Bildirim
5s 'in 4.99 inç gibi bir boyutla gelme ihtimali nedir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: __Rainman
5s 'in 4.99 gibi bir boyutla gelme ihtimali nedir arkadaşlar . Sorma sebebim android beni delirtecek artık!
Telefonu galaxy s3
Buna yüzde olarak cevap verecek herhangi birisi yok. İmkansıza yakın olduğu kesin. Herkes gibi bekleyip göreceğiz. Soru yerini bulmuyor anlayacağınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
5s 'in 4.99 gibi bir boyutla gelme ihtimali nedir arkadaşlar . Sorma sebebim android beni delirtecek artık!
Telefonu galaxy s3
Buna yüzde olarak cevap verecek herhangi birisi yok. İmkansıza yakın olduğu kesin. Herkes gibi bekleyip göreceğiz. Soru yerini bulmuyor anlayacağınız.
Dostum en azından ümitlenmek istiyorum. İphone ekranıok küçük geliyo bana , galaxy kullanıyorum onunda yazılımı pert .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyütülmüş ekran gelmez. Gelse de 4.99'a sıçramaz, 4,2 falan yaparlar.
iphone 5s'de ekranin boyutunun buyucegini sanmiyorum, 5 ile ayni kasayi kullanacaklardir. Sizin dediginiz anca iphone 6'da olabilir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
Telefonu galaxy s3
Buna yüzde olarak cevap verecek herhangi birisi yok. İmkansıza yakın olduğu kesin. Herkes gibi bekleyip göreceğiz. Soru yerini bulmuyor anlayacağınız.
Dostum en azından ümitlenmek istiyorum. İphone ekranıok küçük geliyo bana , galaxy kullanıyorum onunda yazılımı pert .
aynı durumdan bende şikayetçiyim ne yazıkki iphone 5 tanıtım videosunda "ekranı artık olması gereken boyuta getirdik" dendi tabi kullanıcılar ihtiyaçları hızla değişiiyor dünya hızla değişiyor armut apple ne yapacak merak ediyorum
-
4.99 gibi bir boyut icin bir kac yil daha umitlenmeyin.
%0
%0,1
5S dediğiniz inçte çıksın ben size kendi telefonumu yollarım. Alıntılarsınız Apple öyle kısa zamanda ikinci defa tükürdüğünü yalayacak bir şirket değil.
-
Ben 5s den ziyede 6 nın çıkmasından yanayım zira ekranın 4.2 tarzında birşey olmasını gerçekten çok istiyorum. Iphone 5 teki uzama olayından pek memnun kalmadım(telefon sahibi değilim, ufak incelemelerimin sonucu bu)
Ancak 5s çıkarsa bence 1.5 gb ram ve 1.5 ghz gibi bir işlemci gelicek ve çoğu kişinin muzdarip olduğu soyulma ve oynamalar giderilecektir. -
Sifir zero null
Apple iphone 5 gibi bir tasarimla gelirse fiyasko olur. Artık Samsung, Sony, HTC bomba telefonlar üretiyor. Apple'in pazardaki payını koruması suanki durumda çok düşük bir ihtimal. Apple "standartları ben belirlerim" derse hata yapar. Çünkü suan standartların gerisinde kaldı. Stabilete bir yere kadar...
Umarim ekran daha fazla buyumez. Cep telefonunu koyacak yet bulamiyoruz valla. Yakinda telefon tasimak icin canta gezdiricez yanimizda.
0 yazıyla (sıfır) -
bence bir kaç ay sonra yeni ipad ve iphone 5s'i duyuracak yeni ipad'i hepimiz biliyoruzdur heralde gerçekten bişeyler değişecek ve bundan 6 ay sonra da ipad mini'yi retina ekranla falan güncelleyecek ve aynı zamanda İphone big-wide gibi bir isimde 4.5 yada 4.7 inc'lik bir model duyuracak. sizin gibi bende ekranın küçüklüğünden muzdaribim. fakat firmayı da düşünmek gerekir Apple herzaman asi oldu boyun eğmedi (flash-floppy) bu konuda da istemesede boyun eğecek çünkü rakipler gittikçe büyüyor ama gende fazla bir büyüklük beklememek lazım, sebep ise iphone'un sahip olduğu tasarım kimliği. Mantıklı olan üst-alt ve yanları biraz daha küçülterek ekranı büyültmek ama bu tasarım anlayışına ters tabi biz burada konuşuyoruz ama apple ne yaprarsa yapsın kimse umduğunu bulamayacak memnun olmayacak ve bir sonraki sene ya batacak (ki batması çok zor şu anda sharp da batma arefesinde ama samsung dahil bir çok firma destek veriyor batmasın diye) yada kendine çeki düzen verip insanların istediğini diğerlerinin yaptığından daha iyi bir şkeilde yapıp sunacak
-
% 0,000001
Herkesin zevki standartları farklıdır herkesin görüşüne sonsuz saygım var ama bir cep telefonunun 5 inç olmasını şahsen çok mantıksız buluyorum. Adı üstünde bu cep telefonu, daha cebe sığmıyor ki. 5 inç telefonu tek eliyle kullanabilen var mı ayrıca ? Tablet bilgisayar mı bu ? Şöyle çekirdeğimi alıp parkta bi yarım saat akşam gezmesine çıkayım desen eşofmanını giysen cebine sığmayacak elinde taşıyacaksın, fuzuli yük sana, keyfinin içine eden öğe. Ya da ekstra çanta alıp onda taşıyacaksın e ne anladın keyiften şimdi. O yüzden ben 4S, bilemedin 5 ekranı yeterli diye düşünüyorum.
5Sin öyle bir ekran boyutuyla çıkmasının ihtimali -Apple kafayı sıyırmadığı sürece- sıfırdır çünkü S serileri hep ilkinin daha hızlandırılmış ve sorunları giderilmiş versiyonlarıdır, neredeyse hiç fiziksel değişikliğe uğramamışlardır. 4te kulaklık girişinin yanında siyah çizgi varken 4Ste kaldırdılar mesela epi topu bu yani.
-
Zannetmiyorum. Çok bilir analizciler aynı boyutda kalacağını, gelişmiş donanım ve finger print ile geleceğini söylediler. Hatta haberi vardı burada;http://www.macrumors.com/2013/04/12/analyst-iphone-5s-will-have-larger-camera-new-fingerprint-technology-same-screen-size/
iPhone 5S Ağustos da gelecek büyük ihtimal. Ya da Eylül'de de gelebillir bilemiyorum ama büyük bir şey olacaktır. -
%0
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yurtdışı macbook kayıt gerekli mı
- iphone yere düştü açılmıyor
- telefoncuya telefon satmak
- kapalı iphone nasıl bulunur
- iphone alarm sesi kısma
- gizliden arama
- telsiz kullanım ücreti aylık ne kadar
- iphone"dan bilgisayara fotoğraf aktarma
- iphone 16e vs iphone 14
- uygulama indirmeden karekod okutma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X