Şimdi Ara

6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil. (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.079
Cevap
12
Favori
62.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha ne kadar girecekler . 6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.  Sağda solda dolaşan trolleri hariç 6 lı masada aday savaşı olduğunu görmeyen yok zaten.


    Kılıçdaroğlu adayım diye bas bas bağırıyor.


    Meral Akşener de aday olma diye bas bas bağırıyor. Ekrem İmamoğlu aday olsun diye artık bir tek Kılıçdaroğlu'nun yüzüne bağırmadığı kaldı.


    6 lı masanın diğer %0,05 lik partilerini ise sallayan yok zaten.

  • Burada şahsıma yönelik hakaretleri ve hedef göstermeleri yönetime şikayette bulundum.Kalkıpta bana atfedilen hakaretleri ve yaftalamaları yapanlara cevap vererek onların seviyesine düşecek değilim.Ben var olan haberleri ve gelişmeleri beyan verenlerin ağızdan paylaşıyorum ve "paylaşmaya da devam edeceğim"..Çünkü burada bana karşı olan kişilerin yaptıkları yaşanan gelişmeleri görmezden gelme,dezenformasyon yaratma ve çarpıtma üzerine kurulu.Sonuçta paylaşıtığım haberler 6lı masa içinde olan yada bu masayı destekleyenlerin verdiği beyanlar.Bİr noktada yıllar sonra 6lı masa etrafında neler yaşanmış diye merak edenler için haber bilgiseli şeklinde görmek isteyenlere tarihe not düşüyorum haber paylaşımlarıyla.


    Bu başlıkta muhalif kesimi daha çok takip ederek farklı açılardan 6lı masa gelişmelerini ele alan yorumları paylaşmak beni "ocu-bucu" yapıyor ise bana bu yaftamaları yapanlarda kendileri sorgulamalı.Benim bu forumda kimseyle bir derdim yok,bir yere kadarda şahsıma söylenlere aldırmam ancak bana hakarete varan söylemler olursada forum kuralları gereği haklarımıda kullanırım.Kalkıpta kişisel tartışma içinde kimseyle girmem çünkü buna değecek bir durum görmem..Sonuçta herkesin paylaştığını herkes beğenmek ve sevmek zorunda değil,bu benim içinde böyledir..


    şahsi yorumlarıma gelincede, her görüş %100 olacak,gerçekleşecek diye bir kaide yoktur.Kişi kendi fikrini söyler ve paylaşır.Bende bunu yapıyor ve düşüncelerimi dile getiriyorum.Kimseye empozede etmiyorum ve yıllardır bu foruma bana atfedildiği gibi "sen ocusun-bucusun" tarzında hakaretde etmedim.Fikirlerimi yeri geldiği zaman paylaşıyorum ve beğenmeyende olabilir ancak bunu kişisel bazda insanları yaftalayacak kelamlardada bulunmuyorum çünkü bu zıtlaşma ve kavga ortamı yaratacak seviyeyede getirilmemeli ve kişiyi hedef altına alacak söylemlerde de bulunulmamalı.Bana sürekli "şunu yapacaksın" tarzında yaklaşımlar yapılıyor komik şekilde..Fikirlere karşı olunabilir ve karşı fikirle cevap verilebilir,bunda bir beyis yoktur ancak kişiyi hedef göstermek algıcılığında daniskasıdır..Benim şahsi fikirlerimin doğru yada yanlış olacağınıda zaman gösterir zaten.Bu hayatta hiç bir şeyin %100 garantisi de yoktur.


    Ez cümle, bu başlıkta 6lı masa etrafında gelişen haberleri "muhalif kesimin gözünden" usülünce paylaşmaya devam edeceğim.İlgili kişinin kendi ağzından yaptığı açıklamalar ve beyanlarıyla...Ve forum kuralları dahilinde kimseyle kavga etmeden,efendi şekilde..Sonuç o yada bu olur,benide bağlamaz.Yaşanan gelişmeler ve değişen ortamı görmek açısından bunun faydalı olacağını düşünüyorum.

  • -CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan:


    "Ben siyasetçiyim, Gönlümüzden geçeni değil,gönlümüzden öte Türkiye’nin ihtiyacına uygun adayın Kılıçdaroğlu olduğuna inanıyorum.Bu benim inancım ve bunu konuşalım..Özellikle aday olacak kişinin nefsini parlementer sisteme geçiş mutakabatının önüne geçirmemesi lazım.Bizim için seçim önemli değil,biz seçimi alacağız.Önemli olan seçim sonrası sürecin doğru şekilde kurgulanması ve yönetilmesi gerekiyor."



    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.
    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.EHA Gündemtwitter
    “CHP cephesinden İYİ Parti ve İmamoğlu'na aday göndermesi devam ediyor ▪️CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan: "Türkiye’nin ihtiyacına uygun adayın Kılıçdaroğlu olduğuna inanıyorum."”
    https://twitter.com/i/status/1603839656944193537
  • 4 ay önce açılmış, kişisel yoruma dayalı bir konuyu gündemdeki güncelliğini yitirmiş olmasına rağmen bilgi paylaşıyorum diye üste çıkarmak art niyetli bir eylemdir. Bunun için yeniden 'Altılı Masa hakkında güncel gelişmeler' benzeri isimle yeni başlık açılmalıdır.


    Biz söyledik konuya kilit atılsın, tartışma maksadı kalınmadı diye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Betül Tosun, CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem'in bir tweetine ağır sözler söyledi.Tosun daha sonra tweetini sildi.

    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.
  • moritanyalı kullanıcısına yanıt

    O olayların sonuçları ne oldu? Ergun göknel o ibb yolsuzluğunda ceza almadı mı? Susurluk olaylarının sayıştayla ne ilgisi var? Erbakan kayıp trilyon davasından ceza almadı mı? Mesut yılmaz, tansu çiller yüce divanda yargılanmadı mı?

    Daha ne olsun.

    Hem sayıştay kurumları mali yönden inceler. Yargı yetkisi yok.

  • 6'lı masadan ortak bir aday çıkacak gibi görünmüyor.


    CHP ve İYİ Parti kendi adaylarını çıkaracak gibi gözüküyor.


    17-Aralık-2022 tarihinden bakınca CHP'nin adayı Kemal Kılıçdaroğlu,İYİ Partinin adayı Ekrem İmamoğlu gibi


    Mansur Yavaş kabul ederse,Zafer Partisi-Memleket Partisinin kuracağı ittifakın ortak adayı olabilir.Muharrem İnce Cumhurbaşkanı adaylığını açıklamıştı,Mansur Yavaş adaylığına neder belli değil.

    Yeni ittifakın iki adayı olabilir,Mansur Yavaş kabul ederse ve Muharrem İnce,Bonus olarak Sinan Oğan


    Süleyman Demirelin dediği gibi 24 saat siyaset için uzun bir süredir.2023 Ocak ayının 15'den sonra Cumhurbaşkanı adaylarının belli olacağını düşünüyorum,Seçimlerin Nisan ayının ortasında yapılması konuşuluyor,Seçimler Nisan ayında olursa Cumhurbaşkanı adayları için propaganda süresi 90 günden az olur.


    Bekleyip görelim!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 17 Aralık 2022; 10:24:34 >
  • soygar kullanıcısına yanıt
    6 partili ittifakın ne yapıp ne yapmayacağı GÖRÜNMÜYOR. gördüğünüz sadece zihninizin size yansıttığı şeyler.
    muhalefet istemez ise, nisan'da seçim meçim olmaz. yani o da görünmüyor. 360 sayısını tamamlayamıyor ag parti ve yancısı.

    kısaca gündemi de kazanacak adayı da milletin ittifakı belirliyor artık. ag parti sadece izleyecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum yönetimi, 6 lı ittifakın seçimi kazanmamasını arzuluyor herhalde. altılı masanın kazanacağını söyleyen her mesajı sildiklerine göre. gün ola harman ola. arşiv unutmaz ama.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Muhalif gazeteci ve Halk TV yorumcusu İsmail Saymaz, Saraçhane mitinginde Akşenerin yarattığı etkinin CHP'yi rahatsız ettiğini açıkladı ve bunun 6lı masada problemlere yol açacağını iddia etti.Ayrıca Saymaz,6lı masanın güçlendirilmiş parlementer sistem düzenini ağır şekilde eleştirerek söylenilen yeni sistem çerçevesinde kimsenin oy vermeyeceğinide iddia etti.




    "Meral Akşener'in sahneyi daha büyük bir ağırlıkla doldurması CHP'nin kimi yöneticilerinde ve tabanında rahatsızlık yarattı.Bu durum hem İmamoğlu-CHP ilişkileri açısından hemde 6lı masa partilerinin ilişkileri açısından gelecekte problem yaratabilir."


    "Güçlendirilmiş parlementer sisteminde nasıl 6 parti Cumhurbaşkanında üstün olur kardeşim? Cumhurbaşkanı %51 ve üstü oy alacak ülkeyi yönetecek ama %0.5 oyu olan partinin lideri gelecek Cumhurbaşkanında üstünde olacak? ve bunun adı demokrasi olacak? Buna kim oy verir? Ben oy vermem böyle bir sisteme..Bu %0.5 oy alan partinin lideriin tahhakümü altına girmek demektir."


    "Birde Türkiye'nin hayati sorunları var,bu sorunları çözerken Cumhurbaşkanı hangi süreçlerle sonuç alacak? Kabine toplanacak,kabinedeki herkes 'genel başkanımıza soralım?' diyerekmi yakıcı sorunlar çözülecek? Böyle bir sistemle ülke yönetilemez.Cumhurbaşkanı ve 6 siyaside emir eline dönecekse bu sisteme üzgünüm kimse oy vermez...Hem Cumhurbaşkanı olacak, hem kabinesi olacak hemde bu yetmeyecek hayali bir kurul olacak ve 'ben bir liderime sorayım mı?' diyecek? Türkiye böylemi yönetilecek?"


    "Şunun cevabı verilmek zorunda; sen şayet %0.5 ile güçlüysen git aday ol..Hem %51 oyu ben alacam hemde %0.7,%0.5 oy almış liderin aldığı kararları yerine getireceğim?"



    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.
    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.EHA MEDYAtwitter
    “Halk TV yorumcusu İsmail Saymaz: ▪️"Meral Akşener'in sahneyi daha büyük bir ağırlıkla doldurması CHP'nin kimi yöneticilerinde ve tabanında rahatsızlık yarattı" https://t.co/M59VJ9AhC1”
    https://twitter.com/i/status/1604027366618980353


    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.
    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.Mediatwitter
    “https://t.co/hk15LTw3a4”
    https://twitter.com/i/status/1598970776358559744



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 17 Aralık 2022; 15:25:11 >
  • -Muhalif gazeteci ve Birgün yazarı Enver Aysever, 6lı masanın yapması ve kaçınması gerekenleri aktardı.Aysever 6lı masada Kılıçdaroğlu-Akşener çekişmesinin bitmesi gerektini ve bunun devam etmesi halinde ciddi sonuçları olacağını iddia etti.



    "6lı masa kolay dağılmaz çünkü siyaseten bu riski alamazlar ancak şuan Kılıçdaoğlu ile Akşener arasındaki eski sıcak ilişkiyi tekrar canlandırmak için mekik diplomasisi yürütülüyor."


    "CHP ve İyi parti içinde neler yaşandığını herkes biliyor.Aslında dışarıda gülüp içeride kavga ediyorsanız bunların gizli saklı kalmayacağınıda bilmeniz gerekir.Kılıçdaroğlu'nun Almanya'da neler yaşadığınıda herkes biliyor,Akşener'in'de ne adım attığını da herkes biliyor ve bunları içerdekiler dışarı yansıtıyor."


    "Davutoğlu son beyanında ilginç bir açıklamada bulundu ve bir parti kendi içinden birisini aday gösterecekse bunu o partinin lideri açıklamalı yorumunda bulunarak Akşener'e mesaj verdi."


    "Dışardan aday olurmu? konusunda ise hiç bir parti cebindeki para ile bu süreci idare edemez.Seçim sürecinde ön koşulsuz şekilde aday olacak kişinin siyasi sorumluluğu olması şarttır."


    "Akşener'in son 2 günde sahaya hakim olması CHP'de sorun oldu.Artık Kılıçdaoğlu'cu yada Akşener'ci tartışmasının bırakılması gerek.İstanbul seçimlerindeki model baz alınmalı ve hem kürtlerden hem ulusalcılardan hem milliyetçilerden hemde liberal ve eski AKP'lilerden oy alacak bir isim çıkarılması lazım.Burada önemli olan kürtlerin kalbini kırmamaktır,%10 oy seçimlerin kaderini belirleyecek.Herkes aklını başına almalı ve doğru tahlil etmeli.Her yurttaş doğru bilgiyi teyit etmeli,manüplasyonlara gelmemeli."


    "Benim gibi sözünü esirgemeyen bir gazeteciyi dolaylı yoldan tahtid edip 'seni izlemeyiz,kötüleriz,karalarız' demek vız gelir tırıs gider.Sizin işiniz halkın sesini dinlemek,onlara kafa tutmak değil.Kılıçdaroğlu'da kime randevu verdiğini bilecek,basında bir takım kesime akredetiasyon yapmayacak,birilerine şirin görünmeye çalışmayacak ve sözünü esirgemeyenlerede tepki koymayacak.Akşener'de daha şimdiden "Benim gazetecim" moduna girmeyecek.Kimse bir takım yurtiçi yada yurtdışı medya organlarını cebine para koyarak fonlamayacak,satılık gazetecilerden uzak duracaklar.Trol ordusu oluşturup algı yaratıyorlar.Siz bunları yaparsanız halkta görüyor herşeyi ve ayırtta ediyor.Kime ne yapıyorsunuz? Bize 'niye öyle konuşuyorsunuz?' diye söylüyorlar..Öyle dedik,böyle dedik çünkü olaylar öyle ve böyle.."



    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.Enver Ayseveryoutube
    Katıl butonu üzerinden destek olmak için: https://www.youtube.com/channel/UCxKbAeXN4VjL_NRj_ijhH-Q/join Sosyal Medya Hesaplarım ►Twitter: https://twitter.com/enveraysevera ► Instagram: https://www.instagram.com/enveraysever/ ►https://www.facebook.com/E.Aysever Reklam, işbirliği ve iletişim: enveraysever.channel@gmail.com
    https://www.youtube.com/watch?v=hpzOzptn0v8
  • -CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan adaylık süreci ile alakalı çok kritik açıklamalar geldi ve adaylığı için ilk önemli mesajını verdi;


    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.



    "6lı masa liderleri şayet ismimi aday gösterirse aday olurum,bundan mutlulukda duyarım.Onların iradesi dışında bişey diyemem ancak doğal olan masadan birinin aday olmasıdır."

    "Aday konusunu 6lı masa karar verecek,olumsuz bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum."

    "Aday isim 6lı masa hükümet programı açıklandığı zaman belli olur"

    "Bir parti başka bir partinin iç işine karışmamalı.Bunu doğru bulmuyorum.Her partinin kendi kuralları vardır.İmamoğlu ve Mansur Yavaş görevinin başındadır."

    "İmamoğlu'nun Saraçhane çağrısını sosyal medyadan öğrendim.İmamoğlu'nun miting yapacağından bilgim yoktu."




    -DP genel başkanı Uysal: "Aday isim mutlaka 6lı masa liderleri içinden olmalı."


    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.
  • -CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu, yarın 13:30’da CHP grup toplantısında İmamoğlu ile birlikte gündeme ilişkin bazı açıklamalar yapacağı açıklandı.Akabinde muhalif kanattan birbiri ardına flaş açıklamalar geldi;



    -Muhalif gazeteci ve Halk Tv yazarı İsmail Saymaz;


    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.



    "İmamoğlu'nun yarın grup toplantısına katılacak olması çok yerinde ve doğru bir karar.Saraçhane mitingi sonrası kırılan bazı şeyleri onarması bakımından olumlu bir adım"


    “Meral Hanım, Kemal Bey’in bugünkü demeçleriyle ilgili CHP grup toplantısında yaşanacaklardan sonra muhtemelen çarşamba günü kendisi konuşacak."


    "Kılıçdaroğlu ilk kez bugün adaylığı için çok net ifadeler kullandı.Bu bence Meral hanımın hamleleriyle hızlandı ve çok açık şekilde Kılıçdaoğlu kendisini işaret ediyor.Artık 6lı masada aday isim liderler arasından çıkacak gibi görünüyor,DP bşkanı Uysal'ın demeçleride bunu gösteriyordu.Kılıçdaroğlu'nun adaylığına artık sadece 6lı masadaki liderlerden engel çıkabilir."


    "Artık İmamoğlu ve Yavaş'ın adaylık ihtimalleri kalmadı.Geriye sadece Kılıçdaoğlu'nun adaylığı kalıyor.6lı masa ortak aday çıkaramassa Akşener'in adaylığı gündeme gelecektir.”


    "Yavaş ise adaylık belirtisi göstermediği gibi yaşam belirtiside göstermiyor.."


    "Kılıçdaroğlu'nun hatası İmamoğlu davasında Almanya'ya gitmesi oldu ancak İmamoğlu'nun saraçhane mitingini Kılıçdaoğlu'na sormadan organize etmeside İmamoğlu'nun büyük bir hatasıdır.O mitingi sosyal medyadan öğrendiğini söyleyen Kılıçdaroğlu'na ayrıca Davutoğlu telefon açıp haber veriyor.Pekala Akşener'de haber verebilirdi,bu usüle uygun olurdu.Bu 6lı masada farklı krizleri ortaya çıkardı.Düşünün bu liderler 6lı masanın liderleri ve aralarında büyük bir kopukluk var.Zaten Akşener'in uzun bir süredir Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı olduğunu söylemlerinden biliyorduk,saraçhane mitingiyle bu tamamen gün yüzüne çıktı."


    "6lı masada büyük bir problem var ve bu problemin ana kaynağıda aday isim belirlenememesidir.Başta 6lı masa "Win-Win" tarzında bir oluşumdu,şimdi ise yaşananlar "Lost-Lost" durumu ortaya çıkardı."


    "Kimse kusura bakmasın; Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu ve Yavaş birlik olup seçimi kazanabilirler,karşılarında çok güçlü bir rakip var,hiçde hafife alınacak bir rakip değil.Yoksa 6lı masada bu çatlak dahada büyür ancak Kılıçdaroğlu ile Akşener feraset sahibi liderler,oturup konuşarak bu sorunları çözebilirler."



    -CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş;


    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.



    "Biz adayı açıklayın dediğimiz zaman hep üstümüze saldırıldı, ama ne oldu sürekli ertelendi ve çatlaklardan su sızmaya başladı.Akşener gitti başka bir partinin belediye başkanını aday yapmaya çalıştı.Biz bunlarn yaşanacağını aylardır söylüyoruz."


    "Kılıçdaoğlunun 2 gün önceki doğum gününün sabahında Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kahvaltıda buluştu ve uzun bir sohbet yaptı.İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun adaylığını destekleyeceğini açıkladı."


    "İmamoğlu bu görüşmeden sonra pazar gübü İBB çalışanlarıyla bir toplantı yaptı ve ilk kez İBB nezlinde çalışmalara devam edeceğini açıklayarak bir mesaj verdi.Bugün ise İmamoğlu Kılıçdaroğlu'nu arayarak Salı günkü grup toplantısına katılmak istediğini belirtti, İmamoğlu'nun konuşma yapması programda planlanıyor.Kılıçdaroğlu bundan oldukça memnun oldu ve İmamoğlu'nu Ankara'ya davet etti.Ayrıca Kılıçdaroğlu bu durumu nezaketen kendisi çağırmış gibi parti genel merkezine ileterek organize etti."


    "İmamoğlu saraçhane mitinginden ötürü Kılıçdaroğlu'nun kendisine kırıldığını gördü ve bunu düzeltmek adına kendi adaylığından vazgeçti."


    "İmamoğlu ve Yavaş CHP grup toplantısı sonrası çok kısa zaman süresinde seçimlerde aday olmayacaklarını ve Kılıçdaoğlu'na destek vereceklerini açıklayacaklar.."


    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.
    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.EHA MEDYAtwitter
    “CHP'li Yarkadaş: "1 yıl önce bir CHP’li siyasetçi İmamoğlu’na 'Cumhurbaşkanlığı adaylığı için çok erken değil mi, henüz bunları dillendirmesen iyi olur' dediğinde 'Ağabey küçük düşünmeyin, ben 6’lı masayı yönetiyorum, siz küçük düşünüyorsunuz' diyordu" https://t.co/QzD0WIvxKB”
    https://twitter.com/i/status/1604930177305579520




    -İyi parti milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Kılıçdaroğlu'nun son söylemlerine karşı çok sert tepki gösterdi:


    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.



    "İstanbul ve Ankara seçimlerinin kazanılması İyi partinin projesiydi.Daha sonrasında Kılıçdaroğlu alicenaplık yaptı ama bu projeye başından inanan başkanımız Akşener'di..İmamoğlu ve Yavaş CHP'nin çatısı altındadır ve seçimleri kazanmışlardır.Nezaketsizlik niye yapalım?Hiçbir partinin iç işlerine karışmayız..Bugünde kazanacak aday vurgusuyla halkta karşılık görmüş iki isime Akşener'in dikkat çekmesinde ne gibi parti içi meselelere karışma durumu olarak değerlendirilsinki? Birlikte kazanıldı bu belediyeler ve CHP'de o seçimlerde ortak oldu bizlere.Biz kendimize cumhurbaşkanı adayı çıkaran bir parti değiliz,kazanacak adaylar konusunda vurgu yapıyoruz."



    -CHP PM üyesi Eren Erdem kendi adaylarının kesin olarak Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı;



    "Cumhurbaşkanı adaylığı için, CHP grubu %100 Kemal Kılıçdaroğlu'nu önerecek"


    "İmamoğlu aday olmak istiyorsa ya 100 bin oy toplayacak yada CHP grubu destek çıkacak.CHP grubu olarak adayımız Kılıçdaroğlu.Kendisi adaylığı düşünüyor ise bunu açıklasın,düşünmüyor isede açıklasın.Artık siyaseti bu tartışmaya sıkıştırmamak lazım."


    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.
    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.EHA Gündemtwitter
    “Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen CHP eski milletvekili Eren Erdem: ▪️"Cumhurbaşkanı adaylığı için, CHP grubu %100 Kemal Kılıçdaroğlu'nu önerecek" ▪️"(İmamoğlu) Ya başka bir grup önerecek ya da 100 bin imza toplayacak."”
    https://twitter.com/i/status/1604920435812040705
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    Meral Akşener bu çapsızları dağıtacak evelellah. Akşener hemen şimdi İyi parti - Zafer-Memleket-Refah partileri ile bir ittifak oluşturmalı. Adayları Mansur veya İmamoğlu olmalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cb koltuğu kılıçdarın hakkı.Ekrem dursun hele.Daha dur yaşın kaç senin.Belediye başkanlığına gelip 2 sene çalışıp hop ordan direk cb olmak ne lan.Yavaş olsun ekrem.Kılıçdaroğlu 74 yaşında 10 yıldır partinin başında chp yi olması gereken çizgiye getirdi.Kılıçdarın hakkı o koltuk


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçimler nisan ayının ortalarında olacaksa Cumhurbaşkanı adayları Ocak ayında belli olur.


    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.
    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.www.hurriyet.com.tr
    CHP: Nisana kadar her teklife tamam deriz
    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/chp-nisana-kadar-her-teklife-tamam-deriz-42190285


    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.Ümit Özdağtwitter
    “Öztrak CHP’nin AKP’den Nisanda yapılacak seçim teklifi gelirse gereken 360’ı tamamlamak için TBMM’de oy vereceklerini açıkladı.CHP, Erdoğan’ın anayasaya karşı hile ile aday olmasını meşrulaştıracak.İthal seçmene karşı çıkmayan,Erdoğan’ın adaylığını meşrulaştıran CHP muhalefet mi?”
    https://twitter.com/umitozdag/status/1604929493520490498?cxt=HHwWhICx7d-37cUsAAAA


    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.