Şimdi Ara

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.319
Cevap
3
Favori
141.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blade22tr

quote:

Orijinalden alıntı: thedoctor1907

quote:

quote:

quote:

quote:

birol tr hocam eline sağlık çok hoş bir paylaşım olmuş fakat 6lı ev ekran teması kullanırken alttaki simgelerden soldaki menuyu açıyo sağdaki rehber i tuş takımını nasıl açıcaz tuş atama kısmına bakdım birtürlü bulamadım menu orda gereksiz olmuş ortadaki tuş ile açılabiliyo ordaki menunün yerine ben tuştakımını atamak istiyorum bi yardım ederseniz sevinirim 6lı ev ekran teması cok hoş

arkadaşlar olumlu bi yanıt bekliyorum hepsini oku kısmını bende akıl ederim vaktim kısıtlı tek problemim bu yazılacak yanıt 2 3 satır

forumu okursan sorunun cevabını alırsın ayrıca sidea katılıyorum bu forumun 34 sayfa olmasının nedeni aynı soruların sorulması vaktim yok diyen arkadaşlarda vakitleri olunca baksınlar mümkünse biz bu forumda en çok dolaşan insanlar olarak haftanın en az 4 günü dışardayız ona rağmen giripte insanlara cevap verebiliyor ve 34 sayfalık forumu hala takip edebiliyorsak sizlerinde bazı sorunlarınıza çözüm bulmak adına başkalarına kükremek yerine forumu okumanızı tavsiye ediyor ve burda bu kadar çaba gösterip gece gündüz çözüm arayıp buraya çözümü yazmak için uğraşan insanlara hak ettikleri değeri vererek daha fazlasını beklemek abes ölmuyor mu arkadaşlar....
    side ayrıca geçmiş olsun kardeş disk kurtarma lazımsa bende bir iki program var söyle göndereyim.
    emkgs kardeşim haklısın niişanlı olmanın dezavantajları bunlar olsa gerek şu anda kuşadasındayım iki gündür:DDD güneş mükemmel kızla şahane gerisi ise bahane:DDDD birol ve side a duyrulur hooş birolda burda sanırsam:D

benden hariç herkese yanıt verdiğin için teşekkürler 2 bişey ögrenip ondan sonra böyle ahkam kesmeniz yok mu adamı deli ediyo madem söylemek istemiyosun yazma arkadaş bişey forumu oku mantıgını almak için yazı yazmıyorum buraya 22.sayfaya kadar okudum bişey bulamadım çok fazla da bu işlerle içli dışlı değilim kime kükredim de bana karşı cephe alıyonuz anlamadım bu konuda zaten sınırlı msj ım var ki hesaptabile öyle girer okur çıkarım bu kadar kendinizi beğenmenize gerek yok o gelir forumu oku bu gelir aynısı böyle mi yardımcı olunuyo forumu oku mantık bu ise yardım etmeyin ne kadar kendini begenmiş varsa toplanmış arkadaş yardım istediğim nadir durumlardan biri onda da yanıt klasik baksın herkes işine forumu oku aklını ben vereyim size

22 sayfa boyuynca okudum diyorsun ya sen okuma yazma bilmiyorsun yada okuma konusunda biraz özürlüsün kardeşim. ortamı germene gerek yok burda kimse kendini beğenmişlik taslamıyr ama sen öyle düşünüyorsan bu senin ve senin gibileriinin problemi. biz ve bizim gibiler sen ve senin gibi saygısız kendisinden başkasını düşünmeyenlerin dışında herkesin burda sorusuna cevap Vermiştir(ELİNDEN GELDİĞİ KADAR VE BİLGİSİ DAHİLİNDE). forumların amacı aynı şeyleri 30000 kez konuşmak değil belki 50 kez aynı şeyi konuşup yeni ufuklar bulmaktır. yardımcı olmanın bittiği nokta ise hergün temcit plavı yemekten sıkılmış insanlara inatla temcit pilavını dayatmaya çalışanlarla karşı karşıya kalınca sona erer.
    VAR SEN BİZİ KENDİNİ BEĞENMİŞ BİL SUÇ SENDE DEĞİL SENİN GİBİLERİ ARAŞTIRMACI OLMAMA YOLUNDA YETİŞTİREN TÜRK EĞİTİMCİLERİNDE BELKİ DOKTORSUN BELKİDE OLACAKSIN YADA MESLEĞİN HER NE İSE BİRAZ ARAŞTIRMACI OLSAN SORDUĞUN SORUNUN CEVABINI KENDİN BU FORUMA BAKMADAN BİLE BULABİLİRSİN.....

edep terbiye sınırlarından bahseden arkadaş arka plandaki yüzünü ortaya çıkardı arkadaşım kimisi çok bilir bu işi kimisi az bilir bilmeyeni neden bilmiyon diye yargılamak mı gerekir seninle s.dik yarışına girecek yaşta değilim insan gibi yardım istedim forumda durmadan soru soran biriside değilim biri çıkdı akıl verdi tekrar sorduk 2.akıl veren sen çıkdın bi daha da sormam zaten o akıl bende de var ama işlerim sıkısık oldugundan 2dk ögreneyim dedim.pişman oldum tamam bilginizde sizin olsun aklınızda bi daha da sormam bişey ama benden başka herkese yanıt at sen genede forumda yabancıyız diye anında konunun basına yollamak vaziye olmuş sizlere yardım istemiyorum senden ve 2satır yazmaktan çekinenlerden hadi iyi geceler tüm donanımforum üyelerine

BİZ KİMSEYİ YARGILAMADIK AMA YARGI MAKAMINI ELİNE ALIP YARGILAMADAN İNFAZ EDEN, SAYIN EDEBİ VA ADABI ÇOK İİ BİLEN İNSAN SEN BİZİ DİREK YARGILADINYA KENDİMİZİ ÇOK BEĞENMİŞTİK YA BİZ ŞİMDİ BİZE Mİ DİYORSUN YARGILADINIZ DİYE 34 SAYFA İÇİNDE GEZİNMEK BU KADAR ZORUNA MI GİTTİ KARDEŞ????? ZORUNA GİTTİYSE EĞER SENİ ARAŞTIRMACI OLMAYAN FİKİR VE AKLINLA BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM. ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ ZİHNİYETİNDE HAYATINA DEVAM EDEYLE AMA BAŞKALARINA BULAŞARAK SATAŞARAK VE LAF ATARAK DEĞİL KARDEŞ SANA DA İİ GECELER...

büyük yazmana gerek yok küçük okunuyo kardeşim büyük yazarak neyi telafi etmeye çalışdın onuda anlamış değilim. bana laf sokuştururken bile alıntında başkasına yardım ediyosun da benim olayıma 2satır yazmak zor mu geliyo eğer zor geliyosa es geç kardeşim senden en başa dön aklını isteyen yok anlamadıgımdan sordum bunu memleket meselesi haline getirdiniz şu foruma girdiğime de pişman ettiniz insanı. al sen istediğin gibi yönet konuyu canının istediğine yanıt ver istemediğini en başa yolla sensin hükümdar ama insanlara adil davranmayı da öğren kardeşim gerçi senden bişey istemek saçma sende katılmışsın 2bilgi ögrendikten sonra böbürlenenler kısmına bak biroltr adam yılmadan cevaplıyo sor bakalım ölmüş mü eksilen bi tarafı var mı 2soru sorduk arkadaş onda da git oku git oku okuduk anlamadık ondan sorduk ama anlatamıyoz insanlara hadi vazgeçdim iyiliğin ötede dursun

• Arkadaşlar, olayı bu kadar uzatmayın lütfen.. Herkezin anlayışlı olması lazım.

@thedoctor ;

Kardeş, hak vermen gerekir ki, bizlerin yazmaktan artık canı çıktı. Lütfen anlayış dahilinde ve karşılıklı çizgileri aşmadan konuşalım oldu mu? Neden biliyormusun?

Ben kendimde Blade kardeşim de, bu topic'i takip ederek ne öğreniyorsak baştan beridir her sayfasını kontrol ederek, yazarak okuyarak ve araştırarak öğrendik.
    SADECE OKUYUM, BULAYIM AYNISINI YAPAYIM DERSEN YANILIRSIN. İllaki kendine has sorunlar yaşayacaksın. Ama deneneme yanılma yapmadan öğrenemezsin.

BURADAKİ ASIL AMAÇ, BALIK TUTUP ELİNİZE VERMEK DEĞİL, BALIK TUTMAYI ÖĞRENMEK VE ÖĞRETMEKTİR HEP BERABER.

Geçmiş sayfaları gerçekten okusaydın, karşında muhattap olduğun insanların aslında bu topic'te ne kadar çok iş yaptığını gerçekten öğrenirdin... Neyse, çok uzatmaya gerek yok. Lütfen sakin olalım.

Sıkıntını tekrar yazarsan yardımcı olmaya çalışayım. Ok.mi?

Başlığı takip eden herkeze söylüyorum arkadaşlar, lütfen okuyun yaw, valla billa başlıkta bütün cevaplar mevcut. Yani eğer şahsen gözden kaçırdığım sorular olduysa eğer onların cevaplarını bilemem. Ama genelde sorular şeylerin hepsi aynı...

Bu işin başlangıcını yapan Birol ustamdır. Ama karşılaşılan sorunlar ve sorularla %70 biz ilgilendik bu zamana kadar, yani az çok bişey yapıp paylaşan insanlar.

Varsa sormak istedikleriniz tabiki sorup öğreneceksiniz. Ama biz size sorduğunuz sorular başlıkta cevaplarıyla var diyorsak doğrudur, atıcak halimiz yok durduk yerde, ya da sizleri uğraştırmak değil amacımız. Kimse sizlerden bilgi saklamıyor.

Ben hatta geçenlerde -hdd uçmadan evvel- JAF ile yükleme video'su hazırladım, youtube malesef 15dk. diye yüklemedi. Yoksa gerekli bütün işlemleri video'ya kaydedip sizlerle paylaşıcaktım.

Burada az çok bişeyleri yapan herkez zaten paylaşıyor. 2-3 gün içinde aynı sorulardan tekrar tekrar gelince e insan biraz kızıyor tabi... Hatta bir sayfa geride cevabı olan sorular oluyor, ve insanlar okumuyor bile...

Birol hocamızında sıkılmadan cevap vermesinin sebebi artık çoğunlukla başlığı bize emanet etmiş olması, eğer gerçekten baştan bu yana dikkat etseydin bunuda görürdün sanırım...

Şahsen özelden gelen bütün msj'ları bile yanıtlamaya gayret ettim.

Neyse, uzatmaya takmaya gerek yok. Sorunu sor bakalım cevap bulabilcekmiyiz???

• quote:

Orijinalden alıntı: aveada

v50 Hack'de Müzik Çalar'ı açarken takılma oluyor 5 saniye civarı..Sizdede varmı aynı sorun?

Hafıza kartına attığın mp3 lern kaynaklanıyor olabilir. 8-9mb sahip mp3lerin ön okuması uzun sürmesi normal mp3'lerinizle alakalı olası bir durum gibi. Ben yaşamadım yaşıyan arkdşlar varmı bilmiyorum 5sn çok sıkıntı çekilecek bi zaman değil...

quote:

Orijinalden alıntı: hoogar

orange temalı modifiye dosyasında da

bunda da;

wireless tan bağlanmak istediğimde sistem hatası alıyorum. aynı şekilde müzik kütüphanesini yenilemek istediğimde de sistem hatası (-1 ) alıyorum. var mıdır karşılaşan aynı sorunla ?

Yazılım güncellemesinden sonra hafıza kartına format atmadıysanız yada eski sistemizden yedekleri bu sisteme aktardıysanız bazı ayarlar çakışmış olabilir. temiz bir format atıp yeniden kurun yazılımı ve yedeklerinzi atmadan deneyin aynı sorunla karşılaşacakmısınız.

quote:

Orijinalden alıntı: apache131

V40 ta salladığım zaman sessize geçiyordu, V50 normal modda geçmiyor. yardımcı olursanız sevinirim.

Bu modifiyeli yazılımda o özelliği uygulamadım v40taki gibi sensör tepkisi yok.

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

ROM Patcher ı açıyorum uygulamalardaki RomPatcher+ Info yazıyor. altında OK 'a basıyorum. kapanıyor sonra. Şimdi bozuk mu oluyor bu ? Ne yapmam lazm ? Hackli v50 yi kurdum. Güzel bir de tema koydum. Çok hoş oLdu. Ama telin masaüstündeki üstte kişi ekleme yeri var oraya basıyorum liste geliyor hemen kayboluyor geri. kimseyi ekleyemiorum üste. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

indirdiğin dosyalar için "Patchers" adında klasör var onu telefonun HAFIZA KARTINA at onun içinde telefonu hack yapmanı sağlıyan yamalar var onları çalıştırınca telefon hack özelliği açılıyor.
    Kişi ekleme ile ilgili sıkıntında rehperinde kayıtlı kişi yoksa otomatikmen geri atar büyük ihtimalle ilk formattan sonra denedin rehperini aktar düzelicek kelersn ekrana kişi

quote:

ya bu konuda çok cahilim cahilliğimi bağışlayın bu hack li versiyonu hack siz telefona atabilirmiyim bu dosyaların içindekilerle telefon kendisi hacklenebilir mi ille hack li mi olacak telefon

en sorunsuz hack yöntemi yazılımla beraber kurulan hack ile oluyor evet mecburen bu yazılım paketi ile hack yapmalısınız sıkıntı yaşamak istemiyorsanız.

quote:

Orijinalden alıntı: vavien1

biroltr

Hocam merhaba sizin kullandığınız converter jpg to MİF dosyasına neyle dönüştürüyorsunuz
    rica etsem kullandığınız uygulamayı buraya upload edebilirmisiniz veya tam adını yazabilirsiniz
    benim bulduklarım ne yazıkki tam çalışmıyor.

Pc içinde yapmıyordum MIF çevirisini apan telefon üzerinden bir SİS programı vardı bulursam ekleyim buraya arşivimi deşmem gerek.

quote:

birol tr hocam eline sağlık çok hoş bir paylaşım olmuş fakat 6lı ev ekran teması kullanırken alttaki simgelerden soldaki menuyu açıyo sağdaki rehber i tuş takımını nasıl açıcaz tuş atama kısmına bakdım birtürlü bulamadım menu orda gereksiz olmuş ortadaki tuş ile açılabiliyo ordaki menunün yerine ben tuştakımını atamak istiyorum bi yardım ederseniz sevinirim 6lı ev ekran teması cok hoş

6icon ve navi bar ev ekranlarında TELEFON TUŞ TAKIMINI AÇMAK İÇİN "menü" tuşuna ardından YEŞİL ARAMA tuşuna basmanız gerek.
    Bu tuşların yerine başka tuşlar aktarılabiliyor bunu yapan sis programı vardı sofurmda paylaşılmıştı benim konumda deil forum içinde denk gelmiştim bende.

Arkdşlar konu içinde geçte olsa cvp veriyorum ben kimseyi yüz üstü bırakmış değilim zaten burdaki arkdşlar sağolsunlar sürekli cvp veriyorlar kimseyle kötü olmaya gerek yok PM atmış bazı kişiler hakaret ve saygısızca msjlar atmanızı anlamıyorum sanki kıllığına cvp vermiyomuşum gibi konu açıyorsun kayboluyorsun cvp versene kardeşim diyerek emrivaki ifadeler saygısız msjlar hoş deil cvp vermiyorum bu msjlara tek tek özeldense o kişiler kendini biliyor burdan genel bir msjla belirtiyorum davranışlarının yanlış olduğunu.
    Forum içinde saygılı olmanızı bana ve burdaki arkdşlarıma daha duyarlı cvplar atmanızı rica ediyorum.

@blade22tr
    Aynen kuşadasındaydım bi kaçgündür ama soğuktu ne kızı güneşi hoş şimdi izmirde soğudu yağmur geliyormuş izmirdeyim bende.
    milleti gaza getirion daha adananı unutmadım özel msj bekliyorum nerde ne zaman adana yiyecem

• Merhaba

WLAN bağlantısı yaptıktan sonra ve bağlandı yazdıktan sonra herhangi bir tarayıcı ile sitelere girmek sitediğimde ''Geçersiz Sunucu İsmi'' diyerek hata veriyor, v40'da aynı modemden giriyor fakat v50'de girmiyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim?

Google'da araştırdım çok kişi bu sorunu yaşamış ve ne yazık ki çözümü yazılamamıs, v50'den sonra bu sorun başlamış.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 22 Mayıs 2010; 3:08:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Merhaba

WLAN bağlantısı yaptıktan sonra ve bağlandı yazdıktan sonra herhangi bir tarayıcı ile sitelere girmek sitediğimde ''Geçersiz Sunucu İsmi'' diyerek hata veriyor, v40'da aynı modemden giriyor fakat v50'de girmiyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim?

Google'da araştırdım çok kişi bu sorunu yaşamış ve ne yazık ki çözümü yazılamamıs, v50'den sonra bu sorun başlamış.

Teşekkürler

Bu zamana kadar bu şekilde bir sorunla hiç karşılaşmadım ben. Ne birol arkadaşımın yazılımında ne de fatih arkadaşımızın yazılımında. En baştan başlayarak sormak lazım, bu iki yazılımdan birini mi kullanıyorsunuz yoksa normal sürüm mü?

Aklıma gelen ilk şey, bağlantı ayarlarındaki proxy server ya da türkçesiyle yakın sunucu kopyası kullanma olaylarını kontrol edin. Veya dns ayarlarınızı değiştirin. Bunun haricinde sorun çıkartacak bir şey olabileceğini sanmıyorum. Şu ana kadar sayısız defa telefonumu flashladım bu iki yazılımla. Özellikle Birol hocamın yazılımıyla çok içli dışlı olduk, hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım.

• merhaba arkadaşlar..

bu yazılımı yükleyeli nerden baksanız 20 gün olmuştur. Ama 3-5 gündür batarya sarj problemi yaşıyorum. Geceden taktığım şarz sabah full oluyor ama o günün gecesinde yine şarz bitiyor. Yani anlayacanız şarz bir gün bile gitmiyor artık. Sürekli birşeylerde yapmıyorum. Durduğu yerde batarya boşalıyor :( ne yapmam lazım
  • selam ben v50 ovi üzerinden yükledim artı bir program felam avantajı sağlamadığı gibi gps te gitti bağlanamıyorum ve bağlanma çabası içine girdiğimde kontürlerimi yiyiyor internet bölümü cevrim dışı olmasına rağmen şimdi broltr kardeşin tavsiye ettiği madifie v50yi nasıl yükleye blirim bu işlerdende uzak bir adamımm.. daha önceki versiyonu yükleyene kurana kadarda baya bir zorlanmıştım.. :)) şidii konumum diyorum bulamadığı gibi benden bir veri bedeli düşüyorr..
  • Birinci sayfayı okuyun lütfen. Gerekli açıklamalar orada
  • arkadaşlar şarj konusunda problemi olanlar telefonlarını tam bitirip telefon kapalı iken şarj ederlerse...iyileşme görecekler..benim şarj belki inanmayacaksınız ama yarın öğlen 7. gün olacak hergün en az yarım saat konuşmam var..şimdi 3 tik var...
  • Birol ustam, sana sormak istediğim bir kaç şey olacak. Malum biz müşteriyiz aslen, bakma sen bu kadar senin yazılımı biz yapmışız gibi ortalıkta dolaşıp durduğumuza ehieiheih

Şaka bir yana, geçenlerde Fatih kardeşimizin forumdan verdiği yazılımı yükledim. Açıkcası bazı bariz farklar var ve sana sormak istedim.

Sıralayarak yazayım daha kolay olsun:

1. Senin yazılımı yükledikten sonra benim telefonun pil dengesi yerine oturmadı, bir günde bitiyordu. Fatih'inkinde çok güzel dayanıyor, anlayamadım...
    2. Patch dosyaları, RomPatcher vs. gibi daha bir sürü program otomatik kurulu geliyor, senin yazılımda böyle bir şey yapma şansımız yok mu?
    3. Bu kadar yüklü program olmasına rağmen (Screen snap, torchlight vs.vs. tutunda bir sürü şey) ve 5-6 dil yüklü olmasına rağmen açılışta telefon 81mb. boş hafıza ile başlıyor anlayamadım nası yani?? Acaba programlar h.kartına mı kuruluyor diyorum ama, gene kendi dosyalarımı kopyalayınca h.kartında 1.6gb kadar boşluğum kalıyor. Öncedende öyle oluyordu.
    4. Fatihin yazılımında KS kullanılmıyor genelde, bütün kısayollar derli toplu yerlerinde duruyor. Seninde bu şekilde yapma şansın olmaz mı?
    5. Ekran temalarının bir tanesi ingilizce ve bir tanesi de sorunlu olsada güzeller. Bunları ekleme şansın olmaz mı?
    6. Geleyim en sakat noktaya, telefon ne kadar yüklü olursa olsun, efektlerde -ki içindeki default efekt harika çalışıyor- hiç bir kasma yaşatmıyor??? Ve hiç bir programla çakışmadı şu ana kadar. Bu nedendir acaba?
    7. Senin yazılımda örneğin tam ekran klavye kullanırken yavaşlama ya da tekleme oluyordu, Fatih'in yazılımda inanılmaz hızlı yazılıyor ve takılmıyor?? Nasıl oldu anlamadım gene...

Yazdıklarımı yanlış anlama (yın) lütfen, sadece ikisinide denemiş bir kullanıcı olarak meraktan soruyorum bunları. Valla garip yani. Bir yazılımın ve aynı sürüm üzerinde oynanmış olanların birbirinden bu kadar farklı çıkacağını tahmin etmiyordum açıkcası.. Şaşkın durumdayım.

Uğraşan herkezin ellerine sağlık, teşekkür ediyorum herkeze

• arkdaşlar bul seçeniğini nasıl eklıcez
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

Yazdıklarımı yanlış anlama (yın) lütfen, sadece ikisinide denemiş bir kullanıcı olarak meraktan soruyorum bunları. Valla garip yani. Bir yazılımın ve aynı sürüm üzerinde oynanmış olanların birbirinden bu kadar farklı çıkacağını tahmin etmiyordum açıkcası.. Şaşkın durumdayım.

bende birinin denemesini bekliyordum :D
  • Selam
    Ev ekranı temasında navigation bar temasını seçiyorum tuş takımı kayboluyor.Yani kayıt etmediğim birini aramak istediğimde ne yapmam gerekiyor.Tuş takımını aradım fakat bulamadım.Birde telefonumu yeni açtığımda hemen menü tuşuna basmazsa sistem yok gibilerinden bir hata veriyor.Hafıza kartını çıkarttığımda bu hata gidiyor.Acaba patches dosyasında uyumsuz eklentimi mevcut.Yardımcı olacak arkadaşalara şimdiden sonsuz teşekür ediyorum....5800 xm 50:00 hack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shademan34 -- 23 Mayıs 2010; 20:09:46 >
  • Wireless'ten v50 kurmuştum ama radyoda donma sıkıntısı hala devam ediyor...
  • arkadaş v50de bul seçeneğini nasıl eklyebılırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: zelter

arkadaş v50de bul seçeneğini nasıl eklyebılırız

Sanırım eklenemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

Birol ustam, sana sormak istediğim bir kaç şey olacak. Malum biz müşteriyiz aslen, bakma sen bu kadar senin yazılımı biz yapmışız gibi ortalıkta dolaşıp durduğumuza ehieiheih

Şaka bir yana, geçenlerde Fatih kardeşimizin forumdan verdiği yazılımı yükledim. Açıkcası bazı bariz farklar var ve sana sormak istedim.

Sıralayarak yazayım daha kolay olsun:

1. Senin yazılımı yükledikten sonra benim telefonun pil dengesi yerine oturmadı, bir günde bitiyordu. Fatih'inkinde çok güzel dayanıyor, anlayamadım...
    2. Patch dosyaları, RomPatcher vs. gibi daha bir sürü program otomatik kurulu geliyor, senin yazılımda böyle bir şey yapma şansımız yok mu?
    3. Bu kadar yüklü program olmasına rağmen (Screen snap, torchlight vs.vs. tutunda bir sürü şey) ve 5-6 dil yüklü olmasına rağmen açılışta telefon 81mb. boş hafıza ile başlıyor anlayamadım nası yani?? Acaba programlar h.kartına mı kuruluyor diyorum ama, gene kendi dosyalarımı kopyalayınca h.kartında 1.6gb kadar boşluğum kalıyor. Öncedende öyle oluyordu.
    4. Fatihin yazılımında KS kullanılmıyor genelde, bütün kısayollar derli toplu yerlerinde duruyor. Seninde bu şekilde yapma şansın olmaz mı?
    5. Ekran temalarının bir tanesi ingilizce ve bir tanesi de sorunlu olsada güzeller. Bunları ekleme şansın olmaz mı?
    6. Geleyim en sakat noktaya, telefon ne kadar yüklü olursa olsun, efektlerde -ki içindeki default efekt harika çalışıyor- hiç bir kasma yaşatmıyor??? Ve hiç bir programla çakışmadı şu ana kadar. Bu nedendir acaba?
    7. Senin yazılımda örneğin tam ekran klavye kullanırken yavaşlama ya da tekleme oluyordu, Fatih'in yazılımda inanılmaz hızlı yazılıyor ve takılmıyor?? Nasıl oldu anlamadım gene...

Birol kardeş maalesef side_effect in yazdıkları benim için de geçerli.Şu anda f@tih in yazılımı daha güzel duruyor.Sadece uyaralım istedik sonrakinde böyle sorunlar olmaması için.Yanlış anlama.Ve şu anda f@tih in yazılımını kullanıyorum daha güzel duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 24 Mayıs 2010; 0:17:17 >

• değerli kardeşlerim X-plore çalışmıyor bastığımda açılmıyor açılır gibi yapıyor ama tekrar menüye dönüyor sorun ne olabilir acaba acaba silip tekrar yüklesemmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgasim

değerli kardeşlerim X-plore çalışmıyor bastığımda açılmıyor açılır gibi yapıyor ama tekrar menüye dönüyor sorun ne olabilir acaba acaba silip tekrar yüklesemmi

PYTHON UYGULAMALARINIZI YENİDEN YÜKLEYİN. 3 PAKETİDE...

@ shademan34;

MENU + ARAMA TUŞU (YEŞİL TUŞ)

• Birol hocam nasılsın yaa fatihin fw araştırdım güzel bişeye benziyor fakat senin fw memnunum side_efectin dediğine katılıyorum benzer bişey hazırlayabilirmisin belki işin başından aşkındır fakat böylr bişey yapsan... ama nasıl bişey onun eksilerini artıya cevirerek yada onun konusu altın olmaadı ortak bir paslasımla birikimlerinizi bilgilerinizi birlestirerek bir fw ortaya cıkarsanız super bişey olur bence bir düşün derim elinden gelior bizlerde test edip denemeleri ve ortak görüşlerimizi sunarız
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.