Şimdi Ara

6 ay Bedava VPN Programı Hotspot Shield Elite (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
10
Favori
20.305
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • torrenti çalıstıran oldumu ben yapamadım.
  • Sağolasın hocam,işe yaradı
  • Sağol dostum, normali vardı artık elite'ini kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeydenguneye

Arkadaşlar son dönemlerde bir ücretsiz vpn furyası aldı gidiyor(!) Bir şeylerin ücretsiz olması acaba bunun karşılığında bize giren çıkan ne diye insanın aklına geliyor.
    Özellikle bu vpn mevzuunda şu uyarı çok net yapılmalı bence. İnternet trafiğinizi bu vpn yapan şirket veya programlara emanet ediyorsunuz. Mail içerikleri dahil, şifrelerimiz ve bilimum kişisel verilerimiz otomatikman bu sistem ve programların eline vermiş oluyoruz (mevzu banka hesaplarının boşaltılmasına kadar çok rahat gidebilir). Ondan sonra Türkiyede internet kullanıcıların verileri heryerde satılıyor, bilmem ne kadar internet kullanıcısı botnet üyesi oluyor diye sağda solda symantec,microsoft vb. araştırma raporlarında okuyoruz.
    Bu konuda lütfen çevremizi doğru bilgilendirelim, uyaralım. Kullananlar bu riskleri bilerek kullanmalı, sonra dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmayalım

Kısmen haklısın yalnız
    bunları sitelere girişleri yasaklayan badem bıyıklılarada söylemelisin yoksa samimiyetinden şüphe ederim
    zaten banka şifresi önemli mail gibi bilgileri program açıkken kullanacak kadar zeki olan birinede elleşme hakediyor demektir.

• Chrome kullanıyorsanız CTRL+Shift+N yapın gizli chrome açılıyor, bütün siteleri açıyor benim girdiğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

Orijinalden alıntı: extreme24

Eyvallah yükleyelim bakalım. Performansı nasıl acaba. SecurityKiss kadar var mı??

yok hocam açıkcası o performansı göremedım kendımce, lakin şimdılık göturur,sabahtan bu yana araştırdım doğru duzgun bır vpn bulamadım. 6 aya bır securıtykıss yıne promosyon yapar sanırım

mersi ,iyi oldu reklamlardan kurtardın beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: tribal_dns

quote:

Arkadaşlar son dönemlerde bir ücretsiz vpn furyası aldı gidiyor(!) Bir şeylerin ücretsiz olması acaba bunun karşılığında bize giren çıkan ne diye insanın aklına geliyor.
    Özellikle bu vpn mevzuunda şu uyarı çok net yapılmalı bence. İnternet trafiğinizi bu vpn yapan şirket veya programlara emanet ediyorsunuz. Mail içerikleri dahil, şifrelerimiz ve bilimum kişisel verilerimiz otomatikman bu sistem ve programların eline vermiş oluyoruz (mevzu banka hesaplarının boşaltılmasına kadar çok rahat gidebilir). Ondan sonra Türkiyede internet kullanıcıların verileri heryerde satılıyor, bilmem ne kadar internet kullanıcısı botnet üyesi oluyor diye sağda solda symantec,microsoft vb. araştırma raporlarında okuyoruz.
    Bu konuda lütfen çevremizi doğru bilgilendirelim, uyaralım. Kullananlar bu riskleri bilerek kullanmalı, sonra dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmayalım

Kısmen haklısın yalnız
    bunları sitelere girişleri yasaklayan badem bıyıklılarada söylemelisin yoksa samimiyetinden şüphe ederim
    zaten banka şifresi önemli mail gibi bilgileri program açıkken kullanacak kadar zeki olan birinede elleşme hakediyor demektir.

Arkadaş yasaklı sitelere girmek 1 dk lik iş dns olarak 8.8.8.8 veya bilumum yurtdisi dnslerden birini girmek yeterli. Bu aptal yasakları aşmak bu kadar kolay.
    Bunun için ne idüğü belirsiz programları bilgisayara kurup bilgilerini emanet etmeye gerek yok. Bu programlar ethernet kartından geçen tüm trafiği sniff ediyor yani dinleyebiliyor. Bu yazılımlar aktifken mailine şifresi ile giriş yapan hatta kredi kartı, paypal gibi bilgilerini girerek alışveriş yapanlar var (özellikle yurtdışı ülkelere özel yapılan satışlara girenler gibi). Ayrıca bu programların ne zaman aktif olduğunu kesin olarak takip etmek zor.
    Illa proxy kullanmak istiyorsanız free web proxyler var, hic bir program yüklemeye gerek kalmadan browser dan basit proxy ayarı ile kullanılabiliyor.

Sonuç olarak güvenliğinizi önemseyin, sirf ücretsiz diye basitçe çözebileceğiniz işler için ne idüğü belirsiz programları kurmayın bilgisayarınıza, bilgisayarınızı botnet üyesi bile yaparlar!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tribal_dns

quote:

Kısmen haklısın yalnız

Arkadaş yasaklı sitelere girmek 1 dk lik iş dns olarak 8.8.8.8 veya bilumum yurtdisi dnslerden birini girmek yeterli. Bu aptal yasakları aşmak bu kadar kolay.
    Bunun için ne idüğü belirsiz programları bilgisayara kurup bilgilerini emanet etmeye gerek yok. Bu programlar ethernet kartından geçen tüm trafiği sniff ediyor yani dinleyebiliyor. Bu yazılımlar aktifken mailine şifresi ile giriş yapan hatta kredi kartı, paypal gibi bilgilerini girerek alışveriş yapanlar var (özellikle yurtdışı ülkelere özel yapılan satışlara girenler gibi). Ayrıca bu programların ne zaman aktif olduğunu kesin olarak takip etmek zor.
    Illa proxy kullanmak istiyorsanız free web proxyler var, hic bir program yüklemeye gerek kalmadan browser dan basit proxy ayarı ile kullanılabiliyor.

Sonuç olarak güvenliğinizi önemseyin, sirf ücretsiz diye basitçe çözebileceğiniz işler için ne idüğü belirsiz programları kurmayın bilgisayarınıza, bilgisayarınızı botnet üyesi bile yaparlar!

Turk ip lerine atılan banı dns ile aşabiliyorsanız helal olsun size

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kurulumda sorun yaşayan var mı? 1 bilgisayara kurdum, kendiminkine kuramıyorum. açılırken aşağıdaki hatayı alıyorum

---------------------------
    Hotspot Shield 3.09 Kurulumu
    Dosya yazmak için açılırken hata meydana geldi:

\HssFF\config_elite_ff.txt

Kurulumu durdurmak için Dur düğmesine,

yeniden denemek için Yeniden Dene düğmesine,

bu dosyayı atlamak için Yoksay düğmesine basın.
    Durdur Yeniden Dene Yoksay
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

kurulumda sorun yaşayan var mı? 1 bilgisayara kurdum, kendiminkine kuramıyorum. açılırken aşağıdaki hatayı alıyorum

Yeniden indirmeyi denesen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

kurulumda sorun yaşayan var mı? 1 bilgisayara kurdum, kendiminkine kuramıyorum. açılırken aşağıdaki hatayı alıyorum

Yeniden indirmeyi denesen

denedim denedim. farklı browserlardan da indirdim, her sürümde bu hata var

• Paylaşan arkadaşa teşekkürler, sorunsuzca yükleyebildim.
  • Haber verdiğiniz için teşekkürler.

Ancak ilk mesaj bu haliyle çok açıklayıcı değil, çünkü rehberin 1.resmi eksik. Nereden biliyorum ? Çünkü ekran görüntülerinin alındığı Expertsgalaxy sitesindeki rehberde en başta bir resim daha var, Cnet sitesinde hangi linke tıklanması gerektiğini gösteriyor. Link :http://www.expertsgalaxy.com/2013/06/free-hotspot-shield-elite-vpn.html
  • ben de kullanmaya başladım. Şifreyi girmedim, **** ile sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

ben de kullanmaya başladım. Şifreyi girmedim, **** ile sorunsuz kullanıyorum.

Şifreyi girmeyince Elite olmuyor. Bence sadece reklam farkı yoktur. Mesela Elite olmayınca daha fazla malware yüklüyordur, daha yavaş çalışıyordur vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

ben de kullanmaya başladım. Şifreyi girmedim, **** ile sorunsuz kullanıyorum.

Şifreyi girmeyince Elite olmuyor. Bence sadece reklam farkı yoktur. Mesela Elite olmayınca daha fazla malware yüklüyordur, daha yavaş çalışıyordur vs.

teşekkürler. reklamları ad block ile kapattım. Ben memnunum. BAzı sitelerde sorun yapınca programı kapatıyorum.Bir de şifreyi gireyim bakayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gryerg

Haber veren arkadaşa ve linkleri düzenleyen arkadaşlara teşekkürler. Ping biraz yüksek ama, hızda kayıp pek yok. 6mbiti gördük testte.

Ben de hız yerlerde ne önerirsiniz? Ayrıca 2 tane ayrı kod verdi ama bu kodları gircek yer bulamadım. Hızın bunla ilgisi varmıdır?

6 ay Bedava VPN Programı Hotspot Shield Elite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 6 Temmuz 2013; 10:28:14 >

• Ben Avustralya'dan hızlı download, yüksek ping alıyorum hocam. Şimdi tekrar bir test yaptım sonuç şu şekilde;

İki kod kısmını anlayamadım ama program şu şekilde görünüyorsa bir sorun yok demektir.

• Arkadaşlar bu vpn programının gördüğü işlev ile pptp vpn arasında fark var mıdır, ikisi de aynı gizliliği sağlamıyor mu? Hızlı bir free vpn server'ı buldum ve şu an onu kullanıyorum, eğer çok fazla fark var ise bu programı kullanayım diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.