Şimdi Ara

6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.079
Cevap
12
Favori
63.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

    2000 öncesi sayıştay yoktu sanırım. Büyüklerine sor var mıydı yok muydu söylerler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 8 Aralık 2022; 18:1:8 >
  • moritanyalı kullanıcısına yanıt
    eee? 2000 öncesi neler oldu, anlat öğrenelim. ama unutmadan, şimdiki durum ile ve olası muhalif iktidarı ile bağıntıyı nasıl kurdun, onu da yazıver. mesela kemal k. hangi yolsuzlukları yapmış? veya m. akşener? onları da yaz. yazamıyorsan da goygoyu bırak, acilen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benden büyüğünü bulsam anca 2. dünya savaşını falan sorarım. ona yetişemedim çünkü. aynaya bakıp herkesi kendi gibi sananlarla uğraşmak istemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 95 shp ibb iski yolsuzluğu, susurluk olayları, anavatan türkbank, erbakan dönemi kayıp paralar vs.


    Kişilerden değil dönemlerden bahsediyoruz.




    edit: neyse bu arkadaşta alıntıyı kapatmış durduramıyoruz maksimum 3 cevapta tartışmadan kaçılıyor. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 8 Aralık 2022; 18:28:12 >
  • -CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karar TV'de katıldığı programda 6lı masa aday tartışmaları ve süreç ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu;



    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.
    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.Ne Dedi ❓twitter
    “📣 #CHP Genel Başkanı #KemalKılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) ne dedi ❓ 🔹Adaydan daha önemli olan, seçilecek Cumhurbaşkanının altılı masayı da götürmesi lazım. 🔹Liderlerle uyumu kaybedersek o başka bir felakete yol açar.”
    https://twitter.com/i/status/1600939576494673921

    "CHP vizyon toplantısında ekonomi ekibimiz amerikadan konuştu,bizim milletimiz teknolojiyi de görsün. Oturduğum yerden bu hocalarımızı amerikandan hep izliyorum.Uzaktan bağlanmak bilinçli bir tercihti."



    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.
    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.EHA MEDYAtwitter
    “CHP’nin vizyon toplantısında sunum yapan isimlerin canlı yayınla bağlanması eleştirisine Kılıçdaroğlu’ndan yanıt: "Bizim milletimiz teknolojiyi de görsün. Oturduğum yerden Amerika'yı izliyorum. Bilinçli bir tercihti." https://t.co/cVYvKWlwF1”
    https://twitter.com/i/status/1600961023359393793



    “Diyelim ki adayı belirledik. A kişisi aday oldu. Daha hükümet programı üzerinde anlaşmamışız, bir parti genel başkanı bir açıklama yapacak, öbürü başka, aday başka açıklama yapacak, cumhurbaşkanı adayı başka açıklama yapacak. Erdoğan ne diyecek? 'Her biri ayrı telden çalıyor' diyecek. Önce sazın akortunu, tellerin akortunu yapmak lazım. 6lı masanın çalışma özü bu…"


    "Önce biz kendi programımızı oluşturacağız. Hepimiz aynı şeyi söylemeliyiz ki söylem birliği oluşsun. Bunları oluşturmadan aday belirlemek asla asla doğru olmaz. Bu çok tehlikeli bir şey, neyi nasıl yapacağımız konusunda anlaşmalıyız.Ayrıca sorun aday meselesi değil. Sorun sistemde..."


    "Cumhurbaşkanı adayı elbette önemli. Devletin nasıl yönetilmesi gerektiğini bilmesi lazım. Krizi çözecek anahtar cumhurbaşkanıdır. Cumhurbaşkanı akil bir insan olmak zorundadır. Ön yargısız olmak zorundadır. Toplumu kucaklayıcı olmalıdır. Cumhurbaşkanı adayını belirleyecek olan altılı masadır, biz de o karara uyacağız.Topluma biraz umut vermemiz lazım. Toplumda bir beklenti var. O beklentiyi güçlendirmemiz lazım. "


    "Seçimden sonra seçilecek cumhurbaşkanının altılı masayı da götürmesi lazım. Cumhurbaşkanı adayını belirledikten sonra liderlerle uyum gibi bir sorun çıkarsa bu felakete yol açar. Hepimiz de bunun farkındayız. Cumhurbaşkanı adayı altılı masadaki liderlerden biri olabilir. Seçimden sonraki süreç çok daha önemli."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 9 Aralık 2022; 0:20:3 >




  • -İYİ Parti lideri Meral Akşener, gündeme ilişkin değerlendirmede bulunduğu kadın gazetecilerin sorularını yanıtladı;



    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.



    "31 martta parti olarak fedakarlık ettik ama masa kurulduktan sonra ‘Ben cumhurbaşkanı adayı olmayacağım’ diyerek, bir haktan feragat ettim. Bir tek adayla gitmeliyiz. Ben adaylık düşünsem bunu diyemem. Diyorum ki ‘Tek adayla gitmeliyiz ve bu kişiyi kazandırmalıyız, bu kişi kazanmalı.’ Adını ne koyarsanız, ima falan yok.."


    "Genel başkanlar cumhurbaşkanı seçilecek şahsın yardımcısı olacak’ diye bir çıkarım var. Buna kimse itiraz etmiyor. Ama aynı zamanda genel başkanların milletvekili olması hali düşüyor. Temel Bey’in önerdiği şey ‘eş güdüm’ adı altında bir nevi danışma kurulu. Ama işin içinde yer almadığın zaman olmuyor bu işler. Geçmişten tecrübelerimiz var. Ben grubu olup, milletvekili olmayan Meclisteki tek kişiyim. Bunu tecrübe etmiş bir genel başkanım. Zorlukları var, faydaları var. Eş güdüm’ dediğiniz zaman kanunda yazmadığı için aslında dolaylı bir başkan yardımcılığı gibi olabiliyor. Uzun uzun üzerinde konuşmadık ama ben öyle anlamadım. Eş güdüm kavramının konulma sebebi vekilliğin önüne geçmemek. Fiili yardımcı ama adı öyle değil."


    "6lı Masa'nın 3 görevi yerine getirmek için oluşturuldu, Görevi, güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçmek, seçim güvenliği ve adayı belirlemektir.. 6lı masa ittifaka dönerse başka bir şey ama şu an bu masa ittifak değil."


    “Muhalefeti tanzim etmeye çalışan insanlar var. Yani bir şeylere razı edilmeye yönelik midir bu? Onu bilemiyorum, bu konuyla alakalı çalışmadım henüz. Bak çalışmaya başlarsam yanar herkes.Ben her şeyin farkındayım..Çok ön yargılar varmış bizimle ilgili. Benim için 'Akşener masayı dağıtır' anlayışını oluşturmaya çalışanlara bakarsanız çok ilginç. Onlar muhalefet yanında görünen pek çok insan var. ‘Acaba şu kadının sinirini bozup, bir an evvel kaldırsak mı?’ düşüncesindeler..Kurban keserler yani bazıları biz masadan kalkarsak.."





  • -Ekrem İmamoğlu katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla 6lı masa adaylığı hakkında kendisinin hazır olduğunu ima eden cevaplar verdi;



    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.


    "Ben İBB başkanı olmak için hayal kurmadım ancak Beylikdüzü belediyesindeki yaptığım güzel çalışmalar sonrasında beni İBB için layık gördüler ve buralara kadar geldim."


    "İstanbul'da çok güzel işler yaptık,İstanbul'un kasasına bereket getirdik ancak çoğu konuda engelleniyoruz.."


    "Benim karadeniz turlarımda ve bereberimde gelen gazetecilerle olmamda bir hata değildi,gayetde doğru bir adımdı çünkü insanlar CHP'nin büyükşehir belediyeleri üzerindende bir değerlendirme yapıyor seçim için."


    "Kılıçdaoğlu'nun adaylığı konusunda her CHP'li olduğu gibi bende tam destek veriyorum."


    "Adaylık süreciyle alakalı ismimle kıyaslamalar yapılması benim dışımda yaşanan olaylar ancak demokrasiye kendini adamış biri olarak memleketin iyileşmesi ve 86 milyonu eşit gören devlet yapısı olması adına bu omuzlar bütün yükleride taşır.İBB başkanıyken "başka görev almam" diyemem.."


    "6lı masa aday ismi belirleyecek tek yerdir.Kılıçdaroğlu'nun dediği gibi seçilecek adayın egosunun olmayacağı ve nitelikleri bakımından özgüveni olan bir isimin aday yapılması gerek,bunun olacağından hiç kuşkum yok."


    "Seçim sürecine girerken ben cumhur ittifakının kazanacağını kesinlikle düşünmüyorum ancak doğru stratejileri yürütmezsek ve yanlış kararlar alırsak biz muhalefet olarak kaybederiz.Bu aday konusunda olsun diğer konularda olsun çok dikkatli olmak zorunda olduğumuz ve doğru kararlar almamız gereken ciddi bir süreç."





  • -CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "İki belediye başkanımız da bulundukları görevleri başarı ile yürütüyorlar. Başarı ile sürdürmelerini istiyorum."



    -Muhalif gazeteci ve Halk tv yorumcusu Levent Gültekin 6lı masada yaşanan son günlerdeki gelişmeleri değerlendirdi ve sert eleştirilerde bulundu;


    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.Halktvyoutube
    Levent Gültekin'den sert sözler: Binde 9 oyla Altılı Masa'yı rehin almaktan vazgeçmeliler! Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: ► http://bit.ly/HalkTVDestek Halk TV YouTube Kanalına Abone Olmak İçin: ► http://bit.ly/HalkTVabonelik Halk TV Resmi Web Sitesi ► http://halktv.com.tr/ Halk TV Sosyal Medya Hesapları: Twitter ► https://www.twitter.com/halktvcomtr Facebook ► https://www.facebook.com/halktvcomtr Instagram ► https://www.instagram.com/halktvcomtr #nazözdeğirmenci #ibrahimkahveci #HalkTV #Haber #Haberler #HalkTVizle
    https://www.youtube.com/watch?v=LSmL5BglHLA


    "Binde 9 oylarıyla Gelecek ve Saadet partisi kendi çıkarları için 6lı masayı rehin alacaklarını sanıyorlar..Bu partiler olsa ne olur olmasa ne olur,en fazla 1 puan AKP'ye yazılırlar..ve CHP'de bunların peşinden koşturamaz,sanki CHP'nin bu partilere ihtiyacı var..Bu iki parti AKP'nin her muhafazakar adımına onay vererek 6lı masaya zarar veriyor.Akşener'de aynı şeyleri yapıyor ve muhafazakar AKP seçmenine göz kırpıyor.Bu konularda AKP'nin peşinde koşulamaz.Neredeyse bu partiler AKP'nin ortağı gibi davranıyor..AKP'nin değişmez kemik %29 oyu var,bu partiler hiçbir şekilde oy değişmeyecek %29 için bu kadar uğraşmaması ve ödün vermemesi lazım.Biz 6lı masada ortak konularda uzlaşamıyorsak herkes kendi safına gitsin..Başörtüsü konusunda bu partilerin onay vermeleri çok yanlış.O kadar öfkeliyimki,Saadet partisinin son yaşanan 6 yaşındaki çocuğun tecavüz olayını dahi kınamadı..Biz bu partilerin 6lı masada olmalarını destekliyoruz ancak biz istiyoruzki haktan ve hukuktan yana olsunlar,demokrat olsunlar yeterli...Mesela Davutoğlu Suriye yıkımının hesabını vermedi henüz..6lı masada uzlaşma Saadet ve Gelecek partilerinin çizgisinde olmaz...Muhalefet kalan son zırnık umudumuzu yıkmasın,en sonunda bizide kaybederler.."





  • Muhalif cephe içinde Türk var, Kürt var, Dindar var, Solcu var, Sağcı var, Eşcinsel hakları savunan var, muhafazakar var, küreselcisi var, Atatürkçüsü var, Kürt federe yapı isteyen var.


    İlk bakışta bu kadarfarklı eğilimleri aynı otobüse bindirince ortaya siyasal bir güç çıkacağı izlemine kapılabilir insanlar ama iş icraata gelince uzlaşmaz çelişkilerle dolu, müzakereye kapalı konular ve birbiriyle oldukça uyumusuz, farklı kültürel kodlara sahip toplumsal öbekler bunlar. Beklendiği gibi bir sinerji çıkacağını beklemek çok iyimserlik olur.

  • halkın gündemi boş cepler, artık işkence boyutuna gelmiş hayat pahalığı, ENFLASYON
    cici beyler, baş örtüsü gündemi ile bunları unutturmak istiyor. bu tuzağa düşmeyiz.

    halkın ekonomik gücü iyi hale getirilsin, HEMEN. gerisi hikaye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, İmamoğlu davası sonrası oluşan siyasi havada Kılıçdaroğlu'nun adaylığını açıklayacağını söyledi;



    "AKP istediğine kavuştu,6lı masada İmamoğlu davasıyla bir karışılıklık çıkarıldı ve hedefine ulaştı çünkü defakto olarak İmamoğlu bir aday olarak görülüyordu."


    "Hem Kılıçdaroğlu'nun çevresinde hemde Akşener'in çevresinde İmamoğlu davası bir demokrasinin kılıcı gibi İmamoğlu'nun üzerinde hep duracağı ve aday olursada davası öne çekilerek cezanın onaylanması ile birlikte yasaklı olacağı için seçimlere 6lı masanın adaysız girme riski ciddi şekilde endişe yaratıyor."


    "6lı masanın önümüzdeki toplantısında Akşener aday isim olarak İmamoğulu'nu isteyecek,Kılıçdaroğlu'da kendisini aday olarak sunacak ve 5 parti başkanına Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edecek.Akşener ise buna sıcak bakmıyor,kendisi başbakan olma niyetinde ve meclise milletvekili olarak girmek istiyor"


    "Kılıçdaroğlu dün İmamoğlu ile uzunca bir sohbet yaparak İmamoğlu'nun adaylığı konusunda frenleme yaptı ve kendisinin adaylığını ortaya koydu,bu konuda İmamoğlu'na mesajlar verdi."


    "Kılıçdaroğlu her koşulda adaylığını açıklayacak."



    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.TV100youtube
    Barış Yarkadaş'tan Ekrem İmamoğlu'nun adaylık kulisi! Meral Akşener, İmamoğlu'nu destekliyor mu? tv100.com Yazarları Barış Yarkadaş, Hacı Yakışıklı, Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük; Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk olarak gündemi değerlendiriyor. Abone ol; dünyadaki ve ülkemizdeki son gelişmelerden ilk senin haberin olsun 🔔 https://www.youtube.com/tv100/?sub_confirmation=1 Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın📢 https://www.youtube.com/channel/UCndsdUW_oPLqpQJY9J8oIRg/join Türkiye çapında yayın yapan tv100'ün canlı yayınını YouTube üzerinden her zaman canlı olarak izleyebilirsiniz. www.tv100.com tv100 Canlı Yayın İzle ➤ https://youtu.be/8jEXHzMTR7s TV100 frekans bilgileri TÜRKSAT SD FORMAT Frekans: 11916 Sembol: 30000 Polarizasyon: V (Dikey) TÜRKSAT HD FORMAT Frekans: 12729 Sembol: 30000 Polarizasyon: V (Dikey) tv100 Kablo TV, DIGITURK, Turkcell TV+ ve DSMART platformlarında da 37. kanaldan, Tivibu 47. kanaldan izlenebilir. Facebook: https://www.facebook.com/tv100com/ Twitter: https://twitter.com/tv100 Instagram: https://www.instagram.com/tv.100/?hl=tr Youtube: https://www.youtube.com/tv100 #SonDakika #Gündem #Haber
    https://www.youtube.com/watch?v=0K8wyQrbu_Y




  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Akpde aynı bu şekilde başladı, sonradan hepiniz fanatikleştiniz ve ortak noktanız oldu. Bugün bu fanatizm sayesinde rte her birinize farklı şerbet veriyor ve hepiniz adamın peşinden gitmeye devam ediyorsunuz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Reis ezip geçecek allahın izniyle.
    Samimiyetine, duruşuna inanıyoruz.



    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konuya yine troller, her savaş konusuna sanki cepheden bildiriyormuş gibi dadanan eleman gelmiş.

  • Tüm bu olanlara şahitlik eden Demokrasi'nin nasıl yalandan bir rejim olduğunu anlar. Tüm partiler için geçerli bu dediğim hatta Dünya'da da aynı. Adamın biri aday olmak, yarışa katılmak istiyor, parti lideri kendi kurduğu teşkilatıyla engel oluyor, adayı kendi belirlemek istiyor. Öte taraftan 6 tane ayrı parti bir araya gelip ortak aday belirliyemiyor. Bizde burada durmuş ülkeye demokrasi ve refah gelecek, her şey güzel olacak diye bekliyoruz. Eşyanın tabiatına aykırı..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 16 Aralık 2022; 8:20:35 >
  • -Muhalif gazeteci Enver Aysever 6lı masa aday ismi ile alakalı yeni gelişmeleri aktardı ve sarsıcı tespitlerde bulundu;



    "Akşener 6lı masada aday isim belirleme toplantısında İmamoğlu'ndan sonra kendi ismini önerebilir,bu şuan hiç olmadığı kadar artık masada.Pek çok kişi İmamoğlu davasının adaylığı için hukuki sorunlar yaşayacağını düşünüyor ve Akşener'in adaylığını istiyor. Akşener son gelişmelerle birlikte ana muhalefet bayrağını eline aldı."


    "Kılıçdaroğlu ise İmamoğlu'nun İBB başkanlığını devam etmesini istiyor ve herkes bu tabloda Kılıçdaroğlu'nun yanında birleşecek.Hatta Kılıçdaoğlu çevresindeki birçok danışmanını değiştirecek ve bazı belediye başkanlarının canına okuyacak.."


    "HDP'den ise hiç tepki yok çünkü İmamoğlu'nun Akşener'e yakınlaşması HDP tarafından hiç hoş karşılanmadı.Oysaki İmamoğlu HDP seçmeni tarafından beğenilen bir isimdi.HDP'liler konuşmama kararı almışlar,hiç bir HDP'li ile İmamoğlu davası ile alakalı görüşme yapamıyoruz,görüşme taleplerimiz geri çevriliyor ama HDP'nin tavrını öğrenmek için uğraşacağım ve Mithat Sancar ile konuşacağım ancak kesin bilgi olarak HDP'li kürt seçmenler İmamoğlu'na soğudular.."


    "Kılıçdaoğlu inatçı bir siyasetçi ve İmamoğlu ile arasında buzlar hala erimedi,kendisi adaylığını açıklayacak."


    "CHP'de liberal kesimi tasviye edip partiyi tekrardan ele geçirmeye çalışan bir kesim var.Düne kadar Kılıçdaoğlu'na destek veren gibi görünen Abdullah Gül gibi liberaller şimdi İmamoğlu'yla Akşener'e dönüyor?Bu konudaki uyarıyı kim yapıyor? Devlet Bahçeli..Yani kimin eli kimin cebinde belli değil.."




    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.Enver Ayseveryoutube
    Katıl butonu üzerinden destek olmak için: https://www.youtube.com/channel/UCxKbAeXN4VjL_NRj_ijhH-Q/join Sosyal Medya Hesaplarım ►Twitter: https://twitter.com/enveraysevera ► Instagram: https://www.instagram.com/enveraysever/ ►https://www.facebook.com/E.Aysever Reklam, işbirliği ve iletişim: enveraysever.channel@gmail.com
    https://www.youtube.com/watch?v=S_6ljqD9jc4




  • -CHP Sözcü Faik Öztrak, İmamoğlu'nun adaylığının son olaylarla yükseldiğini hatırlatan bir gazeteciye Öztrak sert açıklamada bulundu;


    "Biz söylemekten bıktık,siz sormaktan bıkmadınız..6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı nerelerde yazıldığı belli olmayan siyaset mühendisliği senaryolarıyla belirlenmeyecektir..Kural ve usül bellidir,Cumhurbaşkanı Adayımız 6lı masa liderlerinin ortak kararıyla belirlenecektir."



    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.
    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.EHA MEDYAtwitter
    “CHP Sözcü Faik Öztrak Akşener ve İmamoğlu'nu hedef aldı: ▪️"6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı nerelerde yazıldığı belli olmayan siyaset mühendisliği senaryolarıyla belirlenmeyecektir" https://t.co/4LXnBbZyg4”
    https://twitter.com/i/status/1603741037192699906

    -CHP il başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem,bugün Kılıçdaroğlu'nun İstanbul ve İzmir parti binalarında yeni posterinin asıldığı bir görseli aynı anda paylaşarak "Halk galip gelecek, yeneceğiz…" mesajı yayınladı.



    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.
    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.Canan Kaftancıoğlutwitter
    “Halk galip gelecek, yeneceğiz…”
    https://twitter.com/Canan_Kaftanci/status/1603674734826340353


    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.
    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.Eren Erdemtwitter
    “Halk galip gelecek, yeneceğiz… (İstanbul ve İzmir il başkanlıklarımız.)”
    https://twitter.com/erenerdemnet/status/1603735178861494273




  • Aday çıkarmadıkça birbirlerine girdiler. Umaruiım uzlaşı ile girerler seçime. Sanki son anda birbirlerine gireceklermiş gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.