Oraya da bakmaya gerek yok belediye yönetimlerine bile bakılabilir. Torpiller, hukuksuz satın alımlar, usulsüz ihaleler havada uçuşuyor.

  • moritanyalı kullanıcısına yanıt
    muhalif belediyeler hakkında yolsuzluk vb. kanıtların varsa, burada goygoy yapana kadar, savcılığa koş bir zahmet. kanıtın yoksa p.k atma. bitmiyorsunuz bir türlü. iyi bir avukat çıksa da mahkemede hesap verseniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece muhalefeti kastetmedim. Arkadaş toz kondurmuyorsunuz şaka gibi yazdığımı üzerine alıp can siperane savunmaya gelmiş sanki bunlar babanızın oğlu. Ha bu arada sosyal medyada bir sürü belge paylaşıldı yücelttiğiniz muhalefet belediyeleriyle ilgili. Hükümetinde tonlarca var. Türkiye'nin değişmezi yolsuzluk. Senin zihniyetindeki insanlar olduğu müddetçe değşmezde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moritanyalı kullanıcısına yanıt
    "savcılığa koş" bunun neresi savunmak?

    goygoya devam ediyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akp gidecek, muhalif ittifakı eğer ki yolsuzluk yaparsa hesap verecek.

    hukuksuzluğu öyle benimsemişler ki , bunu anlamamazlığa geliyorlar.

    açık-gizli ampulseverler ise sizi " yolsuzluk hep vardı, hep olacak, bare bildiğimiz parti başta kalsın" diye gıdıklamaya çalışacak. uyanık olun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

    Kelime oyununa gerek yok mesaj ortada.


    Bana bu aklı vermeye çalışıyorsan sen tüm eleştiri içeren yazılarını silip savcılığa gideceksin sanırım.


    Alıntı

    metni:
    akp gidecek, muhalif ittifakı eğer ki yolsuzluk yaparsa hesap verecek.


    İttifak danışmanı arkadaşımız gelecekten bildirdi. Yeni Türkiye ütopyası. ahh ah




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 8 Aralık 2022; 17:54:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moritanyalı kullanıcısına yanıt
    sayıştay bilir misin? öğrensen iyi olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.