Şimdi Ara

6 ay Bedava VPN Programı Hotspot Shield Elite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
10
Favori
20.305
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tıklayın. sitesine girip

ardından göruldugu üzere indirim tutarı ıle 0 dolar oluyor alt tarafta iletişim bilgilerini yazıyoruz,
    işaretlı linke tıklayın, 6 ay Bedava VPN Programı Hotspot Shield Elite

en son maıl adresımıze gelen lınke tıklayıp aktıfleştırıyoruz, hadı hayırlı olsun .bu gun uye oldum 25 aralık 2013 e kadar kullanım hakkı verdı
    not; programı kullanımı ındırılmesı, vb herturlu sonuçlardan indiren sorumludur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Eyvallah yükleyelim bakalım. Performansı nasıl acaba. SecurityKiss kadar var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INDIGO -- 26 Haziran 2013; 11:36:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extreme24

Eyvallah yükleyelim bakalım. Performansı nasıl acaba. SecurityKiss kadar var mı??

yok hocam açıkcası o performansı göremedım kendımce, lakin şimdılık göturur,sabahtan bu yana araştırdım doğru duzgun bır vpn bulamadım. 6 aya bır securıtykıss yıne promosyon yapar sanırım
  • Ben sınırsız kullanıyorum 1 yıldır ilk mozilla firefox a dblock eklentisini kurdum ardından hotspot shield elite kurdum 1 ay deneme hakkı verdi email yaziyorsun emaline kod geliyor sonra o kodu hot spot açılınca sayfaya giriyorsun 1 ay baslıyor. AMA ben email i yaziyorum KODU GIRMIYORUM 1 aylık deneme süresini başlatmıyorum programı açınca internet explorer açılıyor ve kodu girmemi istiyor internet explorer i kapatıp mozilla firefox dan hiçbir reklam engel olmadan hotspot shield elite kullanmış oluyorum

Şans eseri buldum bende işe yarıyor sizde yararmı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre901 -- 26 Haziran 2013; 11:50:04 >
  • Çok teşekkürler hocam
  • Bende çıkmıyor Free to Try kısmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut

Bende çıkmıyor Free to Try kısmı

resımdekı adımları uygulayın hocam, bıraz once ben ındırıp kurdum sorunsuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CyberGhost VPN 6 aylık ücretsiz
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

resımdekı adımları uygulayın hocam, bıraz once ben ındırıp kurdum sorunsuz

Cnet 'e üye olarak mı giriş yaptınız? Bende 1.resimdeki pembe kısım gelmiyor hocam.
  • quote:

Ana sitesinde 1 haftalık deneyin var onu indireceksin eskisini silip tabiki önceden 7 günlük denemeyi kullanmadıysan
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre901

quote:

Ana sitesinde 1 haftalık deneyin var onu indireceksin eskisini silip tabiki önceden 7 günlük denemeyi kullanmadıysan

Bende yüklü değil hiçbir şekilde de kullanmadım, ben direk arkadaşın verdiği linke tıkladım.
  • arkadaş linki yanlış vermiş hocam doğrusu

http://download.cnet.com/Hotspot-Shield-Elite/3000-2144_4-75609924.html?tag=mncol;1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 26 Haziran 2013; 12:02:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

arkadaş linki yanlış hocam vermiş doğrusu

http://download.cnet.com/Hotspot-Shield-Elite/3000-2144_4-75609924.html?tag=mncol;1

Eyvallah hocam .
  • Linkler düzeltildi, lutfen resımlere bakarak ılerleyınız
  • Aldım teşekkür ederim, bir kaç tane alınabiliyor mu? Yani aktif etmeden diğer e-mailde beklese 6 ay sonra aktif etsek gibi bir durum söz konusumudur?
  • Kaldırmışlar galiba satın alma işlemini ?
  • Firefox ta anonymox eklentisini kurun. Ücretsiz ve hızlı. Mahkeme kararıyla kapatılmış download sitelerini rahatlıkla açıyor.
  • Link böyle olacak tıklayın.

• Haber veren arkadaşa ve linkleri düzenleyen arkadaşlara teşekkürler. Ping biraz yüksek ama, hızda kayıp pek yok. 6mbiti gördük testte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o-raiser -- 26 Haziran 2013; 12:37:28 >
  • sağolun
  • Sürekli kullandığım bir programdı, artık elit elit kullanacağım Haber veren arkadaşa teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.