Şimdi Ara

Fenerbahçe - Galatasaray (6-0) Efsane Maç Bileti Satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekonomik kriz nedeniyle paraya sıkıştığımdan ''efsane maç Fenerbahçe - Galatarasaray (6-0)'' maçının orijinal biletini satışa çıkarıyorum.

İstediğim ücret 35.000 YTL'dir. Pazarlık olunur. İstanbuldayım. Elden de, kargoyla da teslim edebilirim.

Bilet çok iyi durumdadır. Ciddi alıcılara biletin fotoğrafını da çekebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Alışverişlerim: öztin = Palit 8600 GT Sonic+ Ekran Kartı, AnacoN = TT Big Typhoon Soğutucu, EXPANDER = Gigabyte GA-P35-DS3L Anakart, oznB = Hollister Kapüşonlu Sweet, doves = Western Digital 320 GB SATA Harddisk, akkinooo = Seagate 2x320 GB SATA Harddisk, fastfurious= Abercrobie Gömlek, Polo, Tişört, Eşofman..., alattin_nuri= Western Digital 2x320 GB SATA Harddisk
  • ilan yoruma açık ve yazıyorum !!!

şaka mı bu ? o zaman GS ın UEFA kupasını aldığı maçın bileti 350.000 ytl eder ... yoksawww.sahxxxxxxx.com da ki 100.000 ytl ye satılan bilet bu mu ?

lütfen biraz ciddiyetli olalım
    Sorunsuz alışveriş yaptıklarım : Commander, Romster, FATALIST, digitaldelisi, teper4y, boylum, SCORPION07, HALO®, MENEME2002 (DH Yönetici) , ngndrn, Likeliness, okahn, InTerCeptor, tenahiz, mrxpsp3, xatax, B@YMEN, Cisco, Technos; Coldfire ve faithless (satış); baltazar1903, sulidin, ssedobay, kendinibil, sockdreth; mylove; dannemann; meke (DH Yönetici); burky; Lèon; Rakavuz; raalem1; dilaver_isik

Olumsuz alışverişlerim için tıklayınız
  • Bende bu sabah o haberi gördükten sonra kendi biletimi satma zamanımın geldiğini anladım.
    Bileti alacak arkadaş çok değerli bir hatıraya sahip olacak. Kriz olmasa satmayı düşünmezdim bile.
    Açgözlülüğün manası yok. 35.000 lira yeterli...

Alışverişlerim: öztin = Palit 8600 GT Sonic+ Ekran Kartı, AnacoN = TT Big Typhoon Soğutucu, EXPANDER = Gigabyte GA-P35-DS3L Anakart, oznB = Hollister Kapüşonlu Sweet, doves = Western Digital 320 GB SATA Harddisk, akkinooo = Seagate 2x320 GB SATA Harddisk, fastfurious= Abercrobie Gömlek, Polo, Tişört, Eşofman..., alattin_nuri= Western Digital 2x320 GB SATA Harddisk
  • resmen maytap geçiyo adam
    SORUNSUZ ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM: historical,good charlotte, georgia, enescakillii, LİDER_36, mertoni,burakunal,BRKYPNR,fifa_05,orkan_pp.1,White_tiger5,moordillo,hydra_sk,garuda,iron99999,sefatma,notime,NightmarE_6,Bjk@@N,1906nedir,xafer,technician77,sjsero,White_Tiger,baron82,HercuL,diadema,Ercan0666(2),erenergezer,forever_boy,kriz_369,Atl@s,eskisehirliboy,Onurr,TRaVMaa

kefil olduklarım:erhaninho_carsi,

olumsuz:CeLLaT_1905(kendini cok zeki sanıyo 3 alısverısımızın 2 sinde kargoyu anlasmamıza uymayarak gecıkmelı yolladı sonra kendısı ıtıraf ettı once senın cıhazın gelsın ıstedım dıye)
  • Yaw maça gitsek de biletini saklasak anlayacagım da gitmediğimiz maçın biletinin biz de ne gibi bir anısı olabilirki?

Freezzer,Meneme2002,Player,Fsaglam,Zalman_1,Unsal23,Tanerturk17,Mokoko,Berrenger,Signomis,Gokhntr.mehmet_koksaL,hiickimse,denny07
  • Güldürmeyin beni yaaa hangi akıllı arkadaş bilete para verir ?diye bir soru sorcam.Pardon unutmuşum burası Türkiye Burda bu arkadaşlardan çokça VAr

1)Yaşını büyük göstermeye çalışan veletlerle alışveriş yapmıyorum.
    2)Söze önem veririm tutamayacağınız sözler vermeyin.Söz namustur!
    3)Cin olmadan adam çarpmaya çalışan tipler bana uzak olun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fotokopisini alsak ne kadar olur ?
    Alışverişlerim : reason666 ( x1600xt Sattım [2007]) - cenova ( Asus 3870 Sattım [2007] ) - kornakamil ( Logitech G5 Aldım [2008]) - infra_dark ( Audigy2 Ön Panel Aldım [2008]) - suganzm ( Zotac 9800gtx+ Sattım [2009]) - komando57 ( FSP 600W Power Supply Sattım [2009]) -Aytamal ( OCZ Reaper X DDR2 800 CL3 sattım)-rommelgs ( Z5500 Sattım ) feilonq - (Audigy2 ZS + Ön Panel Sattım)-B10 ( Sapphire 5770 Sattım )-
  • Yazılacak çok şey var ama o bileti o fiyata satabileceğini düşünenlere sadece gülüyorum.

Orjinalden alıntı: Taurus20

Bende bu sabah o haberi gördükten sonra kendi biletimi satma zamanımın geldiğini anladım.
    Bileti alacak arkadaş çok değerli bir hatıraya sahip olacak. Kriz olmasa satmayı düşünmezdim bile.
    Açgözlülüğün manası yok. 35.000 lira yeterli...

Ha yani 35000YTL makul diyorsun,aç gözlülük değil yani...

Dostum o bilete 500YTL veren birini bulursam iki dakika düşünme.Malum,kriz

Delinin biri bir kuyuya taş attı 100000YTL dedi bin akıllı çıkaramadı
    Referanslarım: fazganella ... amo ... snicker ... DarkMask ... judith ... batuday ... eta948 ... conjure ... cemdiker ... tandemir ... uqur_dn ... konsol_dünyası ... cathedral ... Roland Deschain ... TheMarjinaLs ... Déathklaat ... RoMeO-TR ... orsye ... Dre@m_Child ... treach ... Smalltime ... ReDEyeSAnk ... oguzaslan666 ... Lj.23 ... takeru ... Anarkos ... Çepçugov_42 ... themehmetoner ... secretmek ... dark dragon ... denizfeneri ... GameBuy ... CartmanEC ... tolga226 ... NameLessKnight ... casualities ... Le Blanc ... jambon ... CANOZ ... mr.lavalava ... coupe96 ... evenfall ... fairstars ... apca[tr] ... ipsiz_uçurtma ... Nutec ... yukselgrup
  • 34,000 kurtarmaz mı ?

• bi paket marlboro veririm sana uyarsa takas olaraktan

Eğer dünya çapında kaliteli ürün, hizmet ve kişilere sahip olursanız, dünya çapında kar elde edersiniz.
  • fotokopisi kaça ?
    Sattığım ürünler; dreamcast (Xbox 360), duro (Xbox 360), DehaCaman (Xbox 360), Orviper (Microsoft Zune), oscartechnoshop (2 Adet Xbox 360), codeforex (Logitexh G25), faithlesszombie (Kindle Paperwhite)------ Aldığım Ürünler, kadiryildiz84 (Samsung mp3 player), tarikus77 (Xbox için RGB Kablo), STRIPES (Logitech G25)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZeBaNi_

Bende de Fenerbahçe - Pendikspor bileti var ne kadar eder acaba

Fenerbahçe - Gebzespor biletiyle takas olur mu

expert22,Meneme2002,Sunshine,Endless,necroshine, Mehmetksk (red a!ert),Tsunami41,Colt,Shebumi,Thedevilslieutenant,Toki,kenzar,swcat,ataruz,SkyStar37,peugeot206WRC,obattal,talip,prom,diverfish,naz_eg,fLaVa,amddma,
    erdson,yas,SUPERMAN,isirgan,seso81,mdilbaz,maystor,hasan_arm,zonemaster,sokralaz,hey,teknikel_bilgisayar,alisaglam,Haktan_,by_zyxel,Security,ozogul4,alişeker,wenigma,ismail8484,byerdox,ftangel,superms,sight,hannibal,
    lasguard,AbsoluteZero,ömerözkan,Neosis,MrBlack,samilbb,m_girit,newsagent,HİPER,mrxpsp3,VISION,okan,Enistgok,Frozen_7,megaturk,SAVIAR,cupra,enmisafir,aykutx,Pcdunyasi,10.Lincoln,eXe55,ghostomer,stuka,omusti,ercani,
    netdigital,barisozer83,siyau,webmetin,gokhan1500,Şirin_Baba,Pcdunyasi,asyapage,darkcube,06fthtky,Dilocrom,laptopdonanim,dertlerinsani61,bayrakdar,eric13,erkandere,bluebee,pisimiyav,garuda,ehadbey,Emre.AsLan,pSy!,stanko,
    flexnacht,tappo22,Reyftn,adalbert, serdardiego,melgan,cepdukkani,qwerty38,cmon34,ismail_abi, Kreativ,ozgur0785, Takım_Tamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZeBaNi_

Bende de Fenerbahçe - Pendikspor bileti var ne kadar eder acaba

ooo o maç çok daha mühim tarihi bi maç, 50000 ytl'den aşağı sakın verme
    Referanslarım: fazganella ... amo ... snicker ... DarkMask ... judith ... batuday ... eta948 ... conjure ... cemdiker ... tandemir ... uqur_dn ... konsol_dünyası ... cathedral ... Roland Deschain ... TheMarjinaLs ... Déathklaat ... RoMeO-TR ... orsye ... Dre@m_Child ... treach ... Smalltime ... ReDEyeSAnk ... oguzaslan666 ... Lj.23 ... takeru ... Anarkos ... Çepçugov_42 ... themehmetoner ... secretmek ... dark dragon ... denizfeneri ... GameBuy ... CartmanEC ... tolga226 ... NameLessKnight ... casualities ... Le Blanc ... jambon ... CANOZ ... mr.lavalava ... coupe96 ... evenfall ... fairstars ... apca[tr] ... ipsiz_uçurtma ... Nutec ... yukselgrup
  • Ne biletmiş ha...
    Bilet forumdan bir arkadaşımıza 13.000 liraya satılmıştır. Hayırlı olsun.

Efendim şimdi durumu izah edeyim. Okula gitmeden önce hani biletimiz var, meşhur olduk ya, şunu cüzdandan çıkartıp sağlam bir yere kasaya falan koyalım. Biletime tekrar bir bakmak için cüzdanımı kurcaladım. O da ne ?? Bilet yok ortalıkta. Soğuk terler dökmeye başladım o an. Evde bir yerde olduğunu biliyorum ama o anda şaka olarak konuyu devam ettireyim dedim. Bir deli kuyuya taş attı... Sabahleyin meşhur haberi görünce benim yadigarın da satış zamanının geldiğini anladım. Gırgırına da olsa gün içerisinde yüzünüzü biraz da olsa güldürebildiysek ne mutlu bana. Kusura bakmayın.

• 13.000 :O hiç inandırıcı gelmiyor üstadım

@.:BBR:. hdd aldım , @caqlayan rapid hesabı aldım , @dbaggio psp aldım , @ecozer ipod touch aldım , @izmirandizmir kontör aldım , @dragonstory ipod touch aldım , @helpersatan psp sattım, birinede ipod nano satmıştım mesajları filan silince unuttum adını hehe
  • 1000 lira verene havada karada veririm 6-0lık maç biletini:D
    en iyisi biraz elde bileti bekletmek
    hadi 100 lira indirim 900e temiz:D
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.