Şimdi Ara

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.319
Cevap
3
Favori
141.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: realowner

@@Side_efectt

sorunumu cozdum tekrar hard format attım gelistiriciler ve python zımbırtıları derken arkasından g-forge ve xplore kurdum suan her sey normal calısıyor gps sorunluydu oda bomba gıbı oldu fakat tel hafızasına kurdum g-force ve xplore yı daha once ben hep h.kartına kurmaya calısıyordum yanı bır ıbarede yoktu buraya yada suraya kurun dıye neyse umarım ıyısındır kolay gelsın yenı kesıfler yok mu beklıyoruz

Bişey daha sormak ıstıyorum yukarda arkadaslar sey demısler cıtes klasorunu komple yedek alıyorlarmıs hanı rehberdı mesajlardı yada ovı harıtasının kurulumdan sonra 3-5mb netten harıta bısey kuruyor onları hangı klasore atıyor cıtes klasarone mı atıyor yoksa baska bır yere

dostum pyton ve zımbırtılarını linklesende bende kursam belki GPS düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Orijinalden alıntı: mbjk

arkadaslar yogun ugraslardan sonra dün v50 hack versiyonu kurdum.ama..

mesaj gönderirken(avea) direk giden kutusuna atıyor ve bekliyor diyo.ordan gönderimi ertele - gönder diyince gönderiliyor diyor ve gidiyor hatlardan oldugunu sanmıyorum yardımcı olabilcek varmı ?

Msj hafızası HAFIZA KARTINA ayarlıysa USB telefon pc bağlandığınızda PC Suite modunun dışında bir modla bağlantı seçildiyse bu sorunlar çıkıyor tlfn açıp kapatınca düzelicektir.
    Yine aynı şekilde hafıza kartı takılı olmadan cihaz açıldığında veya hafıza kartı takılıyken h.kartı kapatma menüsü kullanılmadan hafıza kart çıkarılıp takıldığında aynı sıkıntılar çıkmaktadır.

saydıgınızın hiçbiri değildi ama kendinden düzeldi sonra yada o anlık şebeke sorunu vardı

• v50 Hack'de Müzik Çalar'ı açarken takılma oluyor 5 saniye civarı..Sizdede varmı aynı sorun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aveada

v50 Hack'de Müzik Çalar'ı açarken takılma oluyor 5 saniye civarı..Sizdede varmı aynı sorun?

bende öyle bir sorun yok.arka planda çalışan program yavaşlatabilir.
  • orange temalı modifiye dosyasında da

bunda da;

wireless tan bağlanmak istediğimde sistem hatası alıyorum. aynı şekilde müzik kütüphanesini yenilemek istediğimde de sistem hatası (-1 ) alıyorum. var mıdır karşılaşan aynı sorunla ?
  • @@Side_efect

Bilgiler için tesekkur ederım valla dedıgın gıbı fazla bısey kurmadım bu sefer bellı baslı seyler var daha once cok program kurdugum zaman sıstem bır sure sonra sapıtıyordu suan gps falan da super calısıyor ıkı gundur ızmırde hava kapalı ama odamda olmama ragmen 1.2 dk buluyor uydulardan verı alımı baslıyor suan her sey normal ellerınıze parmaklarınıza saglık sayenızde her seyı daha duzgun ayarlar olduk yanı bılınclı kullanmaya basladık bırde su telefonun jarz olayı bıraz daha ıyı olsaydı cok guzel olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaayvali

quote:

v50 Hack'de Müzik Çalar'ı açarken takılma oluyor 5 saniye civarı..Sizdede varmı aynı sorun?

Telefonu yeniden başlatıp denediğimde de aynı sorun devam ediyor,altta bir program yokken.Müzik çalara girdiğimde 5-10 Saniye arası siyah ekran oluyor.

Ekstra olarak hiçbir program kuramıyorum sebebi nedir? ''Güvenilmeyen bir sağlayıcı diyor ''Yüklenemiyor'' yazısı çıkıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunby -- 19 Mayıs 2010; 19:14:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apache131

V40 ta salladığım zaman sessize geçiyordu, V50 normal modda geçmiyor. yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

Telefonu yeniden başlatıp denediğimde de aynı sorun devam ediyor,altta bir program yokken.Müzik çalara girdiğimde 5-10 Saniye arası siyah ekran oluyor.

Ekstra olarak hiçbir program kuramıyorum sebebi nedir? ''Güvenilmeyen bir sağlayıcı diyor ''Yüklenemiyor'' yazısı çıkıyor?

aynen yaklasık 7-8 saniye bekliyo ama sadece ilk acılısta cıkıp girince hiç bi sorun olmuyor.

• ROM Patcher ı açıyorum uygulamalardaki RomPatcher+ Info yazıyor. altında OK 'a basıyorum. kapanıyor sonra. Şimdi bozuk mu oluyor bu ? Ne yapmam lazm ? Hackli v50 yi kurdum. Güzel bir de tema koydum. Çok hoş oLdu. Ama telin masaüstündeki üstte kişi ekleme yeri var oraya basıyorum liste geliyor hemen kayboluyor geri. kimseyi ekleyemiorum üste. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • ya bu konuda çok cahilim cahilliğimi bağışlayın bu hack li versiyonu hack siz telefona atabilirmiyim bu dosyaların içindekilerle telefon kendisi hacklenebilir mi ille hack li mi olacak telefon
  • Program yükleme sorununu ne yapacağız?Yüklenmiyor hatası alıyorum.Yada güvenilmeyen yazılım vs.. ?Kimsede olmuyormu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aynen yaklasık 7-8 saniye bekliyo ama sadece ilk acılısta cıkıp girince hiç bi sorun olmuyor.

telefonlarınıza ve hafıza kartlarına format attınız mı? atmadıysanız donma yavaşlama gibi sorunlar olur.
    yapmadıysanız format atın hafıza kartı ile.
    yedek olarakda sadece mesajlar ajanda rehber i yedekleyin.
    ilk sayfadaki veya benim daha önce göndermiş olduğum mesajımdaki gibi yüklenmesi gereken uygulamaları sırasıyla yükleyin.
    rompatcher programı ile patch leri aktif edin.yüklenmeyen uygulamaları o şekilde yükleyebilirsiniz.

ben dahil bir çok kişi kullanıyor kesinlikle basit bir sebebi vardır.halledilir yani

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

ROM Patcher ı açıyorum uygulamalardaki RomPatcher+ Info yazıyor. altında OK 'a basıyorum. kapanıyor sonra. Şimdi bozuk mu oluyor bu ? Ne yapmam lazm ? Hackli v50 yi kurdum. Güzel bir de tema koydum. Çok hoş oLdu. Ama telin masaüstündeki üstte kişi ekleme yeri var oraya basıyorum liste geliyor hemen kayboluyor geri. kimseyi ekleyemiorum üste. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

kardeşim ilk sayfayı iyi oku..rom patcher uygulaması ile ilgili olan uyarılara dikkat et..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htayvali -- 19 Mayıs 2010; 21:11:40 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

telefonlarınıza ve hafıza kartlarına format attınız mı? atmadıysanız donma yavaşlama gibi sorunlar olur.
    yapmadıysanız format atın hafıza kartı ile.
    yedek olarakda sadece mesajlar ajanda rehber i yedekleyin.
    ilk sayfadaki veya benim daha önce göndermiş olduğum mesajımdaki gibi yüklenmesi gereken uygulamaları sırasıyla yükleyin.
    rompatcher programı ile patch leri aktif edin.yüklenmeyen uygulamaları o şekilde yükleyebilirsiniz.

ben dahil bir çok kişi kullanıyor kesinlikle basit bir sebebi vardır.halledilir yani

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

ROM Patcher ı açıyorum uygulamalardaki RomPatcher+ Info yazıyor. altında OK 'a basıyorum. kapanıyor sonra. Şimdi bozuk mu oluyor bu ? Ne yapmam lazm ? Hackli v50 yi kurdum. Güzel bir de tema koydum. Çok hoş oLdu. Ama telin masaüstündeki üstte kişi ekleme yeri var oraya basıyorum liste geliyor hemen kayboluyor geri. kimseyi ekleyemiorum üste. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

kardeşim ilk sayfayı iyi oku..rom patcher uygulaması ile ilgili olan uyarılara dikkat et..

yapıcagın işlem cok basit bendede aynı sı oldu hafıza kartına patches die klasör ac içine dosyaları at ondan sonra calısır.

• ya arkadaşlar sabah açıyorum telefonu,mesaj atıyorum radyo müzik dinliyorum ram 35mb a düşüyor ne yapıcaz buna. yazılım v40 biroltr edition
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

ya arkadaşlar sabah açıyorum telefonu,mesaj atıyorum radyo müzik dinliyorum ram 35mb a düşüyor ne yapıcaz buna. yazılım v40 biroltr edition

telefonumu pazar akşamı şarj ettim..bugün 3.günümdeyim.pazartesi sabah gpsi denemek için telefonu bir kez kapattım ve açtım.

3 gündür internete girdim..müzik çalar, kamera, fotoğraf galerisi, mesajlar, ajanda, rehber, gps ( nokia ovi maps ) ve interneti kullandım.telefon görüşmesi yaptım..

ve bunlara rağmen rağmen şu an şarjda tek diş düştü (%85)

ve boş ram ( quick info programından gördüğüm ) 44128kb

not: 1 aydır; telefonun şarj, tüm bitene kadar bekliyorum ve kapalı şarj ediyorum.v50 modifiyeli hackli (biroltr)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

ya arkadaşlar sabah açıyorum telefonu,mesaj atıyorum radyo müzik dinliyorum ram 35mb a düşüyor ne yapıcaz buna. yazılım v40 biroltr edition

v40 boş ram değeri ilk açılışta 60mb ama bu sabit 60 anlamına gelmez kullandığınız tlfn içine yüklediğinz program ve uygulamaları bilemem kapatıp açınca tlfn kendine gelicektir 35mb düştü diye tlfn kasılacak die bir durum yok kasılmaması gerek. 15mb ile sorunsuz kasılmadan işliyordu yinede kapatıp açarak kasılma varsa düşük ram den dalayı çözebilrisniz.

quote:

telefonumu pazar akşamı şarj ettim..bugün 3.günümdeyim.pazartesi sabah gpsi denemek için telefonu bir kez kapattım ve açtım.

3 gündür internete girdim..müzik çalar, kamera, fotoğraf galerisi, mesajlar, ajanda, rehber, gps ( nokia ovi maps ) ve interneti kullandım.telefon görüşmesi yaptım..

ve bunlara rağmen rağmen şu an şarjda tek diş düştü (%85)

ve boş ram ( quick info programından gördüğüm ) 44128kb

not: 1 aydır; telefonun şarj, tüm bitene kadar bekliyorum ve kapalı şarj ediyorum.v50 modifiyeli hackli (biroltr)

Pil dengesi cihazın oturmuş yeni yazılım yüklemesinden sonra şarj dengelenmesi için olan önerime uymuşsunuz ve faydasını görmenize sevindim şuanda.
    şarj dengeniz çok iyi daha ben bu değeri yakalıyamadım ama pil ve şarj dengesi v50de çok iyi olduğunu yazılım kodlamasından dolayı biliyorum. hiç yoktan full kurcalamaya rağmen 2 gün sarj rahat rahat gitmeli.
    ram 44 olmasıda normal benim aşırı yüklendğimde bile 38-36da sayıyor ram çok düşmedikçe sorun olmaz cihaz için.

• arkadaşlar bizim telefonda çalışan mkv videoları oynatan bir proğram linki verebilirmisiniz birde burdan aldığım skyfire çalışmadı uyumlu değil diyor
  • Ya ben rompatcher sorununu çözemedim ama rompatcherın ne işe yaradığını bilmiyorum bile :D hackli ver. yaptım ama... Rom patcher açılıyor kapanıyor hemen geri. Patch gibi şeyleri mi aktif ediyormuş galiba ama kullanıcağımı sanmıyorum neyse.. asıl sorun şu:

• Önemli: Navigasyon programı veya ovi maps PIP 1.7 kurmadan çalıştırınca PIP 1.7 sorun çıkarıyor. Bu durumda yeni versiyonu deil PIP 1.6 kullanmanız gerek, GPS programı ve ovi maps PIP 1.7 sonra kurduysanız yada çalıştırdıysanız hiç problem çıkmayacaktır.

denmiş, benim GPS çalışmıyor ne yüklüycem yaw:S:S:S
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.