Şimdi Ara

6 kasım mağdurları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  6 kasım mağdurları

• pardon...
     6 kasım mağdurları
  • Espri güzelde, resmi hazırlayan arkadaş biraz araştırsaymış keşke; o resimdeki Galatasaraylı futbolcu o tarihte hangi takımdaymış?
  • + Bu kadar mı kötü Türkçemiz var.Çektiğimiz olmalı....
  • Arkadaşım artık ayıp olmuyor mu? Yenilen sizin takımınız olsaydı acaba bu kadar eleştiriden ve dalgadan sonra neler hissederdiniz? Biraz olsun sizleri destek olmaya davet ediyorum köstek olmaya değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Arkadaşım artık ayıp olmuyor mu? Yenilen sizin takımınız olsaydı acaba bu kadar eleştiriden ve dalgadan sonra neler hissederdiniz? Biraz olsun sizleri destek olmaya davet ediyorum köstek olmaya değil..

% 100 haklısın. Özellikle bu akşam PSV ile oynayacaksanız daha dikkatli olmanız lazım.
  • quote:

Arkadaşım artık ayıp olmuyor mu? Yenilen sizin takımınız olsaydı acaba bu kadar eleştiriden ve dalgadan sonra neler hissederdiniz? Biraz olsun sizleri destek olmaya davet ediyorum köstek olmaya değil..

pardon ama...
    8-0 ın neine destek olunur...
    olsa olsa dalga geçilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bage

quote:

pardon ama...
    8-0 ın neine destek olunur...
    olsa olsa dalga geçilir...

8-0 destek dııl acıyı paylasma kendınızı yerlerını koyma anlamında pardon ama yas kac ? anlaman gerekırdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: magical_kiss

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=4+kasim+1992+sigma+olomouc+fenerbahce+maci

Türk futbolunun yerlerde süründüğü bir zamanda alınmış bir mağlubiyetin bence hiç bi anlamı yok.
    dünkü hezimeti başka yönlere çekip unutturmaya çalışmak ne kadar doğru bilmiyorum
    ben bir fb'li ve en önemlisi Türk olarak utandım açıkçası.
    eğer tüpçü ile mafya istifa edecekse hayırlı oldu diye düşünüyorum.
    bjk'li dostlar sıkmasınlar canını her işte bir hayır vardır.

• quote:

Orjinalden alıntı: hhtekin81

quote:

Orjinalden alıntı: magical_kiss

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=4+kasim+1992+sigma+olomouc+fenerbahce+maci

Türk futbolunun yerlerde süründüğü bir zamanda alınmış bir mağlubiyetin bence hiç bi anlamı yok.
    dünkü hezimeti başka yönlere çekip unutturmaya çalışmak ne kadar doğru bilmiyorum
    ben bir fb'li ve en önemlisi Türk olarak utandım açıkçası.
    eğer tüpçü ile mafya istifa edecekse hayırlı oldu diye düşünüyorum.
    bjk'li dostlar sıkmasınlar canını her işte bir hayır vardır.

Türk futbolu sizin adınıza yerlerde sürünüyordu çünkü Gs' ın o sene ilk 8' e kaldığını hatırlıyorum. Bu da dipnot olsun sana.

• quote:

Orjinalden alıntı: @Yqut

Aha buda 20:45 mağdurları,ayrıca kapaq

/>

• AYNAYA BAKIN
  • 6 kasım zedeler
  • quote:

dumanali

yarın tüm gazeteler beşiktaşın kırdığı rekoru konuşacak hatta bu duruma liverpool bile kızacak ya golleri biz atıyoruz beşiktaştan bahsediyorlar diyecekler :)))...
    ------------------

alisalman

yaşasın rekor(!) kırdık!
    sonunda bir türk takımı rekor kırdı(!),olsun canım reklamın iyisi kötüsü olmaz,şimdi herkes türkiyeyi ve bjk yı konuşuyordur(!) yaşasınnnnnn!...

------------

gokhan30fb

BJK BAŞKANI DEMİRÖREN KONUŞUYOR DİKKAT!!
    Beşiktaş Marsilya Maçına Paf takımla Çıkacak ama.....
    1- UEFA da hakkımızı korumayan Şenes ERZİK derhal istifa edecek.
    2- Markus MERK düdüğünü asıp hakemliği bırakacak.
    3- Biz ne büyük bir kulubüz ki Şampiyonlar Liginde bile tarihe geçtik!!

Bizlere bu güzel golleri izlettiği için Beşiktaşa sonsuz teşekkür ederim :))...
    ----------------------

gokhan30fb

ÇOK İYİ HATIRLIYORUM!!
    Sayın Sinan ENGİN BJK Liverpool' u İstanbulda 2-1 yendiği maçtan sonra " ABARTMAYA GEREK YOK ALT TARAFI LİVERPOOL' U YENDİK" demişti :))) Şimdi İngilizler ne diyor acaba?...

-----------------

KT

HALE BAK....
    Beşiktaş!tı, Eziktaş oldu, Sonra Emziktaş oldu, oda yetmedi SEKİZTAŞ oldu,.......
    -----------------------

afacan38

6 Kasım azizliği
    6 Kasım yasını G.Saraylı ezikler artık yalnız tutmayacak...:)))))...

-------

egegurkan

HEHE komedi
    YA çarşı artık pak seyirciyle çıkarsınız maçlara ( paf Çarşı 9 RAzı olur herhalde) :)))...

----------------

lbsn

6 kasım
    liverpul un ayarı kaçmış.6 kasım da 6 atıp kankaları kan kardeş yapayım derken elinin ayarı kaçmış 8 olmuş.Bak şu ingilize hiç 6 kasımda 8 atılır mı, her işin bi kuralı var canım.sor cinconlara 6 kasımda kaç atılır söylesinler sana...
    ------------------

kfyonur

YAZIK
    Platini isrifa et,Marcus Arzuman düdüğü as.....
    --------------------------

okre

6 kasım
    Arkadaşlar bu 6 Kasımda bir tılsım var ya.Müracaat edip 6 Kasımı takvimlerden kaldırsakmı ne.Beşiktaşın yenilgisi en çok 6S leri sevindirdi.Çünkü her 6 Kasımda kendilerinin teselli olduğu bir maç olarak kalacak hatıralarada....
    --------------------

bizdenbiri

skorboard bozulacaktı
    arkadaşlar liverpol stadındaki skorboard çift haneli yazamıyormuş yani 0 ile 9 arasını yazıyormuş Allah muhafaza 2 gol daha yesek liverpol dünyaya rezil olacaktı skorboardınız çalışmıyor diye...
    ---------------------

ondrdmr

CARSIDA UCUZLUK 8 TAKSIT YAPILIR
    CARSI PAZAR
    TARIH BUNUDA YAZAR.......
    ---------------------

yunuseken

carsıda super kanpanya
    arkadaslar carsıda super kanpanya..camasır,bulasık makineleri ve tvler pesin piyatına 8 TAKSİT...Kanpanyaya ilk katilan FC Liverpool..

Tamamı buradan alınmıştır.

• quote:

Orjinalden alıntı: maxpayne_88

quote:

dumanali

yarın tüm gazeteler beşiktaşın kırdığı rekoru konuşacak hatta bu duruma liverpool bile kızacak ya golleri biz atıyoruz beşiktaştan bahsediyorlar diyecekler :)))...
    ------------------

alisalman

yaşasın rekor(!) kırdık!
    sonunda bir türk takımı rekor kırdı(!),olsun canım reklamın iyisi kötüsü olmaz,şimdi herkes türkiyeyi ve bjk yı konuşuyordur(!) yaşasınnnnnn!...

------------

gokhan30fb

BJK BAŞKANI DEMİRÖREN KONUŞUYOR DİKKAT!!
    Beşiktaş Marsilya Maçına Paf takımla Çıkacak ama.....
    1- UEFA da hakkımızı korumayan Şenes ERZİK derhal istifa edecek.
    2- Markus MERK düdüğünü asıp hakemliği bırakacak.
    3- Biz ne büyük bir kulubüz ki Şampiyonlar Liginde bile tarihe geçtik!!

Bizlere bu güzel golleri izlettiği için Beşiktaşa sonsuz teşekkür ederim :))...
    ----------------------

gokhan30fb

ÇOK İYİ HATIRLIYORUM!!
    Sayın Sinan ENGİN BJK Liverpool' u İstanbulda 2-1 yendiği maçtan sonra " ABARTMAYA GEREK YOK ALT TARAFI LİVERPOOL' U YENDİK" demişti :))) Şimdi İngilizler ne diyor acaba?...

-----------------

KT

HALE BAK....
    Beşiktaş!tı, Eziktaş oldu, Sonra Emziktaş oldu, oda yetmedi SEKİZTAŞ oldu,.......
    -----------------------

afacan38

6 Kasım azizliği
    6 Kasım yasını G.Saraylı ezikler artık yalnız tutmayacak...:)))))...

-------

egegurkan

HEHE komedi
    YA çarşı artık pak seyirciyle çıkarsınız maçlara ( paf Çarşı 9 RAzı olur herhalde) :)))...

----------------

lbsn

6 kasım
    liverpul un ayarı kaçmış.6 kasım da 6 atıp kankaları kan kardeş yapayım derken elinin ayarı kaçmış 8 olmuş.Bak şu ingilize hiç 6 kasımda 8 atılır mı, her işin bi kuralı var canım.sor cinconlara 6 kasımda kaç atılır söylesinler sana...
    ------------------

kfyonur

YAZIK
    Platini isrifa et,Marcus Arzuman düdüğü as.....
    --------------------------

okre

6 kasım
    Arkadaşlar bu 6 Kasımda bir tılsım var ya.Müracaat edip 6 Kasımı takvimlerden kaldırsakmı ne.Beşiktaşın yenilgisi en çok 6S leri sevindirdi.Çünkü her 6 Kasımda kendilerinin teselli olduğu bir maç olarak kalacak hatıralarada....
    --------------------

bizdenbiri

skorboard bozulacaktı
    arkadaşlar liverpol stadındaki skorboard çift haneli yazamıyormuş yani 0 ile 9 arasını yazıyormuş Allah muhafaza 2 gol daha yesek liverpol dünyaya rezil olacaktı skorboardınız çalışmıyor diye...
    ---------------------

ondrdmr

CARSIDA UCUZLUK 8 TAKSIT YAPILIR
    CARSI PAZAR
    TARIH BUNUDA YAZAR.......
    ---------------------

yunuseken

carsıda super kanpanya
    arkadaslar carsıda super kanpanya..camasır,bulasık makineleri ve tvler pesin piyatına 8 TAKSİT...Kanpanyaya ilk katilan FC Liverpool..

Tamamı buradan alınmıştır.

eline koluna sağlık arkadaşım coook güzel olmuş fenerbahce 'yle dalga geciyorlar sıfır cekti diye daha 2 sene önce anderlect de sıfır cekti..ama bir sampiyolar ligi macında (8) yazıyla sekiz tane yemedi daha bu ilk bjk ye nasip...

• quote:

Orjinalden alıntı: kaan_

eline koluna sağlık arkadaşım coook güzel olmuş fenerbahce 'yle dalga geciyorlar sıfır cekti diye daha 2 sene önce anderlect de sıfır cekti..ama bir sampiyolar ligi macında (8) yazıyla sekiz tane yemedi daha bu ilk bjk ye nasip...

Rica ederim.
  • "Üzülme ben de 8 tane yedim!!!" Kova Yaşar Beşiktaşlı Hakan'a nasıl sahip çıktı?
    Beşiktaş’ın dün akşam Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde İngiltere’nin Liverpool takımı karşısında aldığı 8-0’lık yenilginin yankıları sürerken, kaleci Hakan Arıkan’a, 23 yıl önce Wembley Stadyumu’nda, milli takım forması altında kalesinde 8 gol gören Yaşar Duran sahip çıktı.

Yaşar Duran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, siyah-beyazlı takımın dün gece talihsiz bir sonuçla sahadan ayrılmasına çok üzüldüğünü söyledi.

Kendisinin de 23 yıl önce Wembley'de İngiltere karşısında alınan 8-0'lık mağlubiyette milli takımın kalesini koruduğunu hatırlatan Duran, Beşiktaş'ın kalecisi Hakan'ı en iyi anlayan kişilerin başında geldiğini vurguladı.

Duran, Hakan Arıkan'ın milli takımın ve Beşiktaş'ın gelecek vaadeden oyuncularından olduğunu ifade ederek, genç kaleciye inanılması ve kesinlikle kaybedilmemesi gerektiğini, bunda kulübü, arkadaşları ve ailesinin yanı sıra medyaya da çok büyük görevler düştüğünü belirtti.

Bu tip farklı skorlarla sonuçlanan maçların ardından faturanın her zaman kalecilere kesildiğine işaret eden Duran, "Bu maçların ardından çok büyük hakaretlere maruz kalınabiliyor. Unutulmayan skorlar oluyor.

Hakan, duygusallığını bir kenara bırakmalı. Kendisine verilecek destekle bir an önce toparlanmalı. Kaleciler biraz duygusuz olmalı" dedi.

Duran, Fenerbahçe'de forma giyerken, diğer kaleci Schumacher'in, 4-3 kazandıkları maçın ardından 3 gol yemesine rağmen, "Yendik kardeşim.

Bana ne" diyerek işin içinden sıyrıldığına değinerek, Alman kalecinin o günü unuttuğunu, skoru evine ve özel hayatına taşımadığını söyledi.

Wembley'deki maçın ardından 23 yıl geçmesine rağmen sonucun hala kendisinin üzerine konuşulduğunu anlatan Duran, şöyle devam etti:

"Hakan, dün gece çok hatalı goller yemedi. Bana göre, şanssız goller yedi. Çeldiği toplar var. Çeldi demek elinden kaçırmak değildir. Çeldiği toplar Liverpoollu oluncuların önüne düştü. İbrahim Toraman, topu uzaklaştırırken rakip oyuncunun sırtına çarptı gol oldu. Bunlar talihsizlik. Ben Hakan'ın durumunu yıllar önce yaşadığım için onun yerine kendimi koydum. Çok üzüldüm. O çocuğun ruhsal durumunu anlamak, sahip çıkma, desteklemek lazım. Unutması lazım başka yolu yok."

"BENİ VATAN HAİNİ GİBİ GÖRÜYORLARDI"

Duran, Liverpool-Beşiktaş maçının ardından kendisine çok sayıda telefon ve cep telefonu mesajı geldiğini, yakınlarının da geçmişi hatırlayarak çeşitli espriler yaptığını kaydetti.

Beşiktaş maçının ardından bir an geçmişe gittiğini belirten Duran, şunları söyledi:

"Ben, 4-0'dan sonra hocama değiştirilmek istediğimi söylemiştim.

Hocamız, 'Ben hakkımı orta sahadan yana kullanacağım. Sen devam et Yaşar' dedi. Dün akşam da Ertuğrul Sağlam oyuncu değiştirme hakkını orta sahadan yana kullandı. Ancak bu gibi durumlarda kalecinin gardı düşüyor.

Eli kolu kalkmıyor. Kaleci 'Bir an önce maç bitse, evime kapansam. 2-3 gün sokağa çıkmasam' diye düşünüyor." Duran, 23 yıl öncesiyle bugün arasında çok büyük farklılıklar bulunduğunu da ifade ederek, şöyle devam etti:

"Gazetecilerin de mantalitesi değişti. O zaman yerden yere vurmalar vardı. Şimdi, sahip çıkılıyor. O zaman beni vatan haini gibi görüyorlardı. Sanki maçı sattım, 8 golü tek başıma yedim... Bütün fatura bana kesildi. Bir Allah'ın kulu da gerek federasyondan gerek hocalardan gerek takımdan 'ya bu bizim kalecimiz, milli takımın kalecisi, Fenerbahçe'nin kalecisi' demedi. Bana kimse sahip çıkmadı. Ben, bu durumu kendi kendime yenmeye çalıştım. İşte 3-4 ay kadroya çağırılmıyorsun. Sonra tekrar milli takım kadrosuna çağırılıyorsun. Ya da sonun oluyor, bir daha çağırmıyorlar. Çok üzücü şeyler bunlar. Onun için Türk halkından, Beşiktaşlılar'dan, özellikle taraftarlarından rica ediyorum. Hakan kardeşimize sahip çıksınlar. Yoksa kaybederler."

"LINEEKER'İ GÖREN VAR MI?"

Duran, 23 yıl önce kalesinde 8 gol gördüğü İngiltere-Türkiye maçına ait ilginç anılarının bulunduğunu, özellikle Fenerbahçeli Abdülkerim ile Raşit Çetiner'in maç sırasındaki diyaloğunu unutamadığını kaydetti.

O maçta dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen Lineeker'i Abdülkerim'in marke ettiğini belirten Duran, "Raşit Hoca da Hoddle'u tutuyordu. İngiltere köşe atışı kullanıyor. Ceza sahası dolu. Bir ara Abdülkerim, Lineeker'i gözden kaçırdı, 'Lineeker'i gördünüz mü?' diye bağırıyordu. Raşit Hoca da, 'Az önce buralardaydı valla' diye espri yaptı" dedi.

"FATİH İLE YEDİĞİMİZ-İÇTİĞİMİZ AYRI GİTMEDİ"

Yaşar Duran, kendisi gibi Fatih Uraz'ın da yine İngiltere'den 8 gol yediğini hatırlatarak, bir anısını da şöyle anlattı.

"Fatih Uraz, aynı zamanda oda arkadaşımdı. Bu maçların ardından o da benim gibi 8 yiyince, 'Fatih ile yediğimiz-içtiğimiz ayrı gitmez' demiştim. Sakın Hakan alınmasın, bu bir şaka, yediğimiz-içtiğimiz ayrı gitmeyen 3 kişi olduk."

• "ÇARŞIdan aldım 1 tane Liverpool'a geldim 8 tane?" 8-0 şakaları internette!!!
    Özellikle e- postalarda dolaşan "8-0 şakaları" siyah beyazlı taraftarları kızdırıyor. İşte maillerde dolaşan ve ekşisözlükte yer alan esprilerden birkaçı...

Çarşı 8-0'a da karşı!

Bundan böyle 'B' sekizden yapılıp klüp adı da '8eşiktaş' olarak değiştirilecek.

Her yıl 6 kasımın Galatasaray (FB: 6 GS :0 ) ile birlikte kutlanması çalışmaları başlatılacaktır.

Beşiktaşın ismi Sekiztaş olarak değiştirilecektir: '5iktaş out, 8taş in!'

8-0'lık skorlar kulağa garip gelmesin diye kalan tüm Avrupa maçlarına da PAF takım değil hentbol takımı çıkarılacaktır.

Liverpool maçında oynayan futbolcuların Avrupaya çıkışı ikinci bir emre kadar yasaklanmıştır.

Pancu ve Bobo nun kaleci olması kararlaştırılmıştır. ( Hangisi as hengisi yedek yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklanacaktır. )

Bu arada şampiyonlar liginde 8 gol yiyerek rekor kırılması sebebiyle kulüp binasında tören yapılması bu goleri yiyerek rekora katkı yapan futbolculara şilt ve beratlarının verilmesi kararlaştırılmıştır.

Maç esnasında kullanılmak üzere Yıldırım Demirören'e de hakemlerde kullanılan telsiz verilmiş olup kendisi tarafından beğenilmeyen pozisyonlara maç içinde anında müdahale hakkı tanınmıştır. Maç Demirören istediği an durdurularak istediği yerden yeniden başlanacaktır.

Bu maçla ilgili maçtan önce "Beşiktaş Marsilya taktiğiyle oynayacak" diye okumuştum bi yerlerde.. Marsilya tekzip talebinde bulunmuş mudur o gazeteden?

Kaynak:http://www.medyafaresi.com/?hid=8571&cid=3

• Galatasarayda 6 kasımda bir ingiliz takımına yenilmişti çünkü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.