Şimdi Ara

6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil. (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.079
Cevap
12
Favori
63.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kk trolu kendini zorla aday yapip vatanseverlerin oylari varken bolucu teror orgutlerinin pesinde kosarsa elin oglu tokadi boyle koyar!

    Ohh olsun! Tum Soganci arkadaslara tebrikler ve tesekkurler!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    ???????????????
    Merhaba ben laf salatası bak bakalım benim ne yazıma laf salatası demişsin

    5 yıl daha bu adamı çekeceğiz sizler yüzünden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 15 Mayıs 2023; 11:58:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • seçmenin yarısına yakını: biz daha da fakir olmak istiyoruz, ekmek alamayacak hale gelmek istiyoruz, türk ten çok arap görmek istiyoruz, iş bulamamak, bulsak da eşek gibi çalışıp üç kuruş para almak istiyoruz, çocuklarımızın geleceği tamamen kararsın, ne evlenebilsinler, ne iş bulabilsinler, ne ev-araba alabilsinler, benden daha fakir olsunlar, önümüze atılan üç otuz para için köle olmayı tercih ediyoruz , demişler bana söz düşmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 15 Mayıs 2023; 13:21:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oğan'cılar. iktidarın dayattığı, "muhalefet hdp ile birlikte" yalanını sürdürüp, mevcutların tekrar seçimi almasına veslie olmaktan mutlu olun. ama zamlardan yana gram şikayet ederseniz, kulaklarınızı aşırı çınlatacağız, bilin yani. hadi gidip 20 liraya 1 kilo patates alın, 300 liraya kıyma, alabiliyorsanız tabi. en düşük memur ve işçi ücretleri zamlarından sonra 300 liraya kıyma bulmak çok zor olacak. stok yapın, para varsa. hakkınızdır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

    Konudan bağımsız olarak, ikinci turda %50+1 alan aday değil, en çok oyu alan aday kazanacak. Her iki adayın seçmenlerinin de bu süreçte aynı oyu vereceği düşünülürse, katılım oranı ve Sinan Oğan'a oy veren seçmenlerin yönelimi bu süreçte etkili olacak.


    Konuya dönecek olursak, AKP oylarının MHP'ye kaydığı, CHP'nin de İYİ ve HDP'ye giden oylarının kendisine geri geldiği, ittifaklar arası değil ittifaka dahil partiler arasında oy geçişi olduğu, her iki ittifakın da bu seçimde Kürt seçmenin oylarının kaderi belirleyeceği düşüncesiyle üzerine fazla düşmediği Atatürkçü-Milliyetçi oyların ise seçimde kritik rolü aldığı, Ata İttifakı adayının her iki ittifaktan da kendisine oy geçişi saylayabildiği ve iki tarafın da beklediği sonucu almasına engel olduğu görülüyor. Memleket Partisi adayı çekildiğini ifade ettiği için, oylarının üç ittifak arasında dağılmış olması muhtemel.


    Seçimlerde ağırlıklı oyu oluşturan muhafazakar-milliyetçi seçmenin, artan ekonomik sıkıntılar ve yapılan ittifaklar nedeniyle, ''güvenilir liman'' arayışına girdiği ve yine muhafazakar-milliyetçi partilere yöneldikleri, Millet İttifakı adayının bu kesimde kendisinin ''güvenilir'' aday olduğu yönünde yeterli izlenim yaratamadığı, Cumhur İttifakı adayının ise, yeni muhafazakar seçmen kazanamadığı gibi, muhafazakarlıktan milliyetçiliğe ciddi oranda geçiş olduğu, Zafer Partisinin milliyetçi seçmen üzerinde henüz ciddi etkisinin olmadığı, Cumhurbaşkanı adaylarının partilerinin çok ötesinde oy aldığı görülüyor.





  • Frostmourne Hungers kullanıcısına yanıt
    gerçekte değil algıda yerli ve milliğin olduğu, çoğunluğun eti, kıymayı unuttuğu, fakirliğin daha da artarak sürdüğü bir 5 yıl bizi bekliyor. hazır olaun diyeceğim de, yemek yemeden nasıl yaşarsınız, bilemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faıthful kullanıcısına yanıt

    Hatalı tespit yine arkadaş, mansur beyin anadoluda karşılığı var(dı) anlayın bunu, anlayın bunu, anlayın bunu! daha hala neleri savunuyorsuz yeter artık.


    Kk diyende böyle diyordu, bu ülkede muhafazakar kesime hitap etmeden iktidarın elde edilemeyeceği ortada.

    Mansur beyin muhafazakar kesimden alacağı oyu doğuda kaybedeceğini düşünenler, stratejik olarak doğu için başka birinin aday gösterilmesi ve o oyların malum partiye kaymasının engellenmesi üzerine bir strateji kursalardı bugün başka bir türkiyeye uyanmıştık.


    Herkesi bir paydaya toplayamıyorsun işte. Bak yukarıda yazdığım iki paydalı sonuç getirecek formül(dü).




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 15 Mayıs 2023; 14:42:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt
    Yav peygamber inse bu adam karşısında kazanamaz mansur kim ya gitsin ankarayi alsin ilk önce orayi bile burun farkıyla aldilar bu millet şeriatçı işte anlayin artık

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

    Sabahtan beri sürekli Twitter'da sohbet odalarında vs takıldım. Hiç kimse de çıkıp Aziz Nesincilik oynamadı.

    Millet "Selonun çıkmasındansa soğan yiyememeyi dahi tercih ederim" diyorsa "napalım, ağzımızla kuş tutsak seçilemeyiz" demek doğru olamaz. Bir partinin bütün kesimi partizan olabilir mi? "khklıları çıkaracağım, seloyu kavalayı çıkaracağım" denmek zorunda mı? Bunu niye vaat ediyorsun? Bu tür ufak detaylarla milleti "kaşımanın" da pek olumlu sonuçlarının olmayacağı açıktı (bence).

    Ben ne olursa olsun vatandaşımızdan yüz çevirmeyi istemiyorum, düşünmüyorum. 20 senelik Tayyip efendi iktidarına rağmen, depreme rağmen, ekonomiye rağmen, milyonlarca sığınmacıya rağmen şu seçim ilk turda kazanılmamışsa chp kapatsın dükkanı gitsin. Bunun bir tık üstü, Allah'ın "Kılıçdaroğlu kazansın" diye vahiy indirmesidir. Sorun Erdoğan'ın şahsına karşı kaybetmek de değil, apaçık şekilde milletvekilliğinde de çok feci çuvallandı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kurban a kıyma 450, kuşbaşı 550 ile gireriz. no problem. millet öyle seviyor madem.

  • Hem milletvekili seçimini,Hem de Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybettiler


    Aylar önce yazmıştık,Mansur Yavaşı aday gösterin,Zafer partisine destek çıkın diye

    Ümit özdağ 1.5 yıldır seçimi kazanmanın yolunu gösterdi,Mansur Yavaşı göreve çağırdı,Türk vatandaşlığı alanlar 10 yıl boyunca oy kullanmasın diye yasa önergesi verdi,Hiç bir önerisi destek görmedi,Faşisz diye suçlandı,dışlandı,Gördük sonucu kimin öngörüleri doğruymuş


    9 ay önce yaptığım değerlendirme


    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.




  • Bu konu açıldığında meclisi AKP den alamazsınız Meral Akşenerin'in başbakanlık hayali sadece hayal seçmenleri kandırıyorlar demiştim.


    Zaten son 2 ay kala güçlendirilmiş parlamenter sistem söylemleri tamamen ortan kalktı ama yinede sonuç dediğimize geldi. Hem meclisi hem başkanlığı kaybettiler.

  • Çok belliydi kaybedecekleri,Tek kazanma yolu Mansur Yavaştı,İstemediler


    Mart 2024 yerel seçimlerine CHP ve İYİ Parti başkan ve yönetimi ile giderlerse,Yerel seçimlerini de kaybedecekler


    Bugünden başlıkları görüyorum,Oylar Bölünmesin,Zafer Partisi kazanamaz oylarınız boşa gider,sakın oy vermeyin.


    Bal yapmayan arı gibiler,vızıltıları çok çıkıyor sadece!

  • tek kazanması güçlü aday imamoğlu ydu. zaten akp ilk hamleyi yaparak, buna engel oldu. gerisi hikaye. şu olsaydı şöyleydi, bu olsaydı böyleydi masalları. millet alenen DAHA FAKİR OLMAYI, DAHA KÖTÜ ŞARTLARDA YAŞAMAYI TERCİH ETTİ. buna bir uyanabilseniz ..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Dedemin koltuk hırsı, AKP propagandası mıymış?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

    İkinci bir "adam kazandı" vakası. Hort ki belediyeleri de bu zihniyet yüzünden kaybetmeyelim, herkese ders olsun.

  • Elsa kullanıcısına yanıt
    cımbızı nereden aldın? algıyı da aynı yerden mi aldın? seçimden önce ile şimdi arasında fark olması sana neden anlaşılmaz geliyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Fark yok ki. Adam hala istifa etmiyo.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.