Şimdi Ara

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.319
Cevap
3
Favori
141.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lprytk

@_DeserTEagle_ o programı yükledikten sonra olduysa o programdadır sorun.her programda böyle olmuyor merak etmehard format attığın zaman ayarların mesajların rehberin ajanda kayıtların ve programların gitmiştir gerekli olanları yeniden yükleyebilirsinancak program yüklerken biraz daha dikkatli olmanı tavsiye ederim çünkü telefon hackli olduğu için daha kolay zarar görebilirbu arada diğer soruna cevap vermiştim görmedin galiba.yeni versiyon attıktan sonra eskiye dönülmez telefon kullanılmaz hale gelebilir

Evet lpryturk çok teşekkür ederim sana.Beni belki de büyük bir hata yapmaktan kurtardın.Biroltr'nin çok stabil çalışan v40 versiyonundan sonra böyle birşeyle karşılaşınca çok uyuz oldum Hata o programdanmış.Allahtan fazla birşey yüklememiştim ve tel rehberim pc de kayıtlı Zaten telefonla çok uğraşan biri değilim ama V50 yi denemek istedim.

Bu arada asıl önemli sorun jebote'nin belirttiği gibi resimlerim müziklerin videoların galeride gözükmemesi bunu çözebilen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR.YILMAZ -- 22 Nisan 2010; 20:38:12 >

• birol arkadaşım şu v50 nin ilk paket halini başka bir yere upload etsen, ilk halini indirmişsin nokia serverından öyle yazmışsın başka bir yere upload edermisin
  • beyler bende biroltr nin hackli v40 yazılımı var ben hacksiz v50 yüklemek istiyorum direk nsu den yükleyeyim mi? yoksa yapmam gereken ek şeyler varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

birol arkadaşım şu v50 nin ilk paket halini başka bir yere upload etsen, ilk halini indirmişsin nokia serverından öyle yazmışsın başka bir yere upload edermisin

Selamlar. Konu başlığındaki 3. maddedeki yazılımı RM-356_EMEA_50.0.005v13a_5800 ( 5800xm v50 versiyon Frimware dosyalarının paketlenmiş hali) bilgisayara kurman yeterli. İlgili yazılım bu paketin içinde.
  • nsu taratıp v50 kurdum herhangibir sıkıntı yok titreşim canavarlaştı resmen müzik litesi falan iyi olmuş ama hız konusu biraz tartışılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScovX

beyler bende biroltr nin hackli v40 yazılımı var ben hacksiz v50 yüklemek istiyorum direk nsu den yükleyeyim mi? yoksa yapmam gereken ek şeyler varmı?

hayır gerek yok direk kurabilirsiniz
  • v50 telefondan yukLedim. ekran titreşim sevıyelerinde sevıyesizlik var :)) 1 2 3 artarak qitmiyor 1 le 3 aynı yüksek 2 orta 1 yok

Sizdede oyLemi arkdaşlar Birol arkadaşım bu konu hakkında yarıdımcı oLurmusunuz biLqiniz varsa
  • Bi sorun var mı ? yoksa hemen kuruluma geçeceğim kuranlar yardımcı olsun teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SviosM-

Bi sorun var mı ? yoksa hemen kuruluma geçeceğim kuranlar yardımcı olsun teşekkürler

bence var hocam sabırlı ol biraz bekle derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadikaL16

v50 telefondan yukLedim. ekran titreşim sevıyelerinde sevıyesizlik var :)) 1 2 3 artarak qitmiyor 1 le 3 aynı yüksek 2 orta 1 yok

Sizdede oyLemi arkdaşlar Birol arkadaşım bu konu hakkında yarıdımcı oLurmusunuz biLqiniz varsa

Orjinal nokia v50 sürümünde bu hata mevcut.İlk sayfalarda belirtmiştim.Şimdilik yapcak bir şey yok.

Telefondan sertifikalama (imeisiz) yöntemini öğrendim.(Evet yeni öğrendim).Ama güvenli olmayan nesneler kurulamaz uyarısını birtürlü aşamıyorumya.Bunun hacksiz bir yöntemi yokmu beyler ?
  • Üstad merhaba.emegine sağlık.dikkatimi çeken bir iki konu var.sanırım hack in gelişmesi için sanada faydası olacaktır.
    1-yükleme sonrası ofice ve rihana yüklenmiş durumda
    ama formattan sonra ofice siliiyor.
    2-ev temasında navi ve 6 kısaol teması hem format öncesi hemde format sonrası görünmüyor.

3-flash yükleme sonrası batarya 3 çizgi.hard formattan sonra 4 çizgi.(iki kere tecrübe ettim.):))

ön eleme olarak bunlar var gözlemlediğim.sonrası için şimdiden kolay gele.selamlarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratilk -- 22 Nisan 2010; 21:47:50 >
  • hackli versiyonu kurdum normalinden kat kat iyi

yalnız birol hocam bizide düşün be

> Tüm tuş ışıkları yansa
    > Tuşları kilitlerken titreşim olsa
    > yazı yazarken titreşim aktif olsa
    > bide şu ev ekranı temaları v40'taki gibi olsa 10 numara olacak

geldiginde bunlarıda bi düşün hocam benim gibi çoğu kişi telefonu böyle kullanıyordur

edit: normal kurulumda zor dönen telefon geç açılan menü hackli versiyonda kesinlikle yoktur herkese tavsiye ederim teşekkürler birol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrchad -- 22 Nisan 2010; 21:50:35 >

• hero_ ,imelsiz sertifika olayını su an için sadece siscontents programı ile yapabilirsiniz oda her proda işe yaramaz sanırım.yinede dene istersen
    http://www.dosya.tc/siscontents132.rar.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: jebote

şuan tek sorun çekilen ve atılan resimlerim müziklerin videoların galeride gözükmemesi

ancak hafıza kartında da galeriden göremıyoruz

şuna bi çözüm lazımm

tek sorunum bu sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: lprytk

quote:

Orijinalden alıntı: _DeserTEagLe_

hero orjinal değilde v40 hack lı modu tekrar yuklemek istiyorum bunun için biroltr nin v40 topicindekileri uygulamam yeterli mi yoksa ekstra bişey yapılacakmı _ ?? Bu arada biroltr ye çalışmaları ve emeği için çok teşekkürler ama bence v50 hack versiyonu biraz sorunlu gibi.V40 mükemmeldi.Biroltr nin v50 yi biraz daha gözden geçirmesi şart.

eski versiyona geri dönülmesi çok zor ve tehlikelisakın denemeyin derim çünkü telefonunuz kullanılmaz hale gelebilir

Sistem dosyalarını buldugun her versiyona istedigin zaman dönebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Ya bırol aga su sertıfıka ıslemı nasıl olcak ya :S OPDA sıtesınden aldım ama bu aralar sertıfıkalamama ragmen genede tel de hata werıo :S :S

ya arkadaslar yokmu bılen sunu :S
  • bendede bu sorun var :S

telefona ve hafıza kartına format attım

dosyaları geri yükledim müzikler göründü ama video ve resimler görünmüyor galeride :S:S

hafıza kartı içinde var sadece galirede gözükmüyor!!!!

hacki versiyonu kurup bu sorunu yasayan veya hackli versiyonu kurup bu sorunu yasamayan varmı :S
    quote:

Orijinalden alıntı: u_ka_

quote:

Orijinalden alıntı: jebote

şuan tek sorun çekilen ve atılan resimlerim müziklerin videoların galeride gözükmemesi

ancak hafıza kartında da galeriden göremıyoruz

şuna bi çözüm lazımm

tek sorunum bu sorun

• "If you like this software, then support RP+ with a donation.www.symbian-toys.com/rompatcherplus.aspx"

Yükleme yaptıktan ve formatladıktan sonra RomPatcher'ı açmak istediğimde bu uyarıyı alıyorum. Sadece "OK" tuşuna basabiliyorum. Bastıktan sonra programa girmiyor, menüye geri gönderiyorum. RomPatcher'ı silip tekrar yüklemeyi denicem ama bilgilendirme yapmak istedim.
    --------
    Yükledim !

Harici olarak RomPatcher programını indirdim ama henüz hackli olmadığı için sertifikalamak zorunda kaldım. Yükleme işlemi başlarken hata verdi yüklemedi. Tekrar yüklemeyi denemedim ve RomPatcher programını açmayı denedim. İlk hatayı tekrar verdi ama bu sefer programı açtı.

Sorunum bu şekildeydi ve çözdüğüm şekli de yazmak istedim arkadaşları bilgilendirmek için..

Birol kardeşim, mod için çok teşekkürler. v40'ını da kullanıyodum severek, v50'yi de hemen yükledim. v60'ı bekliyoruz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 22 Nisan 2010; 22:57:32 >

• Patches dosyasını hafıza kartına kopyalayın rom patches programını ondan sonra acın.aksi taktirde dediğiniz şekilde tepki verir program
  • evet arkadaşlar galeride resimlerin gözükmemesi tek sorun şimdiye kadar onuda nasıl halledicez bilmiyorum ????
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.