Şimdi Ara

5k hedefli mezun çalışma programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabah namazı çalışmaya başlayacağım inşallah. programı 6 da başlattım ama büyük ihtimal kışın 5-5.30 gibi başlarım o bi saat vakti arada bi yerde kullanırım ona göre yorumlarsanız iyi olur

6-7
    7.20-8.20
    8.40-9.40
    10-12.40 (bir gün ygs denemesi bir gün lys mat denemesi)
    1.30-2.30
    2.50-3.50
    4.10-5.10
    6.10-7.10
    7.30-8.30

arada bir saat karım olacak onu kahvaltı yürüyüş tarzı etkinliklerde kullanırım sabah vakti. sizce nasıl program. 8 saatlik çalışma var 5 lys 3 ygs tarzı yaparım ama ilk başta 6 ygs 1 lys mat 1 lys geo yaoparım ağustos 15 ten -eylül 15e bu tarz giderim sonra 5 lys 3 ygs yaparım. neyse soruları ve önerileri isterim. her türlü yoruma açığım ilk hedef boğaziçi bilgisayar ma olmazsa odtü bilgisayarda beni aynı seviyede mutlu eder.

not: çok fazla sosyal hayatım yok. isteyen arkadaşımla saat 8.30 dan sonra buluşurum. sabah namazı daha önce kalkıp çalıştım vücudumu alıştırırım inşallah. pazarları bağa gideriz o günde sadece 3 saat ders+ deneme yaparım geri kalan vakti kitapla geçiririm. benim asıl hayali bu yıl hiç tv izlememek arada sırada film olur ama inşallah hiç dizi izlemeyeceğim.

• ders çalışmaya alışıksan güzel program ama hiç böyle çalışmadıysan yavas yavas arttır derim saat sayısını

Orijinalden alıntı: Trinkles

ders çalışmaya alışıksan güzel program ama hiç böyle çalışmadıysan yavas yavas arttır derim saat sayısını

genel yapım ile birşeye anında başlayıp bitirirsem daha iyi oluyor ama bunu 10 gün aralıksız yapmalıyım uyku düzenimi alıştırırsam sorun kalmaz inşallah. ilk 5 bin için yeterli mi sizce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok iyi bi program olmus. Ben de bi 2.senesine kalan olarak gunluk 8saat calisacagim. Alistiktan sonra cok rahat eder insan bence. Yalniz bu arada sana sunlari soracagim sayisalci oldugun icin. Ben tm oldugumdan gecen yil hic fen calismadim ve sonra cik buyuk bi hata yapmis oldugumu anladim. Fen konularindan sadece biyo ve kimya ka var elimde. Sb olarak femin ilk adim kitaplarini alacagim sobrada denemelerde cozecegim hep.sence 20net ustu icin yeterli olurlar mi? Birde fem dersleri icin bildigin videolu konu anlatan kisiler var mi nette? Yardimci olursan cook sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trinkles

bence iyi bir program hem erken kalkıp çalışmak o saatlerde verimli oluyor

aynen hocam. mezuna kalıp saat 10 da kalkarsak yükseltemeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müstakbel engineer -- 6 Temmuz 2015; 14:57:25 >

Orijinalden alıntı: Mhysa45

Cok iyi bi program olmus. Ben de bi 2.senesine kalan olarak gunluk 8saat calisacagim. Alistiktan sonra cok rahat eder insan bence. Yalniz bu arada sana sunlari soracagim sayisalci oldugun icin. Ben tm oldugumdan gecen yil hic fen calismadim ve sonra cik buyuk bi hata yapmis oldugumu anladim. Fen konularindan sadece biyo ve kimya ka var elimde. Sb olarak femin ilk adim kitaplarini alacagim sobrada denemelerde cozecegim hep.sence 20net ustu icin yeterli olurlar mi? Birde fem dersleri icin bildigin videolu konu anlatan kisiler var mi nette? Yardimci olursan cook sevinirim..

fahri taban fizik

oktay hoca kimya
    bioda senin biyon iyi ama ygs için çok ayrıntılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Üç türlü aristokrasi vardır; birincisi yaş ve kıdem; ikincisi servet; üçüncüsü akıl ve bilgidir.

En Şereflisi sonuncusudur.
  • mezunsan gece çalışmak daha verimli olur bence ben öyle yapacam saat 12 ile 5 arası falan

• eklemen gereken bi kaç şey daha var

1 kibrit kutusu kada beyaz peynir
    2 dilim ekmek

• up
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.