Şimdi Ara

6-0'lık maçın bileti satışa çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçeli bir taraftar 6 Kasım 2002 tarihinde Galatasaray'la oynanan 6-0'lık maçın biletini satışa çıkardı. Biletin fiyatı:
    Taraftar 100.000 YTL istediği satış ilanının altına ise şunları yazdı
    Fenerbahçeli taraftarlar için 6 Kasım 2002 tarihinde oynanan maçın ayrı bir yeri var. Bu tarihte Sarı-Lacivertliler, Kadıköy'de konuk ettiği ezeli rakibi Galatasaray'ı 6-0 yenmiş ve bu maç büyük yankı uyandırmıştı.

Girişimci bir Fenerbahçeli taraftar da bu fırsatı değerlendirmek için bir internet sitesinden o maçın biletini satışa çıkarmaya karar verdi. 100.000 YTL istediği satış ilanının altına ise şunları yazdı:

"Benim için manevi değeri Çok Yüksek Olan bu Değerli Bileti Satmak Beni çok üzüyor.Fakat içinde bulundugum ekonomik koşullar beni Bu zor kararı vermeye itti,büyük ve gerçek bir Fenerbahçeli Taraftarın bu bilete gereken değeri vereceğine inancım sonsuz.
    Saygılarımla..."

Kaynak

• bizim burda bi abide var... bazı nedenlerden dolayı gidememişti maça hiç yırtılmamış şekilde çerçeve içinde duruyor 500.000 eder ozaman oda
  • Ne uyanıklar var bu dünyada.. Madem bu kadar manevi değeri yüksek neden satıyorsun hem de bu kadar yükek fiyata? Allah akıl fikir versin valla abi Galatasaray feneri 50-0 yense bile o bilete tek kuruş vermem :) Bir de taraftar diyordur kendine

Orjinalden alıntı: Knock Out

Fenerbahçeli bir taraftar 6 Kasım 2002 tarihinde Galatasaray'la oynanan 6-0'lık maçın biletini satışa çıkardı. Biletin fiyatı:
    Taraftar 100.000 YTL istediği satış ilanının altına ise şunları yazdı
    Fenerbahçeli taraftarlar için 6 Kasım 2002 tarihinde oynanan maçın ayrı bir yeri var. Bu tarihte Sarı-Lacivertliler, Kadıköy'de konuk ettiği ezeli rakibi Galatasaray'ı 6-0 yenmiş ve bu maç büyük yankı uyandırmıştı.

Girişimci bir Fenerbahçeli taraftar da bu fırsatı değerlendirmek için bir internet sitesinden o maçın biletini satışa çıkarmaya karar verdi. 100.000 YTL istediği satış ilanının altına ise şunları yazdı:

"Benim için manevi değeri Çok Yüksek Olan bu Değerli Bileti Satmak Beni çok üzüyor.Fakat içinde bulundugum ekonomik koşullar beni Bu zor kararı vermeye itti,büyük ve gerçek bir Fenerbahçeli Taraftarın bu bilete gereken değeri vereceğine inancım sonsuz.
    Saygılarımla..."

Kaynak

O parayı verecek olan kişi büyük gerçek bir taraftar değil salak ve enayi bir taraftar olur..Bir de zor karar vermeye itti beni demiş..

• Benimde biletim hala durmakta,

eğer bukadar para ediyorsa 6666 TL ye razıyım ben PEŞİN

100 Bin istiyorsun la,kafan iyi mi ?
    3 gün önce açıldı
    "5 maç kaldı"
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "Benim için manevi değeri Çok Yüksek Olan bu Değerli Bileti Satmak Beni çok üzüyor.Fakat içinde bulundugum ekonomik koşullar beni Bu zor kararı vermeye itti,büyük ve gerçek bir Fenerbahçeli Taraftarın bu bilete gereken değeri vereceğine inancım sonsuz.
    Saygılarımla..."

Sonlara doğru da hafiften gazlamış
    disruption it would bring with it..
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrefe

bizim burda bi abide var... bazı nedenlerden dolayı gidememişti maça hiç yırtılmamış şekilde çerçeve içinde duruyor 500.000 eder ozaman oda

O maça gidememenin verdiği bi hayata küskünlük filan yok mu adamda?
  • Evet bende Keçiörene 8-0 yenildiğimiz bileti satıyorum.Bu kararı almamda içinde buluduğun maddi durum büyük bir rol oyna.Başta Sn İlhan CAVCAV olmak olarak Ankara takımlarına gölün verenlerin gereken hasseyeti göstereceğini umarak sadece 100 ytl satışa şatışa çıkarıyorum.İçim yanıyor içim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.