Bildirim
+6 Fs basma yöntemleri?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
O trinayı +6 yaparken kullan , +4 ve +5 de normal fazla item yakmana gerek yok bir iki parça +8 dandik item yak +7 chitin istersen yak fp filan yak bas. -
+4 shard basarken 6 ıtem yaktım oda yandı
quote:
Orjinalden alıntı: ArkandayIM
O trinayı +6 yaparken kullan , +4 ve +5 de normal fazla item yakmana gerek yok bir iki parça +8 dandik item yak +7 chitin istersen yak fp filan yak bas.
-
busu koy fs yi koy,confirm bas elin enterde olsun gözünü kapat besmele cek entera bas geçerse geçer şans -
+6 da fazla kasmamak gerekir.
3-5 ezik item 2-3 fp
ve trina ile +6 geçer.
+7 için ise ecel terleri akıtsan iyi olur -
4 oldu arkadaşlar fs 2 tane +8 maul ve +8 two handed sword yaktım geçti 4 e
5 yaparken neler yakmamı önerirsiniz -
quote:
Orjinalden alıntı: lenyyy
4 oldu arkadaşlar fs 2 tane +8 maul ve +8 two handed sword yaktım geçti 4 e
5 yaparken neler yakmamı önerirsiniz
bence bir gün arayla bas -
+7 paper armor set yak , 3-4 tane +8 low class item yak +5 yap .
+7 fp set , low class itemların sayısını arttır . Trina + bus ilede +6 yaparsın .
+7 chitin set , 6-7 tane +8 low class item , 1-2 tane +7 cleaver , Trina + bus ile +7 .
+8 basmadım bilmiyorum :) -
of ben mage staffımı +6 yapıcam derken 4-5 gb harcadım yandı yanınca insana çok pis koyuyor mis qibi 70 quest itemleri -
quote:
Orjinalden alıntı: Me®t
+7 paper armor set yak , 3-4 tane +8 low class item yak +5 yap .
+7 fp set , low class itemların sayısını arttır . Trina + bus ilede +6 yaparsın .
+7 chitin set , 6-7 tane +8 low class item , 1-2 tane +7 cleaver , Trina + bus ile +7 .
+8 basmadım bilmiyorum :)
arkadaşım sana ne kadar teşekkür etsem az
dediklernin aynısını yaptım ve şuan +6 oldu fs
gerçekten çok teşekkür ederim -
-
Rica ederim dostm ...
Güle güle kullan .. -
quote:
Orjinalden alıntı: furkidolilo
of ben mage staffımı +6 yapıcam derken 4-5 gb harcadım yandı yanınca insana çok pis koyuyor mis qibi 70 quest itemleri
bu arada mage staff bildiimiz mage staff mı yoksa sen bi uniqe staffa mage staff adıonı mı taktınn -
ben +9 denerken yaktım dual flame shard -
dual flame shard yakmış kolpa akar -
FS +3 TÜ FS +TRİNA + BUS KOYDUM COZZ LADI +4 E GEÇERKEN YAKANLARA GÜLÜYODUM -
ben de kalkan basıcam ama nasıl basıcağımı bilmiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X