Şimdi Ara

6 haftalık öz çocuklarına tecavüz ettiler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunları direk idam etmek lazım. Derhal!

İşin diğer bir üzücü yanı ise bunu yapanlardan biri galiba Türk (Ismail S.). Elimde kesin bir bilgi yok ama İsmail ismini Arnavutlar ve Türkler kullanıyor diye biliyorum.

Kısa özet çeviri:

"Almanya'nın Ludwigshafen şehrinde Ismail S. (23) ve Nina R. (26), 6 haftalık bebeklerini istismar etmek ile suçlandılar. Alman savcı Nina R.'nin cinsel haz için bunu yaptığını söyledi.
    Bebeğin yaraları o kadar ağırdı ki cerrahlar bebeğe yapay anüs taktılar."

İngilizce ve Almanca kaynak koyuyorum. Türkçe bulamadım. İsteyenler haberin devamını okuyabilirler.

Kaynak:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakanoth -- 25 Mart 2019; 23:15:52 >

• 6 haftalık öz çocuklarına tecavüz ettiler!

bak şerefsizim küfür etmemek için kendimi zortutuyorum (1 ceza puanı aldım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirituosen

bak şerefsizim küfür etmemek için kendimi zortutuyorum (1 ceza puanı aldım )
    Böylelerine küfretmeye değmez. İdam edilmeliler. Hapiste milletin vergileriyle mi besleyeceğiz bunları?
  • Idam bunlara odul olur. Iskence edeceksin, gebert bizi diye yalvartacaksin. Sonra ibreti alem olsun diye meydanda sallandiracaksin.

Bebek lan bebek. Minik yavrunun ne sucu var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olay yalandır. İnsanlık o kadar düşmedi.
    Di mi ?

Bu ne lan ? Yeni yemek yedim zaten kusucam. Madem küfür yok emojisi var.

Ne idamı. Bunlara ölene kadar işkence et. Ne bileyim yağlı kazığa oturt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gerçek mi ?
  • Şu son cami saldırısından sonra belki yabancılar Türkleri vs.... kötü göstermek için yalan haberde yapmış olabilirler vs.... ama bilinmez gerçek olma ihtimalide var o yüzden tek çare 3. dünya savaşı(oh bee rahatladım uzun süredir söylemiyordum bi ferahlık geldi ciddiyim)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Bu gerçek mi ?
    Ben de inanamadım ama pek yalan haber yapan haber kaynakları değil Bild ve DailyMail
  • Gavurun yapay anüs de yaptığını öğrenmiş olduk bu arada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.