Şimdi Ara

5db lik anten aldim yine degismedi.. :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar usr9106 modemim var karsi komsudanda ceksin die 5db lik usr anten aldim.. ama hic bi degisiklik olmadi network stumbler programinda -28db/m den -21db/m oldu.... yani cok fazla bi degisiklik olmadi.. isin garibi orj. 2 db lik anteniyle salonda cekerken 5 db lik antenle salonda bile cekmedi.. kanallarida denedim ama yok olmuo olmuo.. ne yapabilirim nasi bi cozum uygulayabilirim.. tecrubeli arkadaslardan destek bekliorum tesekkurler..

bu arada antende ariza olabilmesi ihtimaline karsi anteni degistirdim ama yine bi fark olmadi..

tesekkurler...

• sende komşuna kablo çek hem bedava internet kullanıca hem de kablosuz istiyo fazla keyfine düşkün bi komşuymuş bu

kablosuz router al usr 100lira civarında o zaman her yerden çeker her yerden alır
  • anteni araya kablo koymadan direk modeme bağlamayı denedin mi
  • anten zaten direk modeme bagli....
  • normal antenler ile 5 dbi lik anten arasında çok fark bekleme.
  • zamanında 9108 ve 9106 modellerıyle baya deneme yaptık hatta duvar tıpı robotıcs ın 14 db lık antenını aldık fakat hıcbısey degısmedı arkadasının evıne bı repeater alın takın sorununuz bıtsın fıyatını sorarsanız 100 ytl cıvarında bıcok markanın modeller var
  • peki cekim alanini kuvvetlendirmek icin ap den baska ne yapabilirim? bu ev yapimi antenler misali bisiler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.